How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz anneleri

;:KK66:) soyleyim mi :KK66:) valaa bende bilmiyodum eğlencesine denedim biçok hamile sonuc hep ayniydi. :KK66: seninde kizin olcak; :KK66: prenses gelio... :KK66: bakalim sende tutacakmi... ne zaman belli olcak sonucun merakla bekliom; ))
Bişi söyleyim eşim bana bakarken bende onun göz bebeğine baktım tabi ve ikimizde aynı anda büyüdü dedik:)) herkesin büyür diye düşündüm

Bişi söyleyim eşim bana bakarken bende onun göz bebeğine baktım tabi ve ikimizde aynı anda büyüdü dedik:)) herkesin büyür diye düşündüm
;;)) doğrudur ama arkadaşim erkek bebek beklio ben kız... diger ark bakti benimki buyumys onunki büyümedi gelde inanma ;)) bide yüzük testi var orda da kız cikiyo ;)

;:KK66:) doğrudur ama arkadaşim erkek bebek beklio ben kız... diger ark bakti benimki buyumys onunki büyümedi gelde inanma :KK66:) bide yüzük testi var orda da kız cikiyo :KK66:
Aaa evet bak yüzüğü yapmışlardı banada..hemde bekarken ilki tuttu bakslım ikinci tutacakmı

Kızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))

Hahaha
Kızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))
hahaha:))) ananem banada neler yapıyor:) Kızıma başının üstünde tavukmu var horozmu diyo sordu 5 yaşındaki kızımda ne işi var başımın üstünde tavuğun horozun dedi:)) kargamı onlar uçamazlar dedi:)))

Aaaa evet bide o vardi :KK66:)
bana da bıçak ve makas olayını yaptılar koltuk mınderlerının altına bırıne makas bırıne bıçak koydular ben makas olan koltuğa oturdum ve sonuc kız doğru çıktı:KK46::anneadayı: bıçağa oturursan erkek bunu bi deneyın :))

Benim kafama tuz döktüler ya :KK45: bende burnumu kaşıdım o kadar çok dökmüşler ki :KK53: oğlun olcak dediler oğlum yolda inşallah :nazar: doğru olduğunu düşünmüyorum tesadüf ve o kadar çok tuza herkes kaşır burnunu :KK47:

bu gebelik reflüsü hayatı zindan etti yiyemiyorum içemiyorum yatamıyorum .sizlerinde böyle problemleri devam ediyor mu?Herkes son aylarda görülür diyor ama benim hep var.filmlerde hamileler sürekli bir şeyler yer ben biraz fazla yesem birkaç gün hooopp reflü bugün sadece patates haşlaması yedim.

bu gebelik reflüsü hayatı zindan etti yiyemiyorum içemiyorum yatamıyorum .sizlerinde böyle problemleri devam ediyor mu?Herkes son aylarda görülür diyor ama benim hep var.filmlerde hamileler sürekli bir şeyler yer ben biraz fazla yesem birkaç gün hooopp reflü bugün sadece patates haşlaması yedim.
ben hamıle kaldım ıkı hafta sonra kusmaya başladım hemde ne kusmaa ne yedım ne ıctım hıcbırsey yemedıgım gunlerı bılırım ben 3 kılo verdım 4 ay böyle surdu daha yenı bıseyler yemeye başladım bu seferde miğde yanması ama nasıl ağzımdan alev cıkıcak kuzenım zorla bana süt içirdi okadar ıyı geldıkı sımdı hergun sut ıcıyorum tavsıye ederım yogurt degıl bak yogurt gaz yapıyo oda mıgde ağrıtıyoo süte bıraz bal kat iç :)

ben hamıle kaldım ıkı hafta sonra kusmaya başladım hemde ne kusmaa ne yedım ne ıctım hıcbırsey yemedıgım gunlerı bılırım ben 3 kılo verdım 4 ay böyle surdu daha yenı bıseyler yemeye başladım bu seferde miğde yanması ama nasıl ağzımdan alev cıkıcak kuzenım zorla bana süt içirdi okadar ıyı geldıkı sımdı hergun sut ıcıyorum tavsıye ederım yogurt degıl bak yogurt gaz yapıyo oda mıgde ağrıtıyoo süte bıraz bal kat iç :)
Yaninca ne yapsam fayda etmiyor pastorize mi iciyorsunuz?

Yaninca ne yapsam fayda etmiyor pastorize mi iciyorsunuz?
ya işte bakkaldan al ısıt az ıcıe bal koy gece yatarken ıc bak bakım fayda etcek mi. baharat kesınlıkle yeme dısardan yeme yemek patates haşla cacık ayran corbası böle hafif hafif ye tavuk ye ızgara yada haşla oda bişey yapmıyo cok ıyı anlıyorum seni. :(

Kızlar aynı şekilde bende yemekten sonra aşırı şişkinlik oluyo,maden suyundan nefret eden ben hergün bi tane mecburen içer oldum yediklerimi sindiremiyorum yoksa :( Bir de üzerine nefes darlıgı yaşıyorum son aylarda ne yapıcam bilemiyorum

Benim de bogazim cok fena yaniyor bazen. Doktor bacak agrilarim icin magnezyum vermisti. Hergun onu iciyorum bogazimdaki yanma gecti cok sukur. Arada icmeyi unuttugumda bogazim tekrar yanmaya basliyor. Galiba bu magnezyum eksikliginden oluyor.
Ayrica sut icmek de iyi geliyor ama gecici bi cozum tabi.

Kızlar beninde sadece bir yanma oluyor bazen o kadar.

Başka bir şey soracağım benim bebeğim dünden beri çok az hareket ediyor :( korkuyorum. Daha 22 hafta içindeyiz ama bilmiyorum. Normalmi acaba?

Kızlar beninde sadece bir yanma oluyor bazen o kadar.

Başka bir şey soracağım benim bebeğim dünden beri çok az hareket ediyor :KK43: korkuyorum. Daha 22 hafta içindeyiz ama bilmiyorum. Normalmi acaba?
Benim de 20. Haftada bazen hic hareket etmezdi. Doktora sordum. Normal dedi. Bikac hafta sonra hareketleri artar dedi. Simdilerde daha cok hareket ediyor. Ama iste bi saat bile hareketsiz kalsa insan korkuyor

Benim de 20. Haftada bazen hic hareket etmezdi. Doktora sordum. Normal dedi. Bikac hafta sonra hareketleri artar dedi. Simdilerde daha cok hareket ediyor. Ama iste bi saat bile hareketsiz kalsa insan korkuyor
merhabalar ben de temmuz annesi olcam inşallah:) hareketlerine çok alıştım ben de etmeyince merak ediyorum ama onlar da uyuyormuş öle deiler bana:)

Back