ben de sadece elevit kullanıyorum canımgünaydın kızlar dit3 kaç damla kullanıyorsunuz doktor bana dvit kullandedi ama kaç damla söylemedi eczanede 10 damla dedi güvenemedim siz kaç damla kullanıyorsunuz. Bi de vitamin ve demir ilacından sonra çok kilo aldım dedim istersen alma kan değerlerin ii dedi ne yapsam bilemedimne önerirsiniz siz napıyonuz
Cok uzuldum Allah sifani versin.Bende kafama takıyodum kilo almayı ama yiyememek kilo alamamak inan çok kötüymüş. 2 gündür böbrek ağrım var yediğimi kusuyorum. kilo kaybıda yaşadım bu yüzden o kadar vicdan azabı çekiyroum ki
günaydın kızlar dit3 kaç damla kullanıyorsunuz doktor bana dvit kullandedi ama kaç damla söylemedi eczanede 10 damla dedi güvenemedim siz kaç damla kullanıyorsunuz. Bi de vitamin ve demir ilacından sonra çok kilo aldım dedim istersen alma kan değerlerin ii dedi ne yapsam bilemedimne önerirsiniz siz napıyonuz
geçmiş olsun canmKizlarr bugun cok kotu rahatsizlandim ishal kusma ates var 21. Haftadayim doktor tahliller sonucuna gore enfeksiyon var dedi. Basina boyle bişey gelen varmi kac gunde gecer. Su an hastanedeyimdua edin Rabbim evlatlarimizi korusun.
benimde kilo almam sanki hızlandı. bide sabah tartılıyorum akşa yine tartılıyorum sabaha göre bir kilo almışımkızlar bende 60 ile başladım 67 kilo oldum şu an
ama çok rahat geçiyor kusma falan olmadı
kızımda iyi görünüyordu en son 22 si detaylı ultrasona giricem inş..
3 kilo bile farkediyor canım sabahla akşam arası ben şahidimbenimde kilo almam sanki hızlandı. bide sabah tartılıyorum akşa yine tartılıyorum sabaha göre bir kilo almışım
bence iyi gidiyorsun canım ya doktorun ne diyorKızlar ben 55 ile hamile kaldım suan 57 yim 22 haftalık oldum biraz daha almam gerekmiyormu ya
maşallah canım çok iyi gidiyorsunBen hep ac karna sabahlari tartiliyom 57 ile basladim 61.5 um... iki gun bas agrisi ve bulantim var. Epeydir olmuyodu bebisim kipir kipir ins iyidir. Kontrolumuz carsambaya ins
61 küsürle başlamıştım şuan 66 kiloyum.5 kilo rahat aldım yani3 kilo bile farkediyor canım sabahla akşam arası ben şahidim
sen kaç kilo ile hamile kaldıydın
benimde 7 kilo boy allahtan var yani olmasa yuvarlanırdım hemen61 küsürle başlamıştım şuan 66 kiloyum.5 kilo rahat aldım yani
Valla doktorum da kilo al falan bir sey demedi bir dahaki randevum 2 hafta sonra merak ediyorum kac kilo cıkıcam :))bence iyi gidiyorsun canım ya doktorun ne diyor
az öz alırsın canım merak etme doktor kilo al demez zaten dengeli beslen sen yeter bebişin raht rahat büyürValla doktorum da kilo al falan bir sey demedi bir dahaki randevum 2 hafta sonra merak ediyorum kac kilo cıkıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?