• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Ben sürekli uyumak istiyorum. Maşallah iştahım da yerinde :)) Ve hala doktora gitmedim. 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilki 105 ikinci 225 çıktı. Tecrübeli hamişler azcık bilgi verir misiniz değerler hakkında
ben tecrubelı degılım ama doktorumun deyısıne gore ıkı katına katlamalı demıstı ve de senınkı oyle olmus. ınsallah saglıkla kucagına alırsınn arkadasım..ama dopktora gıtmeyı ıhmal etmemenı onerırım cunku benım kullandıgım folık asıdı degıstırmıstı gıttıgım zaman.:) bende bugun 5+4 .. persembe gunu doktora gıdecegım tekrardan nasıpse keseyı gormek ıcın :):):)

Merhaba kızlar.
Ben de adet günüme göre hesaplayınca 5+5.
Çarşamba ilk kez Dr gideceğim.
Kan testlerim artış gösterdi sürekli, ölçümlerde şükür.
Bakalım kese görünür inşallah sağlıklıdır

ben tecrubelı degılım ama doktorumun deyısıne gore ıkı katına katlamalı demıstı ve de senınkı oyle olmus. ınsallah saglıkla kucagına alırsınn arkadasım..ama dopktora gıtmeyı ıhmal etmemenı onerırım cunku benım kullandıgım folık asıdı degıstırmıstı gıttıgım zaman.:) bende bugun 5+4 .. persembe gunu doktora gıdecegım tekrardan nasıpse keseyı gormek ıcın :):):)

Benim normalde adet tarihim bügündü. Bikaç gün geçip öyle gitmek istiyorum doktora. Evet artış var çok şükür ama önemli olan keseyi görmek ve onun için de daha çok küçüğüz 4+2 olduk bugün :)) inşallah sen de bi sıkıntı olmadan keseyi görürsün :)

Merhaba kızlar.
Ben de adet günüme göre hesaplayınca 5+5.
Çarşamba ilk kez Dr gideceğim.
Kan testlerim artış gösterdi sürekli, ölçümlerde şükür.
Bakalım kese görünür inşallah sağlıklıdır
Biz 5 haftalikken kesemizi gormustuk canim :)

kızlar hamile olan bütün bayanları tebrik ediyorum.öncelikle gebelik olması için neler yaptınız ve adet öncesi ne belirtileriniz oldu bizlere de paylaşın biz anne adaylarına :)

Benim biraz karisik durumlar şoyle anlatayim 1 temmuzda adet olmam lazimdi 27 gun gecikti yani 7 temmzda 3 gun suren kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi evde idrar testi yaptim kac kere negatif 6 gun once kan tahlili verdim sonuc 2 cikti negatif yani normalde adetim duzensiz olurdu ama en fazla 1 hafta gecerdi bu nerdeyse 1 ay olucak yani :KK43:
canim ben en son 8 haziranda adet oldum..8 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadim..14 temmuzda kan testi yaptrdim negatif cikti..adet sokturucu kullandim..bitti 10 gunu gecti yine olmadi..dun doktora gittim tekrar ultrasyonda bakti yok dedi..yine kan testi yapti..sonuc hamileyim..501 cikti degerim..

canim ben en son 8 haziranda adet oldum..8 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadim..14 temmuzda kan testi yaptrdim negatif cikti..adet sokturucu kullandim..bitti 10 gunu gecti yine olmadi..dun doktora gittim tekrar ultrasyonda bakti yok dedi..yine kan testi yapti..sonuc hamileyim..501 cikti degerim..
Allah Allah.
Maşallah ne güzel sonradan ortaya çıkmış amaı şükür ne güzel.
Muhtemlen görülmemesi küçük olduğu içindir daha kese oluşmamış.
Yumurtlama da geç oldu belki de.

Hepinizi tebrik ediyorum canim arkadaslarimm Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

