Temmuz Anneleri Buraya....

bosnike yaaa kuzun çok tatlı maşallah
nasıl yaptın canım ya özelden bana anlatırmısın rica etsem

Allah seni napmasın emi ghaneli :roflol:
şu iletini bi oku kız, oraya resmi nasıl yapmayı diye yazsana. kuzun çok tatlı nasıl yaptın banada anlat deyince ne dio bu kız dedim kendi kendime :roflol: bir önceki iletiye bakınca anladım ne demek istediğini :roflol: ay sabah sabah çok güldüm yaf
bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum a.s.
ayrıca şu temmuz annelerinden ne istiyolar yaf, bu seferde askito banlanmış :kızgın: onu niye banlamışlar kızlar. her açtığımda biri banlı, sıra yavaş yavaş bize geliyo demekki :roflol:

kızlar bebeklerinişz neler yapıyor bu ayda anlatırmısınız ve uykularınız nasıl bebişler gündüz uyuyormu benimki gündüz uyumuyo hiç

maeves canım çok geçmiş olsunartık baya hareketlendiler.allah korusun yavrularımızı kötülüklerden...

emoşum hoşgeldin canım aramıza...

ilkyascım çok güzel olmuş beren zeynep'in sayfası...büyüyüp okuduğunda çok duygulanacak eminim.

:nazar:ilkyascımm..valla tekrar doğurasım geldi...maşallahh maşallahh..sen bgün biraza dua oku kıızışının üstünee..bebekkeri çok severim kötü gözle imkansız bakamam kıyamamdaama içimin yağları eridi resmen..yumuk yumuk yiyeceksinn..oo gözler nasıl anlamlı bakıyor nasıl şeker nasıl bir :nazar:bebek maşallah...sana çok benziyorr ama esmerliğini dede ve :nazar:büyükanne lerden almış dede ve bir büyükanne vardı onlar seninmi eşininmi annesi bilmiyorum onlarada çok benziyorr..ama sima sanada çok benziyorr..allah nazarlardan saklasınn..yerim ben onuu burlarda olsann ben dayanamaz gelridim yemeyee...:nazar::nazar:aralara nazar serpiştirdim nazarım değmesin..:1hug:

kavanoz mamalarında birisi saygısız dedi onadaa...kız hiçbişey demedi oysa kafanıza takmayın gibi bişey sölemişti..abonmanda yasaklıı aşkitoda asıl yasaklanması gerkeni banlamamışlarr..galiba oda arkadaşları hayret ediyorum ben ya açıkcası bu meditörlere..kafayı taktım ben kızlar kesinlikle meditör olcamm bakim nasıl işliyo bu çarkk..bence bir ant hazırlamalılarr.namusum ve şerefim üzerine ile başlayna:)))))hahahhahaha

kızlar askito niye engellenmiş

maşallah ilkyascım çok tatlı kızın
askito kronic yüzünden banlanmışş kızlarrr konuştum teminn

bende dün gecwe gördum askıtonun mesajını ayıp edıyorsunmu ne yazmış kızcağız ondan ötürü banladıysalar yazık yanııı iyice çivisi çıktı buranınm heeee.habıre ban yiyior millett..canları sıkıldıkça bırını banlıyorlar...

ilkyascım maşallah canım kızınaaa..allah nazarlardan korusun çok şekerrr...kızlar tamuz anbelreı ve bebklşarı topiciğine eklarsenız çok dah agüzelolacak resımlerı muckssss

emosum hosgeldin...ilkyascim kizin cok guzel masallAlH...Allah nazarlardan saklasin..kocaelide nerde oturuyon canim ya ...bende dogma buyume oraliyim...izne gelince belki gorusme imkanimiz olur.......

ben 60 evlerde oturuyorum canim ailen burdami ailen nerde oturuyor canim gel valla cocuklarimiz da arkadas olurlar artik beklerim

:nazar:ilkyascımm..valla tekrar doğurasım geldi...maşallahh maşallahh..sen bgün biraza dua oku kıızışının üstünee..bebekkeri çok severim kötü gözle imkansız bakamam kıyamamdaama içimin yağları eridi resmen..yumuk yumuk yiyeceksinn..oo gözler nasıl anlamlı bakıyor nasıl şeker nasıl bir :nazar:bebek maşallah...sana çok benziyorr ama esmerliğini dede ve :nazar:büyükanne lerden almış dede ve bir büyükanne vardı onlar seninmi eşininmi annesi bilmiyorum onlarada çok benziyorr..ama sima sanada çok benziyorr..allah nazarlardan saklasınn..yerim ben onuu burlarda olsann ben dayanamaz gelridim yemeyee...:nazar::nazar:aralara nazar serpiştirdim nazarım değmesin..:1hug:
sagol canim benim allah butun bebekleri nazarlardan korusun butun bebekler cok masum ve guzeller

askitonun kendisi olmasada ruhu buralarda dolaşıyor arkadaşlar:roflol:

X