Temmuz Anneleri Buraya....

hadi kizlar ben kacar ..
mincikladim sizi sagli sollu mucuuuuuuXXXX
bybys

çok üzüldüm büyük geçmiş olsun uyarın için de teşekkürler..

çok güzel cnm evin ii günlerde otur inşallah keşke yakıun olsakta görüşşesek....

ImageShack - Image Hosting :: tuna4cd1.jpg
ablalarım merhaba.

maşallah bosnkeicm çok tatlı allahım korusun onu...tombik tombik pamuk oğlan bizimki gibi... bizde saçlarınıkestridik şimdi uyuyo uyansın fotosunu eklerim çok güzel oldu yüzü gözü açıldı yavrumun...

Allahım Allahım ne kadar tatlı çıkmış bu, yerim ben onu yaa

maşallah tunaya yawwww sanki kzı gibi...bu ne güzellik maşallahh..nazar değmesin o pembe yanaklaraa.annesi sen tunayı bal ilemi yoğurdun acep....tuna yı çok seviyom ben....hem benim oğluma koymak istediğim isim olduğundan hemde çok tatlı olduğundan...

slm kızlar uzun zamandan beri bir türlü giremedim...
kızım çok huysuz hiç durmuyor..
dün diş çıkardı ateş ateş yandı 3 günden beri.
sizleri çok özledimm vallaa :)

saol izlencimm seni yeni görüyorum burda demekki çok uzun zaman olmuş girmeyeli..
hoşbulduk canım sende hoşgeldin

selam nasılsınız kızlar neler yapıyonuz bakalımsositososito

mersi canım bende snei ilk gördümm..neyyse bundan sonra daha çok görüşürüz inşallahh..bebeğin ne kadralık oldu kaç kg boy ne kadar ordan başlayalım deilmi sevgiler..

6 aylık olucak ayın 12 sinde 8.400 gr 69 cm boyunda adı nehir. cadaloz bi kız benimki...

aşkito evin çok güzelmiş canım cıvıl cıvıl sağlıkla ağız tadı ile oturmanız dileğiyle canım...

kızlar benim takvimim kaybolmuş bilen biri bana hangi siteden nası yapabileceğimi hatırlatabilir mi acaba?

[img=http://img220.imageshack.us/img220/6227/tuna5ft6.jpg]

tezoşlarım sağolun kerdeşlerimde çok tatlı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…