Temmuz anneleri 3'lü testler ne zaman

Benim 3'lü testim de 20 Şubat'ta. İnşallah o da iyi çıkar. Cinsiyet için her ne kadar tahmin de bulunulduysa da o zaman kesinleşir sanırım. 20 Şubat benim doğum günüm doğum günümde inşallah güzel güzel haberler alırım...

Hayırlısı olsun meralcim. İnşallah iyi haberler alır, bizide sevindirirsin. 3lü teste en erken ben gidiyorum sanırım. 02 şubatta. Benimde o zaman cinsiyeti belli olur sanırım 16 hafta bitmiş olacak...

Selam kızlar 3 lü test zamanımız yaklaşıyor.benim temmuzun 20.si doğum olacağı için temmuz başı annelerinin başlamış olması gerekiyor. İkili testi Allahın izniyle geçtik. 3lü testi yaptıranlardan iyi haberler ve öneriler bekliyoruz. :emir_bebek: :içelim:öptüm sizi koca göbişler

ya bana 2 li test yapamadı doktorum. biir haftya önden gidiyo bebek dedi. 1,5 hafta sonra yani 16. haftamda 3 lü testlerim yapılacak benim

canım bana da sadece ultrasondan bakıldı ayrıntılı ultrasonla...kan testini yapmadılar..ama bebeğin ensesinde şişlik falan yoktu normaldi ...

Hayırlısı olsun meralcim. İnşallah iyi haberler alır, bizide sevindirirsin. 3lü teste en erken ben gidiyorum sanırım. 02 şubatta. Benimde o zaman cinsiyeti belli olur sanırım 16 hafta bitmiş olacak...

bıdışım ha gayret bişey kalmamış... yaklaşık 1 hafta sonra sen de öğreneceksin... sık dişini biraz daha :)))

canım bana da sadece ultrasondan bakıldı ayrıntılı ultrasonla...kan testini yapmadılar..ama bebeğin ensesinde şişlik falan yoktu normaldi ...

evet bazı doktorlar ense kalınlığına baktıktan sonra kan tahliline gerek görmeyebiliyormuş. Ama emin olup insanın içini rahatlatması da gerekebiliyor bazen. ben doktor hangi test derse hepsini yaptırmaya niyetliyim. özel sigorta da hepsini karşılıyor nasılsa ek bi masraf yok :))

Benim doktorum da üçlüyü yaparız dedi.İkili teste gerek görmedi.
Bir şey sorucam 16 haftalıkken mi tam yapılıyor yoksa doktorunuzun mu belirlediği tarihte...??

Benim doktor gerek görmemişti ama ben istedim yinede ve yaptırdım bugünde sonuçlarımızı aldık Allah'ıma bin şükürler olsun 3'lüyüde tertemiz geçtik. İyi dedi doktor sonuçlar gayet temiz herhangi bir tetkike gerek olmadığını söyledi. Sıra sizlerde hayırlı haberlerinizi yazarsınız inşallah buraya

Benim doktor gerek görmemişti ama ben istedim yinede ve yaptırdım bugünde sonuçlarımızı aldık Allah'ıma bin şükürler olsun 3'lüyüde tertemiz geçtik. İyi dedi doktor sonuçlar gayet temiz herhangi bir tetkike gerek olmadığını söyledi. Sıra sizlerde hayırlı haberlerinizi yazarsınız inşallah buraya

Çok sevindim canım Şeniz darısı başımıza...bizimde c.tesi günü üçlü testimiz. kaç günde sonuçları veriyorlar.

Amin inşallah darısı başınıza. Ben perşembe kan verdim bugün aldım canım hafta sonuyla beraber 5 gün

Canım farketmiyor zannedersem açlık tokluk. Ben öğleden sonra gittim aç değildim kan verdim sadece o kadar

inşallah hepimizinki iyi geçer ve guzel sonuçları elimize alırız...benim doktor randevunda 23 şubatta...ozaman 17+6 haftalık olucaz...3lü testten felan bahsetmedi...2li tesitmizi gecen cumartesi olduk ve çok şükür sonuçlar guzel...

inşallah hepimizinki iyi geçer ve guzel sonuçları elimize alırız...benim doktor randevunda 23 şubatta...ozaman 17+6 haftalık olucaz...3lü testten felan bahsetmedi...2li tesitmizi gecen cumartesi olduk ve çok şükür sonuçlar guzel...
CANIM İKİLİ TEST 12 - 14 HAFTA ARASI OLUYO 16-18 HAFTALAR ÜÇLÜ TEST . SENİN İKİLİ TEST BİRAZ GEÇ GELDİ BANA CADIARZU

kıslar benim ikili testim aç karnına yapılmadı tok gelebilirsin dedi doktorum ama çok şükür iyi atlattık inş hepimizin üçlü testi iyi çıkar

CANIM İKİLİ TEST 12 - 14 HAFTA ARASI OLUYO 16-18 HAFTALAR ÜÇLÜ TEST . SENİN İKİLİ TEST BİRAZ GEÇ GELDİ BANA CADIARZU

bıdısım doktorum kontrole ne zaman çağırıyorsa ozaman gidiyorum...benimde ikili testim 13+6da oldu zaten...17+6 da üçlü testim olacak...

X