Temmuz anneleri 3'lü testler ne zaman

canım inşallah güzel haberlerle dönersin. ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum.. küçük bıdışda gösterir umarım cinsiyetini..

Kızlar doktorla randevuma 3 saat kaldı ne olur dua edin 3lü testlerim iyi olsun ve cinsiyetini göstersin... Dün akşam doğru düzgün uyuyamadım. Sürekli rüyalar gördüm. Hepinizin dualarına ihtiyacım var...

inş bıdışım güzel hbrler alırsın sonucunu mutlaka yaz bize bende p.tesi gidicem 3lü teste hepimiz ve bebeklerimiz için hayırlısı inşallah canım ...:1hug:

göstermedi yaaa... döndü poposunu yan geldi yattı öle... birazda kafasını kaşıdı uyudu herhalde sonra... ama peşini bırakmayacağım... 2 hafta sonra bu sefer hastaneye gidip 4 boyutlu ultrasona girecem... bu sefer öğlenmem lazım:eek:klava:Kötü Kazen

yaaaaaaaaa gösterseydi keşke neyse 2haftada geçer annesiiiii

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

göstermedi yaaa... döndü poposunu yan geldi yattı öle... birazda kafasını kaşıdı uyudu herhalde sonra... ama peşini bırakmayacağım... 2 hafta sonra bu sefer hastaneye gidip 4 boyutlu ultrasona girecem... bu sefer öğlenmem lazım:eek:klava:Kötü Kazen

yaa olsun gösterecek elbet birgün 2 hafta dayan artıkksırnaşık şey

aaayyyy bıdışım biz de seninle beraber merak etmiştik walla :emir_bebek: neyse üzülme napalım kısmet nazlı galiba biraz kız olabilir :)

bıdışım keşke bol çikolata yeseydin doktora giderken ben öyle yapmıştım :)

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bende yaptırdım 3 lü testimi ilk ultrason çekiliyo sonrada kan alınıyo.çok basit bişey.benim ki iyi çıktı ama yaramaz göstermedi kendisini 17.haftaya girdim ama hala göstermedi kendini napalım bir daha ki sefere. Hayırlı haberlerle....

he sen bari iki hafta sonra gidecen ultrasona ama ben bi ay sonra nasil dayancam he bidisim insallah sali gunu doktora sorayim da cinsiyetini gorur ve soler ay

:emir_bebek:Neyse sağlık olsun ne yapalım 2 hafta daha sabredecez artık ... Ama varya bir yanak vardı tombul tombul çıkınca ilk o yanaklarını ısıracağım.. Dalga geçiyo bizle yüzünü dönüyo popsunu dönmüyo.. Burnu bile beliydi bu sefer .. Çok güzeldi ya. zıplarken ayaklarınla örtüyordu neyi varsa artık bacak arasında..:eek:

canım kız bebek kendini zor gösterir derler ya..kızmı aceba seninki...gerçi benimkide kız ama 14.haftada gösterdi...seninki nazlı olacak...

Bıdışım şimdi okudum öğrenemediğini... Valla hasta yatarken bile aklımdan geçmiştin acaba öğrenebildi mi diye... Bazı arkadaşların yorumlarına katılıyorum... Kız bebek kendini saklıyor genelde. Benimki bacaklarını açıp yüzünü kapamıştı... Tam edepsizdi yani :))) Ama benim de kesin değildi... Kesin heralde anca 20'sinde 3'lü test için gittiğimde öğrenirim.

arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederim.. 14 Şubata kaldı beninkinin cinsiyetini öğrenme işi Sevgililer günü hediyesi olacak bize. Gösterirse kendini edepsiz.Bir çıksın neler yapacam ona...

ay benim doktor da manyak he insallah yarin soler sormam lazim gecen sordum dedi 20 haftalik olsun solerim ama 20 haftalik olunca randevum olmucak ki tam bi ay sonra var ultrason icin ben nasil dayanicam yaaaaaaa

3'lü testi yaptıran arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum.
Ben yarın teste gidicem. Doktor aç veya tok gel diye birşey söylemedi
Sizler aç mı gittiniz? Yoksa tok karnına mı?

3'lü testi yaptıran arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum.
Ben yarın teste gidicem. Doktor aç veya tok gel diye birşey söylemedi
Sizler aç mı gittiniz? Yoksa tok karnına mı?

hiçbirsey farketmiyor canım acta gidebilirsin tokta ben genelde hafif atıştırıp gidiyorum tartıda çok gelmiyim diye jeyyar malum 1 kilo 1 kilodur yerimseniben

X