- 19 Eylül 2007
- 1.172
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hergün senin gibi diyorum .. inşallah bugün sondur diye ama her gün aynı işi yapıyorum.. bid senin evde kimse yoktur kirletecek benim zilliler sağolsunlar biraz bu sıralar saldılar kendilerini
febicim canım aldım mailini hakikaten zahmetli bi işmiş tekrar ellerine sağlık listeyi düzenlediğin günler için...ellerine sağlık canım....kalan günleri ben düzenlerim artık ....herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum kızlar...
yeni doktordan geldim salı günü tekrar gidicem 40 bitti hala belirti yok 41. haftanın sonuna kadar beklicez hala gelmezse kızım, sezeryana alıcak doktorum artık sonuçlansın istiyorum etrafımdakiler bana acımaya başladı...hergün soruyolar ooofff hayırlısıyla tamamına erdirseydik:CüvCüv:
çorumlucum üzülme cnm senin kiz yerini sevdi demekki ....keyfi yerinde baksana ....geleceği zamani bilir o...gelince de zaman ne çabuk geçiyor...bak benim kiz bugün 1 aylik oldu bile...:teytey::teytey::teytey:
masallah canim evet gordum biliyorum cabuk geciyor olsun napalim saglicakla hayirlisi ile gelsin
ama gercekten artik cok yoruldum herkes soruyor ya daha dogurmadin mi kizin gelmedi mi diye ya napim gelmio iste gelmio zorla cikcak mi yooo gelmezse sali gunu artik en son gun insallah :dance::teytey:
çorumlucum üzülme cnm senin kiz yerini sevdi demekki ....keyfi yerinde baksana ....geleceği zamani bilir o...gelince de zaman ne çabuk geçiyor...bak benim kiz bugün 1 aylik oldu bile...:teytey::teytey::teytey: