• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kuzu_mm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
1.852
1.953
83
46
Merhaba kızlar... ben inşallah Allah'in izniyle temmuz annesi olacagim.... cok heyecanliyim...
hadi bu uzun zorlu yolda birbirimize destek olalım..

Annelere bilgi amaçlı;

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerinisağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Son düzenleme:
Hadi kızlar hamile olduğunu öğrenen taze anneler gelin konuşalım ne durumdasiniz... ben cumaya inşallah keseyi göreceğim ALLAH'IN IZNIYLE

Merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim :) 4+5 günlük olduğunu düşünüyoruz . Daha kese gözükmedi bende de . 1 hafta bekledikten sonra gideceğim ...

Merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim :) 4+5 günlük olduğunu düşünüyoruz . Daha kese gözükmedi bende de . 1 hafta bekledikten sonra gideceğim ...
Tebrik ederim.... bi bosluktasin dimi... ben öyle olmuştum... sanıyordumki havalara ucacam ama öyle değilmiş simdi hep bi bekleyiş... keseyi gorecem kalp atışını gorecek bekle bekle... ;) cok uzun gelio gecmio zaman sanki... ;))

Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim ... Aynen öyle ilk duyduğumuzda cok değişik olduk sarıldık ağladık :) ama sonrasında gitmiş olduğum doktor kesenin gözükmediğini daha çok yeni olduğunu ve çok ümitlenmemem gerektiğini belki de dış gebe olacağımı dile getirdi . Niye gözümü korkuttu anlayamadım . Moralimiz bozuldu açıkçası

Benimkide 4+4 die hesapliyorum o zaman benimkide daha göstermez... diyom ya bu isin sırrı beklemek sanirim ;) beklemek sabretmek ve dua etmek... tefriciyeye baslamistim bikac dua daha var birde hatime baslayacagim... boyle daha güzel geciyor zaman

Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim ... Aynen öyle ilk duyduğumuzda cok değişik olduk sarıldık ağladık :) ama sonrasında gitmiş olduğum doktor kesenin gözükmediğini daha çok yeni olduğunu ve çok ümitlenmemem gerektiğini belki de dış gebe olacağımı dile getirdi . Niye gözümü korkuttu anlayamadım . Moralimiz bozuldu açıkçası
Moralde cok önemli hep iyi düşün çünkü elimizden gelen sadece moralli umutlu ve duali olmak gerisi takdiri ilahi cnm...

Aynen öyle haklısın . Duamızı eksik etmeyelim Allah' ın izniyle 1-2 haftaya kesesini de görücez :)

Ben de çok heyecanlıyım:) sırt ağrın, kasıklarında ağrı veya bulantın falan var mı ?

J
Ben de çok heyecanlıyım:) sırt ağrın, kasıklarında ağrı veya bulantın falan var mı ?
Sirt agrım hep sırt üstü yattığım icin sanirim... kasık agrim batmalarim var ama bulantım yok henüz agzimda acılık var su icince rahatlıyorum cok şükür

Ben çalışıyorum sürekli masa başında olduğum için sırt ağrım var , kasık ağrısı ve batmalar var bi de midem bulanıyo arada . Bi de çok çabuk acıkıyorum :) :)

Henuz acikma yok ama cabuk yoruluyorum kalbim hızlı hızlı atio erken uykum gelio; p

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük haftaya salı kalp atışını duyucaz Allah izin verirse. bende çalışıyorum doktor ayaklarını oynat sürekli dedi kan akışı olması açısından sizinde aklınızda bulunsun:)

Ayy inşallah en kısa zamanda bende bebeğimin kesesini görebilirim . Sizin yazınızı okuduğumdan beri ayaklarımı oynatıp duruyorum teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için :)

inşallah görürsünüz fasulye gibi bi de ultrason görüntüsünü veriyorlar ınsan elınden atamıyor. Evet evet ayakları oynatmaya devam :)

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük haftaya salı kalp atışını duyucaz Allah izin verirse. bende çalışıyorum doktor ayaklarını oynat sürekli dedi kan akışı olması açısından sizinde aklınızda bulunsun:)
Hayırlı olsun canım tebrikler ;:KK66:) darisi bize :KK66:) keseyi görmedik henüz; ) calismana bisiy demedi dimi. Rapor felan almadın dimi? İşin yorucu değildir umarım

hepimize hayırlı olsun canım inşallah sende görürsün yakında:)yok çalışmama bişi demedi sürekli oturuyoruz ya o yuzden ayakları oynatmamı söyledi raporluk bir durum olmadı şimdiye kadar çok şükür:)

hepimize hayırlı olsun canım inşallah sende görürsün yakında:)yok çalışmama bişi demedi sürekli oturuyoruz ya o yuzden ayakları oynatmamı söyledi raporluk bir durum olmadı şimdiye kadar çok şükür:)
Oh cok şükür; ) gelsin bebişler sissin göbişler ;))

Back