Temmuz Anneleri Buraya....

canım ya akşamdan beri bebek hareketi gözluyorum...hareketi var...bişi olmamıstır demi...

gunaydın kızlar...
dun yasadıgım talihsiz bir olay yuzunden bugun sabah kadar hiç uyumadım...dun ablamlar annemlerdeydik...babamın babalar gununu kutlamak için gittik...dışarda eşim araba temizliyordu...2 yegenimle bende ordan ona bakıyorduk...buyuk yegenim 8 yasında bisiklet sürüyordu...aşağı dogru gelirken, hızlı bir şekilde frenin tutmadıgını anlamıs bana bir baktı teyze beni kurtar der gibi...ben hamile oldugumu unuttum, arkasından 10mt felan kostum...ama betim benzim attı...asağıdan 2 araba, yukardanda bunun önunden 1 araba gidiyor...arabanın altında kalacak...bu olay yuzunden sabaha kadar bacağımın arası agrıdı...yerimden oynayamadım...hala çok kötu agrıyor...çok kötu bir andı...ben hamile felan oldugumu unuttum...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
EĞER BEBiŞİNİN HAREKETİNİ HİSSEDİYORSAN, KANAMA GiBİ BİR BELİRTİNDE YOKSA...
SAKIN ENDİŞELENME...
BACAĞININ ARASININ AĞRIMASI DA BENCE NORMAL.
ÇÜNKÜ AYLARDIR HIZLI HIZLI HAREKET ETMİYORUZ, BİRDEN YÜKLENİNCE AĞRI YAPTI.
AMA YİNE DE RAHATLAMAK iÇİN DOKTORUNLA EN AZINDAN TELEFONLA KONUŞABİLİRSİN...

****************************************************************************************************

GÜNAYDIN TEMMUZ ANNiŞLERİ :))

aman canim ya gecmis olsun dikkatli ol
bende bi kac defa bole seyler yaptim oglum kosuyor yola dogru hamilemiyim degilmiyim unuturyorum arkasindan deli gibi kosuyorum vallaha
allah yardimcimiz olsun

bebegi mi hissetmiyorsun yoksa bi doktora gorun canim

günaydınn kızlarrr....
herkeste yine şikayet ağrı sızı varr... aynen bende çok yorgunummm....
çorumlucum haalaa kurtulamadın diş ağrısından allah yardımcın olsun
hiç çekilmez bu durumda...
oncacım canım sende dikkat et canım...
kendini strese sokma...

canım benim stres yapma hareket ediyorsa sorun yok bişeycik olmaz ama için rahat değilse doktora git derim canım benim ama sen stres yapma dikkat edemiyoruz bazen kendimize ama onlar öyle iyi bir mekanizmayla korunuyorlar ki anne karnında stres yapmana değmez bile geçmiş olsunn

Çiğdemcim güle güle kirlet canım evini bende geçen hafta yaptım bitti şanslısın annen yanında

neyse ben gidip az yatagim sonra oglum uynair bi daha uyuyamam uykusuzluk beni oldurcek
hadin gorusuruz insallah hanimlar mujuk

Günaydın kızlar... Oncacım çok geçmiş olsun... Ben de yiğenimin peşinde öyle koşmak zorunda kalmıştım biraz. 2,5 yaşındaki bacaksız gezerken birden elimi bırakıp bi koşmaya başladı yetişemiyordum. Millet kadına bak bi taneye sahip çıkamıyor bi tane de karnında var demesin diye halacım bekle halacım bekle diye bağırıp durdum arkasından. Neyseki biri durdurdu da yakaladım. Yoksa atacaktı kendini yola bacaksız. böyle ani durumlarda insan unutuyor hamile olduğunu. Hareket ediyorsa bebeğin sorun yoktur. ağrılar kendini sıktığın için vardır muhtemelen... Yine de bi iki gün yorma kendini pek, dinlenmeye çalış mümkün olduğunca...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
EĞER BEBiŞİNİN HAREKETİNİ HİSSEDİYORSAN, KANAMA GiBİ BİR BELİRTİNDE YOKSA...
SAKIN ENDİŞELENME...
BACAĞININ ARASININ AĞRIMASI DA BENCE NORMAL.
ÇÜNKÜ AYLARDIR HIZLI HIZLI HAREKET ETMİYORUZ, BİRDEN YÜKLENİNCE AĞRI YAPTI.
AMA YİNE DE RAHATLAMAK iÇİN DOKTORUNLA EN AZINDAN TELEFONLA KONUŞABİLİRSİN...

****************************************************************************************************

GÜNAYDIN TEMMUZ ANNiŞLERİ :))

yeni doktorumla konustum canım...vucudun aşırı hamlamıs...bir parol al, dinlen gecer dedi...içim rahatladı

çok tesekkür ederim arkadaslar...sabaha kadar yatagın içinde hareket edemedim...doktorlada konusunca rahatladım...çok şukur ara ara da olsa bebeğimde hareket var...rabbim bebişlerimizi bizlere bagıslasın

gecmiş olsun oncacım yaa kızlar artık nerdeyse hergün bir şikayet offf az kaldı hayırlısıyla kavuşalımda bebişlerimize bişi istemiyorum son haftalarımız hayırlısıyla

geçmiş olsun oncacım şükür ki bi sorun çıkmamış ama dikkat et cnm bu kadar ay bekledik şurda ne kadar zamanımız kaldı ki?

corumlu dogur bacım yok ben sıramı sana veriyorum anacım dogurda sende kurtul bizde kurtulalım:roflol:

oncacim gecmis olsun cnm, umarım bu son günler az sıkıntı ile geçer hepimizin...

X