Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahimmmmmmmmmmmmmmm
bu kiz bu gece yada yarin gelir sanirsam
sancilarim cogaldi siddetlniyor yavas yavas allahim nolur durmasin
solugum kesiliyor vallaha
allahim nolurrrrr kesilmesin durmasin yalvariyorum sana
asagiya bi basski yapio benim cadi kizim
oldurdu beni alisveris gittik habire sanci var hadi allahim hayirlisiiiiiiiiiii
ay kizlar nolur dua edin de gelsin artik bu cadi yaws geberdim he
vallaha az daha yuruyus yapacam
esim alisverisi yerlestirsin gidek de az daha yuruyelim insallah ise yararrrrrrrrrr
duanizi eksik etmeyin
nasil olsa gene ise yaramicak ama olsun bi umit degil mikafamçokkarıştı:lepi:
aman yuru yuru :lepi: insallah ise yarar, gaza geldim havalar serinlesin bende yuruyuse gidecem sabaha kadar yuruyecem :lepi:
slm corumlum hadi hayirlisi bakalim insallah dogurursun,kiz okadar sancin varda nasil ev supuruyon dikkat et bacim,dogum hikayemi yazmak icin sabirsizlaniyorum ama vakit bulamiyorum benim sipadan,henuz emmeyi ogrenemedik sutum var ama bosa akiyo,bugun makine kiraladik insallah ise yarar
arti ben sancilarimi hafifletmek icin eger imkanin varsa hastanede kuvete su doldur gir cok ise yariyor,oyle olmasa sanirim doguramazdim,bi arti daha kizlar hani nisaninizin pembemsi gelmesini bekliyorsunuz ya benim bembeyazdi hep pembe gelsin diye bekledim hatta burada sizinle yazisirkn meger benim nisanim gelmis,sumuksu ve bembeyaz belki isinize yarar sevgiler allah yardimciniz olsun
hadı hayırlısı şekerımmmm...ama ben karar değiştirdım sen doğuramıcan çorumlu bız senın önune gececez acık gaza getıreyımde doğur barıııı ulennn .......... bende ağrı mağrı yok anacummm ...pazartesı sunu sancı verır doğurtur bu herif benııı...andım valla..
CNM KORKUTTUN BENİ WALLA , PZTS SON GÜNÜM , PZTS GİDİCEM DOKTORA DA .. O GÜNE KADAR NASIL BEKLİCEM :1no2: ALLAH IM KORUSUN MELEKLERİMİZİ .. SEN DE GÜLE GÜLE BÜYÜT TOMBİŞİNİ..
sizleri korkutmak için yazmadım içinizi ferah tutun önce Allah'a sonrada doktorunuza güvenin.ben 41.hafta içindeydim normal doğumu çok istiyordum ve ısrarla 12 saate yakın sancı bekledim sancım olmayınca doktora gittim bu arada kanlı nişan gibi akıntımda devam ediyordu 3cm açılma vardı ama ne bende nede nstde sancı hiç yoktu doktor bana bir iki saat gez oyalan gine gel nst ye bağlayalım sancın varsa doğuma alırız yoksa eve yollarım dedi bizde dışarı hastanenin hemen önündeki parka gittik 1.5 saat oldu olmadı benim suyum kendiliğinden bol miktarda boşaldı ve rengi bulanıktı bunları özellikle yazıyorumki aklınızda bulunsun hemen doğumhaneye çıktık ve bebek kakasını yaptığı için sancımda olmadığı için acil sezaryen oldum.kendi doğumumdan önce bende sancıları evde çekme taraftarıydım ama şimdiki hamileliklerde doğumlarda eskisi gibi değil herşey pamuk ipliğinde asılı sanki ihmale gelmiyor yani. inşallah Allahım sizleride sorunsuz sağsalim bebeklerinize kavuşturur.