Temmuz Anneleri Buraya....

hıhhhh avucunu yala canımmmm....
benim çiekler seninki gibiii basit çiçek değill:mymeka:
benimkiler asil bi kere:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bak çizgimden çıkcam şimdi.....

ne dimek çiçeklerim basitmiş.....

getirme beni oraya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:eek:klava::eek:klava::eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

meralcim çook teşekkür ederim ya herkes bu sancıları bu kadar hissetmezmiş..ben şansızlardanım galiba...kızlar hiiiç ii değilim bi durum olursa size bi şekilde haber vermeye çalışırım...bu arada aslitelci bu cuma sezeryan mı olacak ben mi yanlış anladım...
canım doktoruna sorsaydın bir o ne diyor geçmiş olsun

gelincik ne güzel sende izindesin ben daha 10 gün burdayım meral yalnız değilsin senden daha sonra izne ayrılacaklarda var

ay doğru sen de vardın di mi? unutmuşum biran... biz masa başında doğum yapacaz galiba :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:

kızlar 3 gündür gene kasılmalardan ve sancılardan ne gece ne gündüz hiç bişey yapabildiğim yok...sadece uzanıyorum ama ağrılarım hiç geçmiyor. senağlamasenağlamasenağlamadün doktora gittik güç bela ...nst kontrolümüz vardı .... doğum sancıları değilmiş henüz...yalancı kasılmalarmış....gerçeği nasıl olcaksabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki....p.tesi gene nst kontrolümüz var... bize bu haftada doğum yok sanırım.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:..

geçmiş olsun alevcimm senin kız ağrı yapıyor ama geleceği yok herhalde allah yardımcın olsun wallahi bende yarın nstey giricem sabah bakalım ne çıkıcakkk gelince yazarım size hemenŞeniz

shripticm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallahh bu arada geçmiş olsunn nazar değmiştir göbüşe

gelinciklcim seninde izine ayrılmana çok sewindim canım yat dinlen artık bol boll gözün aydın canım benim...

adetsancisi gibi bir sanci hissediyorum su an :dance:
dogum belirtisi olabilir.. ben sicak dus alayim belki artar :roflol:

prensesler, beni çok duygulandırdınız, çok güzel...
çok sevindim yaaa, nerdeyse kaşıntımı unuttum:)
çiçekler çok güzel gelincik, seninkiler de asil srose, aşkito bebiş bir harika, lidya ona benzer mi acep:)
hepinize ayrı ayrı teşekkürler... çok tatlısınız, süppppersiniz.
allah hepinizi eşlerinize ve yavrularınıza bağışlasın inşallah...

askito sacını başını yollarım senin benim sancılarım var ben doguruyum sonra sen gel acılışı ben yapayım bekleyin..
yarın randevum var bakalım inş. acıklık vardır offf

Sabahta Sanci Bende Vardi Ama Hiç Bişey Olmadi Ama Biran Içimden Aha Oğlum Geliyo Diye Geçti
şimdi Kasiklarimda Belimde Ağri Var Ama Sancim Yokk
Eşimde Il Dişina çikmiş Işi Nedeniyle Akşam Dönecek Habire Ariyo Oğlum Nasil Ses Var Mi Sakin Ben Gelmeden Gelmesin Diyo
Birde Burda Yalnizim Tek Başima O Yüzden Telaşlaniyo

Aaa Adasu Canim Hadi Doğurunda Sira Bize Gelsin Senin O Prenses Gelsin Ben Sorarim Ona Sadece Anneyi Değil Siradaki Temmuz Annelerini Bekletiyo
O Gelsin Isiricam Onun Sonradan çikmalariniii:bbo:yerimseniben

kızlar benim de bugün doktorla randevum vardı, ve ne oldu biliyor musunuz? haber dahi vermeden 30 hazirana kadar tatile çıkmış...ne yapayım tel açtım da alerjimi anlattım...
ama yüz yüze gelince kesin soracapım, temmuzda da izniniz var mı diye..
zaten jinekologlara zor güvenirim, şimdi tırstım, haber vermeden gedebiliyorsa, doğumumda olur mu diye?

Sabahta Sanci Bende Vardi Ama Hiç Bişey Olmadi Ama Biran Içimden Aha Oğlum Geliyo Diye Geçti
şimdi Kasiklarimda Belimde Ağri Var Ama Sancim Yokk
Eşimde Il Dişina çikmiş Işi Nedeniyle Akşam Dönecek Habire Ariyo Oğlum Nasil Ses Var Mi Sakin Ben Gelmeden Gelmesin Diyo
Birde Burda Yalnizim Tek Başima O Yüzden Telaşlaniyo

canım aynı şeyleri yaşıyoruz şuan seninle sabaha kadar uyku tutmadı tam yatıcam sancım başladı inliye inliye uykusuzluktanda yorgun düşüp uyumuşum
şimdi kasıklarımda hafif agrılar var ayrıca bellimde hayırlısı bakalım

kızlar benim de bugün doktorla randevum vardı, ve ne oldu biliyor musunuz? haber dahi vermeden 30 hazirana kadar tatile çıkmış...ne yapayım tel açtım da alerjimi anlattım...
ama yüz yüze gelince kesin soracapım, temmuzda da izniniz var mı diye..
zaten jinekologlara zor güvenirim, şimdi tırstım, haber vermeden gedebiliyorsa, doğumumda olur mu diye?

AYY CANIM BENDE AYNI ŞEYİ YAŞADIM SALAK DOKTORA RANDEVUM VARDI GİTTİM BANA DEMEZMİ 4 TEMMUZDA İZNE ÇIKIYORUM ŞOK OLDUM BAŞKA ARKADAŞI VARMIŞ ONA YÖNLENDİRİCEKMİŞ
SON ANDA OLACAK İŞMİ BUUUjeyyarjeyyar

evet ya sinir bozucu, bu sıcakta karnım burnumda, eşim de izin almış benle gelmiş,
adam yok yaaa..
bir de 30 hazirana gün verdiler hemşireler, bir değişiklik olursa bildiririz biz size diyorlar...
biz gelmeden hbr verseydiniz yaaa diyecektim, amaa salon kadını çizgimden çıkmadım:)

askito sacını başını yollarım senin benim sancılarım var ben doguruyum sonra sen gel acılışı ben yapayım bekleyin..
yarın randevum var bakalım inş. acıklık vardır offf

hahhahah ..allah seni napmasinn.. gecti gecti merak etme dogurmuyorum .. beklicem seni :roflol:

bi de du$a girmeden önce semaya diyorumki..aksama kadar gelmezsem yazarsin doguma gitti die :)))))) bayagi bi heveslendiydim yhaa :roflol:kursagimda kaldi

X