Temmuz Anneleri Buraya....

su gibi ama içinde beyaz biyaz bişiyler var hayırdır bakalım randevumu aldım gelince sizede haber veririm neyin nesiymiş bi öğreneyim ok

bayanlar bir saate kadar carsiya gidecem dayanamiyorum evde artik gamyoncuiremsu

carsinin ortasinda suyum patlamaz insallahhhh :lepi::teytey:

bence çıkma güzelim yaa şöle kapının önüne filan çık.. ne olur ne olmaz. ama illa çıkıcam diyosan yanına birini alsan iyi olurdu...

hee guzelim, annemle anlastik gelecek yanima baska bi sehirde oturdugu icin tam bir saat suruyor gelmesi :)) tek basima cikacam dedim kadincaaz telaslandi atlamis trene yoldayim geliyorum diyoor :lepi: 2 haftadir cikmadim canim sadece doktora git gel

canım dikkat et kasılmalar birden gelince yürümesi bile zorlaşıyo insanın ayyyyyy bugün bi duygusallık var üzerimde ağlayıp duruyorum kızlar ya annem ankaradan gelmedi daha bebeğimin endişeleri var aman açtım türküleride ağlıyorum vallahi

valla ben daha dün çıktım dışarı bizim oğlanın yerinden çıkmaya niyeti yok o kadar çıkıyorum geziyorum bişeycik olmuyo valla bigün çıkmasam dışarı patlıyorum.......................

valla ben daha dün çıktım dışarı bizim oğlanın yerinden çıkmaya niyeti yok o kadar çıkıyorum geziyorum bişeycik olmuyo valla bigün çıkmasam dışarı patlıyorum.......................

al bendende o kadar. İnan evde dura dua küfleniyoruz. Sıcaktanda çıkamıyorumki tek başıma. Tansiyonum dşyr. Bişey olur diye korkuyorum. Eşim gelince zavallım yorgun oluyo ama illaki bi çıkıp gezcem yoksa patlıyorum. aramızda al gün var canım bu arada. Hadi bakalım kim önce doğurcak. Aslında ben ağustos annesiyim ya belli olmaz yinede. Hayırlısı... :1rolleyes:

valla ciktim annemle bi guzelce gezdik yemegimizi de disarida yedik... patladim yahuu :)
oglumu attaa göturdum :))

canim dikkat et pek yorulmamaya dikkat et :)
arkadasimin biri bol bol yuru iyidir diyor ama doktorum dinlen diyor ne yapacagimi sasirdim :)

benim sancilarim geliyodu 5 dakkada bir ..
hastanenin önü yoku$.. ebe dedi cik yukari assagi yürü ..
daha cabuk dogurursun ..
manyak mi ne :))) ayakta duramiom sancidan :roflol: yürümedim tabiiki

ahhh ahhhhh benımde o ağrılar bbı gelse yürümeye razıyımsenağlama dermişim o ağrılarla nasıl olcekse artıkk:tomato::dance:

hic filmlerdeki gibi degilmis yaw :)) öyle pirt die cikmio :))
o agrilar gelince .. dogurmak istemiyorumm ben die bagiracaksin :roflol:

:uhm:valla askıto o ağrılar gelınce doğurmak ıstemıyorum da desek doğacak artım valla razıyımmm...çok sinirim bozuk çorumlunun yerıne ben geçtımm...depresyondayımmmmmmmmsenağlamasenağlama

hadi cümleten iyi geceler belımde ağrılar var ama bılıyorum gene gelmeyecek eren paşa..beklemıyorum artık ben ağustosta doğurcammmm

oh oh herkes dogurmaya basladi teker teker pompali tufek gibi bizim kizda bi halt yok
bugun randevum var bakacaklar ne haldeyim diye vish hapu yeduj desenize
ben bi hafta daha nasil beklicem be gelmezse o zaman artik beni timarhanaede dogurturlar:lepi::lepi:kafamçokkarıştı

X