- 13 Nisan 2012
- 385
- 77
- 118
- 39
Arttı canım çok şükür. İkinci tahlilde 225 çıktı. Yalnız çok ağrım ve sancım oluyordu. Hem de gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılar. Doktora gittim 4+2 çıktı miniğim. Çok şükür keseyi de gördük minnacıktı. Ama kesenin yanında ufak bi kanama vardı ağrı ondan oluyormuş sanırım. Progestan verdi herhangi bi düşük ihtimaline karşı. İnşallah bebişim iyice tutunur da bırakmaz beniDegerin artti mi kuzim nasil durumlar
Ay insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktoruma yarin gidicem insallah artmistir.Arttı canım çok şükür. İkinci tahlilde 225 çıktı. Yalnız çok ağrım ve sancım oluyordu. Hem de gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılar. Doktora gittim 4+2 çıktı miniğim. Çok şükür keseyi de gördük minnacıktı. Ama kesenin yanında ufak bi kanama vardı ağrı ondan oluyormuş sanırım. Progestan verdi herhangi bi düşük ihtimaline karşı. İnşallah bebişim iyice tutunur da bırakmaz beni
Ay insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktorumaArttı canım çok şükür. İkinci tahlilde 225 çıktı. Yalnız çok ağrım ve sancım oluyordu. Hem de gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılar. Doktora gittim 4+2 çıktı miniğim. Çok şükür keseyi de gördük minnacıktı. Ama kesenin yanında ufak bi kanama vardı ağrı ondan oluyormuş sanırım. Progestan verdi herhangi bi düşük ihtimaline karşı. İnşallah bebişim iyice tutunur da bırakmaz beni
Ben en son 1 hafta önce baktırmıştım. Bugün aklıma düştü tekrar baktırayım dedim acile gidip kan verdim. Birazdan sonuçları alıcaz inşallah yükselmiştir. Hesaplarıma göre şu an 2 bin civarı olması lazım. Bi de kesenin yanındaki kanama beni çok korkutuyor. Allah'tan hayırlısını istiyorum sadece. Yavruların yiyecek ekmeği varsa gelirler zaten:)) senin de değerin güzel artmış maşallah ama doktoruna git bence. Ben de kese görünmez diye gitmiyordum ama gördük çok şükürAy insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktoruma yarin gidicem insallah artmistir.
Canim bende bugun kahve akinti gibi bisey geldi korktum acile geldik kuzum kan testi yaptirdim 1527 cikti. Cok artio benim ya zarari olmaz dimi carsamba 154 cuma 433 pazar 1527Ben en son 1 hafta önce baktırmıştım. Bugün aklıma düştü tekrar baktırayım dedim acile gidip kan verdim. Birazdan sonuçları alıcaz inşallah yükselmiştir. Hesaplarıma göre şu an 2 bin civarı olması lazım. Bi de kesenin yanındaki kanama beni çok korkutuyor. Allah'tan hayırlısını istiyorum sadece. Yavruların yiyecek ekmeği varsa gelirler zaten:)) senin de değerin güzel artmış maşallah ama doktoruna git bence. Ben de kese görünmez diye gitmiyordum ama gördük çok şükür
Yok yok artması lazım zaten. Benimki de 6303 olmuş :)) O kahve akıntı belki yerleşme kanamasıdırCanim bende bugun kahve akinti gibi bisey geldi korktum acile geldik kuzum kan testi yaptirdim 1527 cikti. Cok artio benim ya zarari olmaz dimi carsamba 154 cuma 433 pazar 1527
Yok yok artması lazım zaten. Benimki de 6303 olmuş :)) O kahve akıntı belki yerleşme kanamasıdır[/QUOkeseyi gordun mu cnm nezaman gordun
Yarin bende doktora gidicem kizlar yarin 5+4 oluyorum :) insalalh keseyi gorebilirim belkide kalp atiisinida duyarim minigimin:) hamile kalmadan once ne zaman hamile kalcam stresi kalinca acabalar stresi kese gorcek miyim kalp atisi duycak miyim stresi dilerim saglikla kucagimiza aliriz korkuyorum.
İnşallah herşey istediğin gibi olur :) O stresler gerçekten bitmiyormuş ya aynısını ben de yaşıyorum
Canm 5+4 u dojtor mu dedi kuzum yoksa son adet tarihine gore mi. Benim son adet tarihine gore 5+3 ama doktor daha bisey demedi 3bucukta randevumYarin bende doktora gidicem kizlar yarin 5+4 oluyorum :) insalalh keseyi gorebilirim belkide kalp atiisinida duyarim minigimin:) hamile kalmadan once ne zaman hamile kalcam stresi kalinca acabalar stresi kese gorcek miyim kalp atisi duycak miyim stresi dilerim saglikla kucagimiza aliriz korkuyorum.
Canm 5+4 u dojtor mu dedi kuzum yoksa son adet tarihine gore mi. Benim son adet tarihine gore 5+3 ama doktor daha bisey demedi 3bucukta randevum
Canm 5+4 u dojtor mu dedi kuzum yoksa son adet tarihine gore mi. Benim son adet tarihine gore 5+3 ama doktor daha bisey demedi 3bucukta randevum
5+4 son adet ama ortala 1aylik hamilesin dedi .kizlar dusuk tehlikem var sanirim progestanim 6 cikti 20 olmasi gerekiomus. Dinlen yat bol bol dediCanim.ne yaptin ne dedi doktor keseyi gordun mu kalp atisi hakkinda bisey soyledi mi
5+4 son adet ama ortala 1aylik hamilesin dedi .kizlar dusuk tehlikem var sanirim progestanim 6 cikti 20 olmasi gerekiomus. Dinlen yat bol bol dedi
Amin kuzum dua edin. 4?asilamada bu haberi aldim cabuk kaybetmeyim. Asilamada oluyormus boyle tehpikeCanim.benim dinlen ve bol dua et insallah Allahin izniyle kucagina alacaksin icini ferah tut
Amin kuzum dua edin. 4?asilamada bu haberi aldim cabuk kaybetmeyim. Asilamada oluyormus boyle tehpike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?