Temmuz Anneleri Buraya....

hoşgeldin arzu... listemizin olduğu bölüme yazarsan febi arkadaşımız seni de listeye ekler... 100 olmayı beklerken 101 olacaz.. :dance: :dance: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey:

nurcan abla gecmis olsun.. allah yardimcin olsun ..

corummlucum canim seninde evlilik yildönümün kutlu olsun .. cocuu odasinda yatirabildinmi bari dün :roflol:

sagol sekerim
yok anam ne dion sen oglan odasinda uyudu ama bizde tik mik yok geberiom zaten yatakda donemiyorum
artik bu aksam tesseli etmeye calisagim insallah tabi bizim heruf poposunu kaldirsa pardon baska tovbe tovbe
iycene kafayi siyirdim hadi hayirlisi :uhm:

çorumlu hiç güleceğim yoktu ay ben geçen yaptımda yürüyemedim bidaha yapmammm

wallahi kız beni de güldürdün :roflol: :roflol:
bin yaşa emiiiiiŞeniz Şeniz

normalde kontrolum haftaya sali idi amadün gece ve bugün çok rahatsiz olunca doktorumu aradim oda yarin gelin bi kontrol edelim dedi bende gida zehirlenmesi felan oldum diye çok üzüldüm ...ama hareket ettiğini söyleyince mideni üşütmüşsündür hem son aylar normal dedi sakin ol bir problem yoktur dedi bakalim yarin gidicez inşallah bir sorun yoktur kizlar çok canim sikkin...

gecmis olsun canim insallah hic bi seyin yokdur bazen oluyor boyle seyler malesef
hayirli haberlerle gelirsin insallah:teselli:

neyse benim kocis bi gelsin gostercem ben ona yeter ama demi olmuyor boyle doguran dogurana benden sonra doguranlar hastanede dogurmak icin cabaliyor ben hala burdayim bananneeeeeeeeeeeeeeKötü Kazen

Saol canim inşşalllah bişi yoktur tahlil felan yapacak heralde...valla bu halime güldürdün beni kocan yuzundenmi doğuramiyon kizz herifin ne suçu varr..

ah rose cum bilmezmiyim..
ben cok feci 2 gun gecirmistim titreme,kusma, ishal
ve doktorumu aramadim bile...:mymeka: :mymeka:
simdi dusunuyorum da eseklik etmisim..
sen ihmal etme arkadasim..eminim onemli bisey yoktur..ama temkinli olmak lazim..:1hug:

sucu yok da yardimci olsun yahu nolcak sanki o koydu oraya cikartmaya yardim etsin
ya ne dedimi bende bilmiyorum artik vallaha
su an ayaklarim buz gibi suyun icinde zor sokuyorum icine buz gibi su
ayaklarim bi sisti var ya yuruyemiyorum uzerine basinca cok canim aciyor ne yapcami iycene sasirdim

hıdencım saol canımm.. bende arayamayacaktım daha oncekı 2 gün de ıstıfra ettım ishal yok bende ama ..aramıcam dedım sabredt dedım sonra dun gece bütün gece uyumadım hep ıstıfra bugun yıne hep aynı bak gıne uyuyamıyorumm allahım yaa ne olcek bılmıyorumm çorumlucum sana dayan derken kendım dayanamaz hale geldım ..rabbım hepimizin yardımcısı olsunn

vallaha cok zor oluyor gercekten son zamanlar
allah yardimcimiz olsun sonuna geldik hamileligin insallah hepimiz saglicakla alalim yavrularimizi insallah kucagimiza

benim de hic uykum yok su an bakalim

bızde hala mısafır var bıde kızlar eşiminarkadaşı bızde gitmeye nıyetı yok galıba saat 1 olmuş ama....bende hala uyuyamıyorummmmm tabiiiiiiiiiiiii

bakalim bu gece nasil yatacagim bikdim bu kemik sesinden kitir kitir yapmasi bi dert acimasi bi dert
saga sola donmek bi derrt

arkadaslar gunaydın...
bei merak eden olmamıs çok kustum...
çormlucum nice yıllara inşallah bebişlerinle ve eşinle....bir an önce dogum yaparsında inş.agrılarından da kurtulurusn

nurcancım kızına gecmiş olsun, ozamana sen dogum yapıp toparlanırsın inşallah...

bende dun annemlerdeydim ordan teyzemere gittik ama gittiğime gidiceğime pişman oldum...agrı,sancı,sıcak,nazar...sabahı saabh ettim...yalancı kasılmalar felan aldı basını gitti...hayırlısı ile dogum yapsakta kurtulsak...

rose geçmiş olsun canım dr una mutlaka görünmelisin
onca canım artık kasılmalarımız giderek artacak ki doğum sancılarına hazırlayacak canım bizi hem bize küsme :)) artık biri olmadığı zaman aklımıza ilk gelen kesin doğuma gitmiştir demek oluyo :))

saol nurcancım ...dilerım senın kızında en kısa zamanda sağlığına kavuşur...bebeğiniğde sağ salım alırsın kucağına..oncacım şekerım daha günün var diye bız senı geziyordur dedık:)bak tamda öleymış şekerım alınma hemen...

bugüm saat 12.30 da doktora gıdıcem kızlar mıde bulantılarım geçtı ama yınede görünmek ıstıyorum bıde daha kahvaltı etmedım edınce kesın başlar yıne ağrımaya..inşallah ağrımazz..hayırlı haberler alırım ınşallah görüşüz..kızlar

Günaydınnn kızlarr..
Onca kıss ben dedim bu kıs izne ayrıldı unuttu bizi. Neyseki unutmamışsın.... a.s.

rose hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan.

kızlar dun gece yine kabustu..saat 1 de yattım 2.30 da kalktım
sonra 6 da uyumusum 8.30 da gözlerimi actım..
muhtemelen bu gece de heyecandan uyuyamayacagım ...
uykusuz geceler basladııııııııııııııı

ayy canim yarin anne oluyosun allahin izniyle şimdi ne heyecanlisindir off gelse şu 13 temmuzda o heyecani bizde yaşasakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…