Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar bişey sormak istiyorum.. bu resimlerimizin altındaki kavuniçi yeşil grafik gibi şekiller neyi anlatıyor. Ne demek?

ben ayılmak istemiyordum ama telefonlarım susmadığı için ayıldım.. geceleri dön dön uyuyamamaktan sabah ancak uyuyorum nolcak halimiz:)

ben iki gecedir öyleyim. daha önceleri gayet güzel uyuyordum. iki gecedir hem tuvalete çok kalkıyorum hem de uyuyamıyorum bir türlü... 9 ayı böyle doldurcaz artık heralde. ondan sonra bebek nedeniyle uyuyamıycaz.. uykuya elveda deme vakti geldi sanırım :))) inşallah bünyemiz alışır da sersem sersem dolaşmayız ortalıklarda...

kızlar bişey sormak istiyorum.. bu resimlerimizin altındaki kavuniçi yeşil grafik gibi şekiller neyi anlatıyor. Ne demek?

bıdışım mause'u üzerlerine tutunca etkinlik seviye gibi bişeyler yazıyor. heralde katılım performansını gösteriyor.

Evet ama neye göre ölçüyoralar bize ne kazandırıyo yada ne kaybettiriyor. Neyi ölçüyorlar, anlayamadım

Evet ama neye göre ölçüyoralar bize ne kazandırıyo yada ne kaybettiriyor. Neyi ölçüyorlar, anlayamadım

forumlarda online bulunma süresine ya da mesaj sayısına bakarak olabilir diye düşünüyorum. Birşey kazandırdığını hiç sanmıyorum. Görüntü kalabalıklığı sadece...

tünaydın kızlar...
kimse yok bugün sanırım....

Kizlar Bi Soruda Ben Sorayimmm.bu Tecrübe Puani Neye Göre Yükseliyo.bilen Var Mi?

doğruya annelerimizin çoğu çalışıyordu sanırım.herkes benim gibi evdemi ??????:çok üzgünüm:
çalışanlar evde oturmak ister,e bende çalışmak istiyorum.okumamışım zamanında şimdi acısını çekiyorum.inanamıyorum kendime açıköğretim maliye okuyodum onu bile bıraktım.şimdide çoluk çocuğa karışıyoruz zor geliyo...kpss girecem bu yıl.inşallah bi sonuç alırız ordan.oda torpilsiz olmaz ya.bakalım hayırlısı.
amma dertliymişim ben yaaaaaaaaaa...

bende çalışmıyorum canım ama sürekli dışardayım yapacak bişeyler buluyorum.bol bol yürüyorum.ama bende çalışmak istiyorum.bundan sonrada zor biraz..

Kizlar Bi Soruda Ben Sorayimmm.bu Tecrübe Puani Neye Göre Yükseliyo.bilen Var Mi?

canım yolladığımız mesajların sağ tarafında terazi var. oraya tıklayarak rep puanı verebiliyosun.. eğer mesajı beğendiysen yada aynı fikirdeysen...
seninde mesajlarına puan vermek isterlerse teraziyi tıklıyolar puanlar birikiyo ve tecrübe puanını arttırıyo canım...

Çalışmak güzel tabi. Ben 11 yıldır çalışıyorum. Sadece 1 sene yurtdışında eğitim için ara verdim ve döndüğümde 3 ay kadar evde kaldım. 3 ay bana işkence gibi gelmişti. Ama şimdi bebişim olunca da çalışmak işkence gibi gelecek galiba...

ben çalışıyorum mesela ama memnun olduğumda söylenemez...
ohhh şöyle evimde otursaydım.. hamileliğimin keyfini çıkarsaydım...
bacaklarımı uzatım türk filmi izleseydim bide yanına mısır patlatsaydımm..:icecream::icecream:

bende çalışmıyorum canım ama sürekli dışardayım yapacak bişeyler buluyorum.bol bol yürüyorum.ama bende çalışmak istiyorum.bundan sonrada zor biraz..
bencede artık zorda işte tek sanş memur olabilmek.ya tutarsa diyecem artık.napıyım.ben gündüz pek dışarıda cıkmıyorum.aslında yürüyüş yapmak gerek bol bol.akşam eşim gelince yemekten sonra biraz cıkıyoruz.öyle idare ediyorum işte.

evde olmanın keyifli yanlarıda oluyo muhakkak(mesela sabah erkenden kalkmadığım için memnunum) ama insan sıkılıyor bir süre sonra.otur,tv,müzik,yemek...ne biliyim hep aynı şeyler.hergün birileriyle biyerlerede gidemiyosun.yada hergün alışverişe cıkamıyosun.evde hayat bir süre sonra sıkıyor.hemde çoook sıkıyor.akşama kadar kocamı bekliyorum gelsin diye.....

kızlar ne rahatladım anlatamam cogunuz bilirsiniz benim ehliyet sınavım vardı internette sorular ve cevap anahtarı yayınlanmış sınavda verdigim cevapları tekrar vererek hesaplama yaptım sadece 4 yanlışım cık ohh bee sonunda gectim daha sonuc acıklanmadı ama ben sadece 4 yanlışım var biliyorum hadi hatırlamadım 4 yada 5 yanlış olsun farketmez sonucta 12 yanlış yapma hakkı var ohh yaa sonunda aldım ehliyeti yupiiiiiiiiiiii :dance: :dance: sonuclarda mayısın 5de acıklanıcak :dance:

iyi hadi gözün aydın olsun canımm.inşallah alırsın artıkınn.ee ehliyet alınca trafiğe çıkabilicekmsin :))

iyi hadi gözün aydın olsun canımm.inşallah alırsın artıkınn.ee ehliyet alınca trafiğe çıkabilicekmsin :))

cıkarım canım :) gecen gün direksiyon dersi verilirken hani trafigin olmadıgı yere götürürler öğretirler yaa ben sürücü kursunun önünden bindim 1 saat arabayla hocayı gezdirdim tekrar geldim sürücü kursunun önüne park ettim adam tamam dedi yarında gelmene gerek yok biliyorsun zaten dedi :dance::dance:

iyi hadi bayağı geliştirmişsin kendini inşallah bende bebiş doğunca gidicemm.ablam aldı trafiğe çıkamıyor :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…