Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar...
dun yasadıgım talihsiz bir olay yuzunden bugun sabah kadar hiç uyumadım...dun ablamlar annemlerdeydik...babamın babalar gununu kutlamak için gittik...dışarda eşim araba temizliyordu...2 yegenimle bende ordan ona bakıyorduk...buyuk yegenim 8 yasında bisiklet sürüyordu...aşağı dogru gelirken, hızlı bir şekilde frenin tutmadıgını anlamıs bana bir baktı teyze beni kurtar der gibi...ben hamile oldugumu unuttum, arkasından 10mt felan kostum...ama betim benzim attı...asağıdan 2 araba, yukardanda bunun önunden 1 araba gidiyor...arabanın altında kalacak...bu olay yuzunden sabaha kadar bacağımın arası agrıdı...yerimden oynayamadım...hala çok kötu agrıyor...çok kötu bir andı...ben hamile felan oldugumu unuttum...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
EĞER BEBiŞİNİN HAREKETİNİ HİSSEDİYORSAN, KANAMA GiBİ BİR BELİRTİNDE YOKSA...
SAKIN ENDİŞELENME...
BACAĞININ ARASININ AĞRIMASI DA BENCE NORMAL.
ÇÜNKÜ AYLARDIR HIZLI HIZLI HAREKET ETMİYORUZ, BİRDEN YÜKLENİNCE AĞRI YAPTI.
AMA YİNE DE RAHATLAMAK iÇİN DOKTORUNLA EN AZINDAN TELEFONLA KONUŞABİLİRSİN...
****************************************************************************************************
GÜNAYDIN TEMMUZ ANNiŞLERİ :))
corumlu dogur bacım yok ben sıramı sana veriyorum anacım dogurda sende kurtul bizde kurtulalım:roflol: