Temmuz Anneleri Buraya....

maeves canım inaşşallah gönlüne göre olur herşey canımmm...

hayirlisi olsun canim,belki esinde senin dusuncedeyse birseyler uretebilirsiniz yani cozum yollari...olmazsa da uzulme herseyin hayirlisini iste canim, ilerde baska kapilarda acilabilir...

bencede kizim okula baslayinca lise universite hayati boyunca calismam gerekli ona ve kendimize iyi ve rahat bir gelecek hazirlamamiz gerekli hayallerimden kolay vazgecersem oda kolay vazgecer ve ben kizimin calismasindan yanayim tabi o gunleri gorursem ben ne kadar calismak istemesemde donem donem calismam lazim herseyden once kizim icin

umarım hayallerin gerçek olur ama olmazsada hayata iç karartıcı bakma. yani pilav yapan kadın !! demişsin ya o açıdan diyorum. sen hayattaki en önemli şeyi yapıyorsun bir bebek, bir insan yetiştiriyorsun. kendini bu kadar küçümseme bence. unutmaki pilav yapamayanlarda var !!!

bahsettiğim iş organizasyon reklam cast ajansı... eşimle konuştum yakında olsaydı olabilirdi hergün karşıya nasıl geçiceksin dedi. halbuki kapıda araba var.. offffff başka bahara kaldı hayaller(

uzme canini ,hayirlisi olsun....sadece erteledigini dusun..hayallerine devam et bence...bende erteliyorum hayallerimi ne yapcan,bir gun olucak diye bak ......

umarım canım umarım bir gün gerçek olur. kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli çünki evde oturunca başka biri oluyo insan abuk sabuk şeylere sarıp, yemek tariflerinden deterjanlardan one yapmış bu ne demiş gibi çok önemli!! muhabbetlerin ortasında buluyorum kendimi. bu ben değilim. evet bebeğime kendim bakıyorum ev kendimizin bu anlamda çok şanslıyım... annemi kaybettiğim için bebeğimi gözüm arkada kalmadan bırakabileceğim kimsede yok sayılır. kayınvalidem var ama yinede insanın kendi annesi gibi olmuyor tabi.( geçen kahvaltıya giittiğimizde kaşıkla çay verirken yakaladım) ama bebeğime verebileceğim en güzel hediye mutlu bir annesi olması. saçını süpürge etmiş hayatını ona adamış ama mutsuzbir anne olmaktansa, mutlu kendine güvenen güçlü bir annesi olması onu hayata hazırlarken iyi bir örnek olmam çok önemli. iktisat mezunuyum nasıl yaparım yapabilirmiyim bilmiyorum ama mali müşavirlik sınavlarına girerim belki ama hiç hevesim yok...

üzüldüm canim
insallah birgün hayallerin gercek olur. hayatin insana neler getirecegi belli olmuyor.

emek vermişsin, dirsek çürütmüşsün üniversite kazanmışsın, okumuşsun, bitirmişsin.. yıllarını vermişsin, masraflar etmişsin, emek vermişsin, diplomanı almışsın. bunları yok sayma bence! yazık olmasın emeklerine! o ajans ya da başka iş, farketmez! her durumda annelikten vazgeçmen gerekmeyecek! eğer kayınvaliden gönüllü ise yardıma destek isteyip çık yola, olmazsa da iyi bir bakıcı ile durumu toparlarsın. dediğin gibi "mutlu anne" olarak kızına daha çok şey verebilirsin! üstelik kızının ilk örnek alacağı model sensin! hayata karşı güçlü durması bi süre sonra belki de senin elinde! bugun ya da yarın ama eninde sonunda hayallerine ulaşmaktan vazgeçme bence! ama şu da bir gerçek: hayat ertelenecek kadar uzun değil! gönlünce olsun canım!

uzme canini ,hayirlisi olsun....sadece erteledigini dusun..hayallerine devam et bence...bende erteliyorum hayallerimi ne yapcan,bir gun olucak diye bak ......

amilie cim bu laf bana mi bilmiyorum arkadasim ama(hayat ertelenecek kadar uzun degil)..
kendi adima konusmak istedim,benim bir hayalim cocuklarimi kendim buyutmek,bir hayalimde meslegimi yapmak...ben ertelemekten bahsettigim sey hayallerimi bir siraya koydum..ben hamileyken mezun oldugum icin meslegimi 2. siraya koydum yani erteledim... cunku bebegimi bakmakta benim bir hayalimdi..
bence de hersey herkezin gonlune gore olsun....a.s.

yok hayır kreft'cim. sana değil. genel olarak söyledim. sonuçta yarın ne olacağımız belli değil. eğer elimize bi fırsat geçti ise hayallerimizden uzak durmamak lazım. tabi imkanlar dahilinde.. bu arkadaşımızın fırsat ayağına gelmiş, çalışmaktan ziyade hep istediği ajansı kendisine teklif etmişler. ikisi farklı şeyler. o çalışmayı, ya da mesleğini yapmayı ertelemiyor, kendisine sunulan teklifi reddediyor. umarım sen de uygun bulduğun vakit gönlüne göre bir işe yerleşip mesleğini icra edersin.

herseyde bir hayir isteyeceksin...insallah ilerde onada daha guzel is teklifleri gelsin dileyelim,yapcagi birsey yok demek ki...gonlune gore olur hersey insallah herkezin ....

Allah herşeyin hayırlısını versin dediğiniz gibi. umarım rabbim yeni kapılar açar önüme, önümüze... hayatı ertelememeyi çok uzun zaman önce öğrendim aslında... belkide hayırlısı böyleydi... teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…