- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bebekleriniz günde kaç kez hareket ediyor bakalım. nasıl hissediyosunuzz? akşamları mı yoksa sabahları mı harekerleri ?
canm bende tekme atmadığı zamanlarda çok endişeleniyorum ya millet saat başı tekme atması lazım diyorr.. kaç haftalıksın sen?Valla canım benim ki günü gününe tutmuyor ama genelde akşamları daha hareketli.. Bazı günler cok hareketli bazı günler bir iki kez tekme atıyor :)
canm bende tekme atmadığı zamanlarda çok endişeleniyorum ya millet saat başı tekme atması lazım diyorr.. kaç haftalıksın sen?
Cinsiyetini hala öğrenemediğim bebeğimde tepmelere bsşladı ama bu çok hareketli değil..zaten ne zaman ultrasyon içinde gitsek uyuyo :)
Bi test yapacam sana Eşine tada başka birine söyle... gozbebeginin siyahına 10 sn baksin... sitah bölüm buyuyomu büyümüyormu... bana sonucu bildir bekliyom dört gözle; ))Cinsiyetini hala öğrenemediğim bebeğimde tepmelere bsşladı ama bu çok hareketli değil..zaten ne zaman ultrasyon içinde gitsek uyuyo :)
Canım yarın sabah inşallah yapıp söylerim...eşim uyudu:) ilk kez duydum bu deneyi :)Bi test yapacam sana Eşine tada başka birine söyle... gozbebeginin siyahına 10 sn baksin... sitah bölüm buyuyomu büyümüyormu... bana sonucu bildir bekliyom dört gözle; ))
Aynen canım elleri yüzünde ve secdeye yatmış şekilde bizimkide...iki kez girdim ikisindede aynıydı...dört boyutluda kımıldamadı elleri yüzünde:) daha sonra kendi dr da yine secdede yatıodu:) bunu anlattığım herkes kızdır kızlar utangaç olur nazlı olur göstermiosa kızdır diyorlar..,ama dr um öle demiyor..bakalım artık ama benimle aynı gün doğacağı için kendime benzetiyorum keyfine düşkün biraz bağdaş kurmuş oturuo köy ağası gibi :))Ay sorma canım bizim bebişte yüzünü göstermiyo 2 kere girdim ultrasona,ikisinde de secdeye gitmiş şekilde dedi doktorum :)) Beyefendi rahatsız oluyor galiba görüntülenince yada cok utangac benim oğlum
canım kaç kere saymadım ama. yorgun olmadığımda uzandığımda gün içinde çoğu kes net bi şekilde duyuyorum. ama yorgun olduğumda temizlik yaptığımda falan günde 2-3 kez ancak duyabilşiyorumkızlarr bebekleriniz günde kaç kez hareket ediyor bakalım. nasıl hissediyosunuzz? akşamları mı yoksa sabahları mı harekerleri ?
Aynen canım elleri yüzünde ve secdeye yatmış şekilde bizimkide...iki kez girdim ikisindede aynıydı...dört boyutluda kımıldamadı elleri yüzünde:) daha sonra kendi dr da yine secdede yatıodu:) bunu anlattığım herkes kızdır kızlar utangaç olur nazlı olur göstermiosa kızdır diyorlar..,ama dr um öle demiyor..bakalım artık ama benimle aynı gün doğacağı için kendime benzetiyorum keyfine düşkün biraz bağdaş kurmuş oturuo köy ağası gibi :))
kızlar medical parka gidiyorum. geçen doğum ücretini sordum normal sezeyanda olsa farketmiyormuş. 3.780 tl dedi. epidural istersem 500 fazladan vermem gerekiyomuş. refakatçiyle birlikte bi gece yatışta içindeymiş. nasıl sizce??
ben Ankaradayım canım. sana ne dediler fiyat olarak?Bende medical parka gidiyorum canım Göztepeye sen ?
ben Ankaradayım canım. sana ne dediler fiyat olarak?
Merhaba canım :) yaptık eşimle büyüdü dedi:)) eee cvp bekliyorum canım hemenBi test yapacam sana Eşine tada başka birine söyle... gozbebeginin siyahına 10 sn baksin... sitah bölüm buyuyomu büyümüyormu... bana sonucu bildir bekliyom dört gözle; ))
;) soyleyim mi ) valaa bende bilmiyodum eğlencesine denedim biçok hamile sonuc hep ayniydi. seninde kizin olcak; prenses gelio... bakalim sende tutacakmi... ne zaman belli olcak sonucun merakla bekliom; ))Merhaba canım :) yaptık eşimle büyüdü dedi:)) eee cvp bekliyorum canım hemen