• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar sizce cinsiyeti burda bellimi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bakalım tahminleriniz doğru çıkacak mı çarşamba günü dört boyutluda öğrencez kesin inşallah:))

kızlarr bugün çok stresli bi gün geçirdim ağlamaktan başıma ağrılar girdi. stres bebeği etkiler mi korkuyorumm. biliyor musunuzzz???

20 haftadayımm bilen var mı? aklıma takıldı. stres bebeği etkiler mi? bu sıra ağlıyorum bugün çok ağladım lütfeen cevapp :(

20 haftadayımm bilen var mı? aklıma takıldı. stres bebeği etkiler mi? bu sıra ağlıyorum bugün çok ağladım lütfeen cevapp :KK43:
etkiliyor canım ben geçen hafta ev taşıdım çok yoruldum bebeğimin hiç hareketlerini hissetmeyınce doktora gttık doktor gayet ıyı uyuyor dedı sen yorgunsan bebeğinde yorgun, mutluysan bebeğinde mutlu üzgünsen bebeğinde üzgün dedi yani biz ne hissediyorsak bebeğimizde onu hissediyor:( canını çok sıkmamaya çalış :(

Ben henüz bişeyler almayı düşünmüyodum ama hafta sonu şöyle bir bakayım dedim dayanamayıp hastane çıkışı, ayaklı alt, tulum ,yazlık battaniye, badi bikaç bişey aldım .

etkiliyor canım ben geçen hafta ev taşıdım çok yoruldum bebeğimin hiç hareketlerini hissetmeyınce doktora gttık doktor gayet ıyı uyuyor dedı sen yorgunsan bebeğinde yorgun, mutluysan bebeğinde mutlu üzgünsen bebeğinde üzgün dedi yani biz ne hissediyorsak bebeğimizde onu hissediyor:KK43: canını çok sıkmamaya çalış :KK43:
canm dün sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan sinirden stresten. sonra korkmaya başladım bebeği etkiler mi diye:( eşimle tartıştık o gün sabahladım ağlaya ağlaya sonra kendimi üzdüğüm için pişman oldum haftaya kontrolum var Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin Allahım.. hala aklımdan çıkmıyor haftayayı bekleyemeden gitsem mi doktora :(

Back