temmuz anneleri nasıl bir doğum günü yapıyorsunuz

glarify

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
18
0
43
kızım ın 19 temmuz doğum günü.ilk d.günü olacağı için kutlama yapalım diyoruz.ama yaşadığım şehirde bir iki komşumdan başka tanıdığım yok başbaşa kocam ve kızımla mı kutlasak yoksa yine komşuları çağırıp mı kutlasak karar veremedim ya

bence komşuları çağırın ilk doğum günü çünkü biraz özel olmalı bence.sonraki yıllarda ailecek kutlarsınız.
ben akrabaları falan çağırcam inşallah.kalabalık bi şey olsun istiyorum.sonraki yıllarda çekirdek aile olarak kutlarız artık.

yaşasın annem ve kızkardeşlerim geldiler memleketten.biricik kızımın ilk yaş gününde bizimle olmak istediler.çok mutluyum o yüzden.paylaşayım istedim:)

yaşasın annem ve kızkardeşlerim geldiler memleketten.biricik kızımın ilk yaş gününde bizimle olmak istediler.çok mutluyum o yüzden.paylaşayım istedim:)

şahane çok sevindim senin adına .. ben çekirdek aile olarak kutlamaya karar verdim bu sene , ilerleyen yıllarda aklı ericek o zaman daha kalabalık doğum günlerimiz olur inş.. kaydirigubbakcemile2

ilk kızımın bütün doğumgünlerini hep geniş aile olarak kutladık. yani eşimin ailesi ve benim ailem geldiler.
son bi kaç senedirde kızımın okul arkadaşlarıyla kutluyoruz.
31 temmuz bebişimin 1. yaş günü. bunun için hala bir planım yok. bakalım nasıl kutlarız ama büyük ihtimalle yine ailecek kutlarız.

ben de kalabalık konusunda kararsızım perşembe kızımın d.günü ama c.tesi yapacağız. ışten 2 arkadaşım çocuklarıyla, bizim ailemiz ve akrabalar işte burda takılıyorum kalabalık bir aileyiz ne kadar açılayım karar veremedim.
Dün davetiyesini ve süslerini balonlarını aldım. Planladım menüye kadar tabi kızım mğsade ettiği ölçüde yapacağım. Pastasını pelite vereceğim. Kapı süsleri aldım tüllerle süs yapacağım dış kapıya ve 1. yaş günüm yazısını asacağım. Slayt gösterisi hazırlayacağım. Aklıma geldikçe yazarım. Çok heyecanlı.zemuszemus

senin adina sevindim canim..guzelce ne kutlamissinizdir insallah..
bizde iki gun kutladik ilk yas gununu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…