Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu vajina jelini kullandıktan sonra hemşire biraz yürümem gerektiğini söyledi.. Siz kullaninca yatıyor musunuz? Yoksa yürüyüp hareket mi ediyorsunuz ?merak ettim..

Ben dün yaptırdım. 6 ağustos yani.test günüm 20 ağustos. Inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkar
Merhaba arkadasm benmde dun asilamam yapildi ama.ben klomen kullandm.ilk asilamm di 2 yumurtam olustu bana doktor hc ilac vermedi sana verdimi.merk ettm

Merhaba arkadasm benmde dun asilamam yapildi ama.ben klomen kullandm.ilk asilamm di 2 yumurtam olustu bana doktor hc ilac vermedi sana verdimi.merk ettm
Benimde ilk aşılamam bende klomen kullandım.tek yumurtam oluştu. Doktor bana progestan verdi.bugün kullanmaya başladım.

Ben 13.gün regli oldum arkadaşlar.Kısmet diğer aylara imiş.
Hayırlısı olsun.. Allah en kisa zamanda nasip etsin inşallah.. ama hastane çıkışı bana verilen listede kullandığınız ilaçlar sebebiyle regl olmayacaksiniz kanama olsa bile yerleşmeye bağlı olup mutlaka 14. Gün gelmelisiniz yazıyordu.. o yüzden umutlandirmak istemem tabi ama yarın kan testi ile kesin sonucu alsan daha sağlıklı olur bence..

Ben yeni uyeeyim basimda bi dert var yardim ederseniz sevinirim subatta evlendim mayistan beri bebek istiyoruz ama bi turlu olmadi bir hafta once dr a gittim tsh 34 cikti baska hastaneye gittim 19 cikti gebelik yok deger dusene kadar dedi fakat benim adet donemim bittikten sonra 4 gun sonra kahverengi akintim geldi 2 gun boyunca geldi fakat arkadaslarim bebek yerini temizliyor olabilir dedi test yapmaya korkuyorum bi yandan cook istiyorum bi yandanda korkuyorum

Adet oldun bitti 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi öyle mi. Bence bu kadar kısa sürede yumurtlamış döllenmiş vede yumurta rahme gelmiş olamaz. Tabii bu benim internette okuduğum bilgilere dayanarak vardığım kanaat. Sonuçta doktor değilim ama yerleşme kanamasının adetten 1 hafta önce olduğunu okumuştum

Tsh yüksekliği de adet düzensizliği yapabiliyor gebe kalmayı önleyebiliyor gebelik oluşsa dahi bebişin sağlığı ve gebeliğin devamı için normal seviyelerde olması istenir. Sen yine de kanda bir baktır ve doktorunla görüş istersen. Ayrıca bebişinin sağlıklı olması için tsh değerinin istenen değere düşmesini beklemeni kesinlikle ve kesinlikle öneririm bir sağlıkçı olarak. Zaten normale dönmesi genelde çok zaman almıyor genelde 1-2 ayda normale geliyor ilaçla. Gebe olunca da sıkı takip ve ilacına devam etmen gerekiyor

Herkese merhaba ben geldimmm.. Tatil cok iyi geldi kafam cok rahat insallah sonucum da iyi cikar da hersey guzel olur sen nasilsin huriye048 senin tatil bitti galiba, hadi bakalim sonuca yaklasiyoruz safak 5

Herkese merhaba ben geldimmm.. Tatil cok iyi geldi kafam cok rahat insallah sonucum da iyi cikar da hersey guzel olur sen nasilsin huriye048 senin tatil bitti galiba, hadi bakalim sonuca yaklasiyoruz safak 5
Sevindim senin adına canım çok iyi olmuş :) evet tatil bitti biz sabahtan beri yoldayız evimize gelmek üzereyiz pzt de işbaşı var. Salı ise büyük gün. İnş mutlu haberler alırız şafak 4 :)

İse baslamakta zor gelir.. Biz ev hanimlarina her gun tatil :) insallah canim ya insallah.. Sonuc ne olursa olsun hakkimiz da hayirlisi oldugunu unutmayalim.

Insallah canim ya senin bu durumun beni umitlendirdi gercekden umarim dedigin gibi olur progestan ilaci kullaniyorum vajinal yoldan sonra 2 saat yatiyorum o ilaci aldiktan sonra.
Huriye kardesim verdigin destek icin cok tesekkur ederim inan su gunlerde cok ihtiyacim vardi bu arada safak 3 oldu benimde 4 :)

Merhaba arkadaşlar :) vakit bir türlü Geçmiyor. Hepimiz de aynı zamanlar da öğreneceğiz:) inşallah güzel haberler alırız. Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bir Şeyler hisseden var mı:)

Bende oyle biliyordum zaten ben dr a gittim dr bebek yapma dedi ondan sonra korundum ama adet bitiminde dr a gitmeden iki boyunca korunmadim leke falan gelince acaba dedim dr ada bi on gun daha durim rengli ilmazsam gidecegim ilaca basladim dusr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…