How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz anneleri

günaydın kızlar dit3 kaç damla kullanıyorsunuz doktor bana dvit kullandedi ama kaç damla söylemedi eczanede 10 damla dedi güvenemedim siz kaç damla kullanıyorsunuz. Bi de vitamin ve demir ilacından sonra çok kilo aldım dedim istersen alma kan değerlerin ii dedi ne yapsam bilemedim :(:( ne önerirsiniz siz napıyonuz

Ben decavit ve demir ilacı kullaniyorum. Haftada birde magnezyum. Damlam yok vermedi öyle bisey

günaydın kızlar dit3 kaç damla kullanıyorsunuz doktor bana dvit kullandedi ama kaç damla söylemedi eczanede 10 damla dedi güvenemedim siz kaç damla kullanıyorsunuz. Bi de vitamin ve demir ilacından sonra çok kilo aldım dedim istersen alma kan değerlerin ii dedi ne yapsam bilemedim :KK43::KK43: ne önerirsiniz siz napıyonuz
ben de sadece elevit kullanıyorum canım

hımm karar veremedim de ne yapsam diye neyse alayım ilaçlarımı bari madem verdi teşekkürler kızlar

Kizlarr bugun cok kotu rahatsizlandim ishal kusma ates var 21. Haftadayim doktor tahliller sonucuna gore enfeksiyon var dedi. Basina boyle bişey gelen varmi kac gunde gecer. Su an hastanedeyim:( dua edin Rabbim evlatlarimizi korusun.

günaydın kızlar dit3 kaç damla kullanıyorsunuz doktor bana dvit kullandedi ama kaç damla söylemedi eczanede 10 damla dedi güvenemedim siz kaç damla kullanıyorsunuz. Bi de vitamin ve demir ilacından sonra çok kilo aldım dedim istersen alma kan değerlerin ii dedi ne yapsam bilemedim :KK43::KK43: ne önerirsiniz siz napıyonuz

Canım devit3 kemik gelişimi icin bende kullanıyorum az kaldı bitmek üzere doktorum suyuna yada ekmegine 4-5 damla damlatman yeterli dedi

Kızlar bende hepsi var :)) Kan ilacı,damla,dacavit,balık yagı :)) hala kullanıyorum ama kan ilacımı artık pek sallamıyorum halbuki cok önemliymis dogumda cok kan kaybedildigi icin..Kullanmak lazım aslında

kızlar bende 60 ile başladım 67 kilo oldum şu an
ama çok rahat geçiyor kusma falan olmadı
kızımda iyi görünüyordu en son 22 si detaylı ultrasona giricem inş..

benimde kilo almam sanki hızlandı. bide sabah tartılıyorum akşa yine tartılıyorum sabaha göre bir kilo almışım:KK70::KK70:
3 kilo bile farkediyor canım sabahla akşam arası ben şahidim
sen kaç kilo ile hamile kaldıydın

Kızlar ben 55 ile hamile kaldım suan 57 yim 22 haftalık oldum biraz daha almam gerekmiyormu ya :(

Ben hep ac karna sabahlari tartiliyom 57 ile basladim 61.5 um...Ana Goguslerim zaten büyüktü simdi balon gibi rl degemiyom :/
iki gun bas agrisi ve bulantim var. Epeydir olmuyodu bebisim kipir kipir ins iyidir. Kontrolumuz carsambaya ins

Ben hep ac karna sabahlari tartiliyom 57 ile basladim 61.5 um... iki gun bas agrisi ve bulantim var. Epeydir olmuyodu bebisim kipir kipir ins iyidir. Kontrolumuz carsambaya ins
maşallah canım çok iyi gidiyorsun
benim bulantım yok 7 kilo aldım 14 e yolu var diyorum artık
benim hiç bulantım falan olmadı
benimde bebeğim kıpır kıpır bu zamanlarda çok hareketli oluyorlarmış

Back