valla çiğdem bende tirsiyom ama sikildim artik beklemekten biran önce gelsin her gece rüya görüyorumm...hatta dün gece çok kötü oldum ..
rüyamda ikizlerim olmuş biri kiz biri oğlan yanimda eşim arkadaşim ve eltim var..doğumdan sonra eşim beni hasane koridornda gezdiriken ..eltimle arkadaşimin konuşmalarini duyuyorum ...kizim olmuş adini yeliz koymuşlar oğlan da küvezdeymişş.ama yeliz ölmüşş ebeler çkerken ayaklari kirilmiş çocuğun sarkiyormuş..(allah kousun yarabbimm) ben yanlarina gidince susuyorlar ...bende duyduğum için sordum ne oldu saklamayin nasil olsa öğrenicem diyorum..yeliz öldü diyorlar yikiliyorum eşim ayakta zor tutuyor yaslanip duvara ağlamaya başliyorum okadar çok kötü bir duygu ki anlatamam evlat acisi demekki buymuş dedim içime çöktüü..sonra eşimin dürtüsüyle uyandim oda çok korkmuş rüyanin etkisiyle hiçkira hiçkira ağliyormuşum yataktaa.ne oldu canim niye ağliyorsun diye soruyo ama ben hala etkisindeyim baya ağladiktan sonra ona cevap verebildim oğluşumda saolsun o anda tekmeledi ..allahim hepsi ruyaymişş oğluşum karnimda yaşiyordu dünyalar benim oldu...inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim aliriz kucaklarimiza..rüyasi bile çok kötüü...sizleride bu uzun yazi ile siktim ama anlatmak istedimm...