kızlar hamile olan bütün bayanları tebrik ediyorum.öncelikle gebelik olması için neler yaptınız ve adet öncesi ne belirtileriniz oldu bizlere de paylaşın biz anne adaylarına :)
Iliskiden sonra bel altina yastik ayaklar havada :) ve akisina birakmak acaba hamile kaldim mi dusuncesi olmasin canim ilk ay cok kafaya taktim acaba oldumu acaba hamile kaldim mi diye olmadi hayal kirikligi yasadim 2. Ayda hic kafama takmadim ve adetim 2 gun gecikti test yaptim ve pozitif cikti. Yumurtlama gununu iyi takip etmek lazim yumurtama gununden onceki 3 gun gun asiri iliskiye girmek diye okumustum denedim ve oldu belirtilere gelirsekte bende goguslerim cok agriyor aciyordu gogus uclarima dokunamiyordum bile asiri sinirli ve kendime dokundurmuyordum esim elini koluma dahi koysa sinirlenip değme bana diye itiyordum :) . Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Son düzenleme:
Merhabalar!
Tecrübem ile sizinle paylaşmak isterim arkadaşlar. Bende kocaman problem var. Sağlığımla ilgili bir problemdir. Gebe kalmak 3 yıl boyunca istedim ama hiçbir şey olmuyordu. Doktora gittim. Bebeği doğuramam dedi. Polikistik over sendromudur. Taşıyıcı anne yardımıyla sadece bebeğe sahip olabilirim. Türkiye’de bu yasaktır. Kıbrıs’ta yapmak mümkün ama başka ülkelerde mesela Çekya’da hizmetler ve tedavi daha kalitelidir. Kocamla uzun bir zaman süre düşünüyorduk. Ukrayna’daki kliniği seçtik en sonunda çünkü Çekya’daki gibi çok pahalı değil ve orada çevirmen dışında sürücü ile araba rehber tıp eğitimi ile dadı ve çocuk doktoru sağlanır. Bunu beğeniyorum. Ama oradaki klinikte bir eksik var. Kıbrıs ile karşılaştırıldığında daha pahalı ama positif sonuç en önemli bir şeydir bence.Hep tanıdıklarım bana biotexcom adlı kliniği tavsiye ediyorlar çünkü derler ki çok kaliteli tedavi orada var. Personel size iyi davranıyor ama açıkçası Kıyivi beğenmiyorum çünkü çok kalabalık...

Bu ay ilk iş ovulasyon testi almak oldu.adet bittikten 3 gün sonra başladım yapmaya hep silik hep silik derken 11 ve 12. Günler ikiside koyuydu ve degerlendirdik 13.günüde degerlendirdik.ama önvesinde 4 gün ara vermiştik.eşime geniş boxer giydirdim sperler için gerekliymiş diye okumustum.ılık suyla dus aldı hep kesinlikle sıcak su degdirme yumurtalıklarına spermlere zarar veriyo dedim.her sabah aç karına keçi boynuzu pekmezi içirdim bide fındık fıstık yedi bol bol.ilişkiden yarım saat öncede sert bi kahve içirdim spermleri harekete geçirdiğini okumıstum.Bende bi macun kullandım burayada yazmıstım endişelerim var ama yinede deniyim diye ondan kullandım yumurtlama günü bıraktım yani adet başladı kullandım 11. Gün bıraktım.hangisi sebep oldu bilmiyorum ama inşallah sizede faydası olur.aa bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra en az 40dk belimin altında yastıkla telde okey oynadım stres yapmayınn o ara kafa dagıtmak gerek sperm 30 dakikaya ulaşoyomus ya yumurtalıklara.ara arada incir yedim kurı incir çayın yanında falan.

Ilginiz icin tesekkur ederim ama ben adet olmustum gecen persembe bugun son gunum doktora gittim zaten gecen hafta kotu bisey cikmadi sukur yumrtaliklar guzel calisiyo kist yok sadece strs yapma dedi

Kizlar Ukrayna’da yumurta donasyonunu papanlar var mı aranızda? Lütfen yazın bana. Yardımınızı çok gerekirim!

Kizlar bat 3 gun var ve karnim kasiklarim agrimaya basladi.gebelikte size boyle oldu mu.yoksa bunlar adet agrilarim mi.sanki adet oluyormus gibiyim.gebelik belirtileri adette cok benziyor deniyor o yuzden umudumu kaybetmesem mi.boyle olan oldu mu içinizde

Merhaba.bugun bende hamile olduumu ogrendim kanda.adetim iki un gecikti.dun de kanama oldu pembe bi iki damla.gittim tahlil sonucum 154.09 doktor 5haftaliga yakin hamilesin dedo

Bende senin gibiydim ama keseti gordukten sonra birde bebek varmi acaba icerisinde diye insan sikintiya gitmiyor degil. Ama kasik agrin olmasi normal bnm bile hala var o agrilardan zaten hemen baslamiyor migde bulantilari yada kisiden kisiye degisedebiliyor.ayni sekilde bendede alttan bakti keseyi gorduk 10 gun snra tekrar cagirmisti bu sefer kalp atisinida duyduktan sonra bir oh cekebildim cunku bazen bos gebelikte olabiliyor. Ama icini ferah tut bebegin kesenin icindedir insallah :)
İnşallah çok dua ediyorum. Ama bugün biraz kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda çok korkuyorum. Acaba doktora gitsem mi? Ne olur dua edin...

Back