Temmuz Anneleri Buraya....

hayirli olsun ezgibocum disinizz.. bizimki geliyorum bile demiyor :))
hic bi belirti yokkk

bizim de dişimiz yok. Doktora gittik 2 gün önce sordum, görünürde yok dedi. 1 yaşı bulacak herhalde :)

ne güzel kıslar bence geç çıkarsınlar erken olunca çok zor oluyor bizde 6 diş var

herkesin yeni dişi hayırlı olsun bizimde 8 dişimiz var 4 üstte 4 altta en son kesici dişleri çıktı evde ne var ne yok kesti biçti zaten buna bizde dahil:jeyyar:

görs rekoru kırıyorsunuz arkadan biz gerçi ece eladan büyük büyük derken 22 gün falan:))

Son düzenleme:
ezgicim geçmiş olsun canımm diş mahvediyor maalesefff inşallah düzelir tez zamandaa

dyenı diş çıkaranlarra dişler hayırlı olsun bızımde 7 ay bıtıı hala tık yok ..ezgibocum inşallah en kısa zamanda çıkarda düzelir mınık kuşun keyfıı:)

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

çok iyi fikier canımm sen tek bir konu başlığı altında aç belki isteyen çok olacaktır hiç değilse sana yakın olanlar faydalansınn..

linam gerçekten çok güzel düşünmüksün.sütü az olanlar faydalabilir.

heheh burasıda ilan panosu gibi olmuş :)
şaka bi yana teşekkürler arkadaşlar.

merhaba kızlar herkes nerde kimse görünmüyo sitede. tabi yavrularımızla ilgilendiğimiz için boş vakit olmuyo demi bir türlü bende oğlumun yeni resimlerini yerleştirdim albümüme isterseniz bakabilirsiniz

ezgibo cum hayirli olsun inciler,bizde tik olmayanlardaniz....

duyarli arkadaslar tesekkurler...

yeni dişlerini uğurlu olsun! :)

biz de 1 haftadır sallanıyoruz. evin rutubetinden kurtulmak için taşınmayı istiyor ama erteliyordum, depremlerden sonra hemen ev aramaya başladık. sonunda bulduk. haftaya taşınıyoruz. ev sahibimizin torunuda temmuz bebeği!umarım yeni evimiz oğlum için daha iyi olacak. hem arkadaşı olacak hem de güneş görüyor. bize şans dileyin arkadaşlar, bu işi sorun yaşamadan atlatalım diye! taşınmak zor, bebekle daha da zormuş!

Son düzenleme:
X