- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
20 haftada 4 kilo almışım bnde 68 le hamile haldım 72 olmuşum acaba doğuma kadar kaç kilo alırız ki?22+4 teyim 5 kilo da ben aldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 haftada 4 kilo almışım bnde 68 le hamile haldım 72 olmuşum acaba doğuma kadar kaç kilo alırız ki?22+4 teyim 5 kilo da ben aldım.
kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?
Offf çok geçmiş olsun ya .kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?
EVET ÇIKINTI VAR BEN ÇOK İYİ GÖREMEDİM.ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN.Burda Erkek dediler
12 KİLOYU GEÇMEK İSTEMİYORUM AMA?20 haftada 4 kilo almışım bnde 68 le hamile haldım 72 olmuşum acaba doğuma kadar kaç kilo alırız ki?
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZORDUR KUM DÖKMEK.kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?
Yarın kesin bakalım canım...teşekkür ederim...seninki kaç haftalıkken belli olmuştu...seninde farkettiğim o ultrasyon resmini atabilirmisin merak ettim...EVET ÇIKINTI VAR BEN ÇOK İYİ GÖREMEDİM.ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN.
canm dün sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan sinirden stresten. sonra korkmaya başladım bebeği etkiler mi diye eşimle tartıştık o gün sabahladım ağlaya ağlaya sonra kendimi üzdüğüm için pişman oldum haftaya kontrolum var Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin Allahım.. hala aklımdan çıkmıyor haftayayı bekleyemeden gitsem mi doktora
canm bana sorarsan bende en fazla 10 kilo alırım diyorum ama belki daha fazla bile alabilirz bebişler iyi olsun beslensinler de kilo problem değil veririz nolcak dert etmemek lazım kiloları Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin yeter ki..:)12 KİLOYU GEÇMEK İSTEMİYORUM AMA?
teşekkür ederim canm inşaallah bebekler iyi olsun da dünyada sağlıktan başka herşey boş Rabbim korusun stres ve sinirden uzak durmak lazım. insan kafaya takıyor bişey olur mu diye.Canım kendini üzme bebek tabi ki hisseder ama saglıgı yönünde olumsuz bir sey olmaz icini rahat tut,ama bebeklerimiz icin gülelim gezelim mutlu olmaya calısalım.bazen elimizde olmuyo ama rabbim koruyo meleklerimizi sen kötü düsünme bence bebegin gayet iyi :)
canım benimde böbreğimde enfeksiyon çıktı. 2 gündür ağrı çekiyorum. hastaneye yatırcaklardı istemedim. ağrı kesici verdiler damardan ogün. şimdide zinnat antibiyotik, parol ve buscopan kullanıyorum. üroloji bunları verdi. kadın doğum doktorumda içebilirsin sorun değil dedi. ama ben yinede günde 3 kere olan parol ve buscopanı sadece ağrım olduğunda içiyorum. antibiyotikte devam.kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?
öyle tabiki evlatlarımız sağlıklı olsun ama çok kilo almak bebekleri etkilemiyor sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.canm bana sorarsan bende en fazla 10 kilo alırım diyorum ama belki daha fazla bile alabilirz bebişler iyi olsun beslensinler de kilo problem değil veririz nolcak dert etmemek lazım kiloları Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin yeter ki..:)
Bende kafama takıyodum kilo almayı ama yiyememek kilo alamamak inan çok kötüymüş. 2 gündür böbrek ağrım var yediğimi kusuyorum. kilo kaybıda yaşadım bu yüzden o kadar vicdan azabı çekiyroum kiöyle tabiki evlatlarımız sağlıklı olsun ama çok kilo almak bebekleri etkilemiyor sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.
valla benımkıde bacaklarını açmamıstı doktor cok ugrasmıstı. Bana buyuk teyzeler kız cocukları bacakalrını acmazlar demişti ozman benım suanda kızım olcak inşallah neyse bıraz daha bekle başka doktora gıt nasılsa dogana kadar ogrenırsın cınsıyetını :)Kızlar dört boyutludan çıktım şimdi...inanmayacaksınız ama iki kez çikolata yiyip girdim çıktım dr a yoookk açmadı bacaklarını..( açmadığı halde pipi görünmüosa kızmıdır acaba
canım benimde böbreğimde enfeksiyon çıktı. 2 gündür ağrı çekiyorum. hastaneye yatırcaklardı istemedim. ağrı kesici verdiler damardan ogün. şimdide zinnat antibiyotik, parol ve buscopan kullanıyorum. üroloji bunları verdi. kadın doğum doktorumda içebilirsin sorun değil dedi. ama ben yinede günde 3 kere olan parol ve buscopanı sadece ağrım olduğunda içiyorum. antibiyotikte devam.
benim öyle sancım yok cok doktor ılac verdı ama ıcmıcem bol su ıcmeye calısıyorum durduk yere ılac ıcınce korkuyorum cunku ben uc kere ıctım sadece onuda mıgrenım tutmustu parol ıctım onaa bıle pişmanım ben Allah yardım etsın sana sende çok su iç peynır suyu ıcebılsen aslında cok ıyı gelıyo.canım benimde böbreğimde enfeksiyon çıktı. 2 gündür ağrı çekiyorum. hastaneye yatırcaklardı istemedim. ağrı kesici verdiler damardan ogün. şimdide zinnat antibiyotik, parol ve buscopan kullanıyorum. üroloji bunları verdi. kadın doğum doktorumda içebilirsin sorun değil dedi. ama ben yinede günde 3 kere olan parol ve buscopanı sadece ağrım olduğunda içiyorum. antibiyotikte devam.
başka bi doktora git bencede. ben öyle yapmıştım. ama bebeğin kız gibi geliyor banada. erkek olsa şu zamana kadar gösterirdi.Kızlar dört boyutludan çıktım şimdi...inanmayacaksınız ama iki kez çikolata yiyip girdim çıktım dr a yoookk açmadı bacaklarını..( açmadığı halde pipi görünmüosa kızmıdır acaba
Kaç haftalık öğrenmiştin sen canımvalla benımkıde bacaklarını açmamıstı doktor cok ugrasmıstı. Bana buyuk teyzeler kız cocukları bacakalrını acmazlar demişti ozman benım suanda kızım olcak inşallah neyse bıraz daha bekle başka doktora gıt nasılsa dogana kadar ogrenırsın cınsıyetını :)