Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar dua edin de sancilarim devam etsin oluyorum ter icinde kaldim vallaha cantam bitti bi kagitlarimi hazirliyorum devam ederse agrili zaten daha beter olursa annemi cagirip hastaneye gidecem
cunku cogu sanciyi evde cekmeye raziyim hastanede cekersem kafayi yerim 24 saat cekmisim birincide bunu da hepsini hastanede cekemem allah hepimizin yardimcisi olsun insallah [/COLO R]
ay insallah oledir ya
cunku ben dogum sancilari hep hastanede cektim ilkinde evet o zaman da terlemistim ama iste hep degisiyor diolar hayirlisi belki giderim sonra hastaneye kardesimi bekliyorum benimle durcak evde devam ederse ambulans cagircaz
oNca, çorumlucadı,febi,arzuela,nurcanöğretmen,meral76,çiğdem,maeves,tub833,bıdışım,shpirt,
rose-17,ezgibo,yelsan ve şu an hatırlayamadığım doğum yapmamış diğer temmuz annelerine kolay doğumlar diliyorum..a.s..
kızlar sona kaldık diye üzülmeyin nasıl sa bebekleriniz bir ömür boyu sizinle olcaklar...sağlıkla gelsinlerde bikaç gün daha sabredin....:asigim::asigim:
oNca, çorumlucadı,febi,arzuela,nurcanöğretmen,meral76,çiğdem,maeves,tub833,bıdışım,shpirt,
rose-17,ezgibo,yelsan ve şu an hatırlayamadığım doğum yapmamış diğer temmuz annelerine kolay doğumlar diliyorum..a.s..
kızlar sona kaldık diye üzülmeyin nasıl sa bebekleriniz bir ömür boyu sizinle olcaklar...sağlıkla gelsinlerde bikaç gün daha sabredin....:asigim::asigim:
febi cim sona kalmaz da doğum yapacak olursan listeni sanırım exell de hazırlayıp resim olarak mı kaydettin nasıl yaptığıını anlatırsan ben devam ederim cnm düzenlemeleri yaparım....
excell de hazır sana mail olarak atsam iyi olur çünkü ne zaman geliceği belli olmaz kızımın ..
yapılışı : excellde tabloyu seçip kopyala diyosun paint e gelip yapıştır diyosun.. paint sayfasını uygun büyüklüğe getirirsin önce yoksa çok küçük oluyor ( resim - özniteliklerden boyutu 935*692 piksel olarak ayarlı benimki ) sonra farlı kaydet masaüstüne o günün tarihi ile kayıt türünü JPEG .. olarak seçip kaydediyorum , ( hergün aynı işlemi yapıyorum tek tek ) .. imagesahack den masaüstündeki resim olarak kayıtlı tabloyu 1600 * 2100 (en büyük boyut ile) liste sayfasına yapıştırıyorum..
mail adresimi özelde yazarım bana boş mail atarsın senin adresini de ben almış olurum arkadaşım ok :lepi:
a.s.
22. Temmuz da sezeryan olacağım listeye eklerseniz seviniriz.......