Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde canım ya,biz dört gözle bekliyoruz 39 da olduk ama tık yok,oglum gibi buda 41de dogacak belli:çok üzgünüm:
canım az kalmış 6 gün nedir ki bgn yarın bi sürpriz yapar belki de annesi:içelim:
inşallah canım ya,artık yoruluyorum evde bi canavar zaten sürekli karnımı sakınıyorum valla bu zamana kadar hep vurdu araba attı altını alırken,uyutmak için sallarken hep tekmeledi o yüzden artık dogsun istiyorum inşallah saglıgı yerinde dogar o kadar darptan sonrasenağlama.korkuyorum ve merak ediyorum
KIZLAR ELMAS VE ROSE -17 DE YOK ORTALARDA :sm_cool:
yaramaza bak sennn..ayıp ula o senın kardeşinnn..yarın öbürgün büyüyünce çıkarır onların acısınıo sendenn....gamyoncuiremsu..
valla ılk ultrasonda 25 temmuzdu son gıttığımde 29 temmuz dedı doktor bıde 41 hafta felan beklersek ağustos annesı olacam herakde ..bakalım yarın kontrole gıdeceğim ne dıyecekkk...hayırlsınla gelsınlerŞeniz artıkkkk...:teytey::teytey:
inşallah canım ya,artık yoruluyorum evde bi canavar zaten sürekli karnımı sakınıyorum valla bu zamana kadar hep vurdu araba attı altını alırken,uyutmak için sallarken hep tekmeledi o yüzden artık dogsun istiyorum inşallah saglıgı yerinde dogar o kadar darptan sonrasenağlama.korkuyorum ve merak ediyorum
benim oglan da oyle benim olduruyor hele su son iki haftadir oglan kudurdu sapitti kufretmeye basladi :1shok:senağlama karnima vuruyor ayaklariyla vuruyor cok kotu oldu ya insallah daha kotu olmaz yandik biz anacum yandik allah hayirlisi versin artik senağlamasenağlama
kızlar listeye göre ben , ezgibo ,tub833 (aktif olan) üçümüzden biri en son doğuracak ... bakalım kim en sona kalıcak.. ben kalmim de........ Kötü Kazen artık ben de doğurmak istiyorum yaaa .. sıkıldım iyice , herkes bebişini kucakladı .. :dilcikar: stres de başladı son 10 gün .. kızlar erken gelirdi hani kızım yaaa....:sm_confused: şakkıdı
canım benimki küfür etme aşamasına gelemedi.braz daha küçük çat pat anca konuşuyoa.s.sakıncaz artık kızlarımızı ama zorlancaz o kesin.kaç yaşındaydı senin oglan
kızlar listeye göre ben , ezgibo ,tub833 (aktif olan) üçümüzden biri en son doğuracak ... bakalım kim en sona kalıcak.. ben kalmim de........ Kötü Kazen artık ben de doğurmak istiyorum yaaa .. sıkıldım iyice , herkes bebişini kucakladı .. :dilcikar: stres de başladı son 10 gün .. kızlar erken gelirdi hani kızım yaaa....:sm_confused: şakkıdı