Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maşallah arzucum çok tatlı ela hanımmm allah nazarlardan saklasın.....teknologgcumm sen bilgilisinn 3 tane çocuğun war sana bişi sorcaktımm bebeğim hastalandıktan sonra ağzını açmıo şimdi kaşığıa bişşi yediremiyorum dönermi eski iştahına şuan iyileşti şükür ama iştahı yokkk seninkilerde öle oldumu hiç bilgilinsindir sen arzucum sendee yazarsan sewinrnmmm
hoşbulduk canımm...evet pek zorlama şimdi onun hem boğazı daha ağrıyordur hemde midesi bulanıyordurr...iştahıda yoturr..benimkiler hiç yemek yemezdilerr..kıızım hala hastalansın yemezz midem bulanıyor anne der ..zaten iyileşmeye başlayınca iştahlarıda geri geliyor..az az verebilirsin..bir kaşıkta olsa yeterli...zorlamana gerek yok arada denersinn.. ayrıca saçları güzel olmuş bende sandımki sıfıra vurdunn...ama kısa kestimişsin..iyi olmuş yüzü gözü açılmış..
tekno dogru söylüyor canım az az ver iştahı geri gelir sıkma.benim oglan hastalanınca hiç bişey yemiyordu zorlayıncada kusuyordu sen birazda olsa yedir halsiz kalmasın
hoş geldin arzucum.nasılsın.seni burda görmek çok güzel.ben konuyu takip ettim gerçekten boş yere banlandınız.en iyisi öyle çok biliyorum görünenlerle konuşmamak sanırım.biz temmuz anneleri birbirimize yeteriz.ama boş ver gerçekten gelmene sevindim.