- 3 Şubat 2009
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi dermannuri
Ben dün yaptırdım. 6 ağustos yani.test günüm 20 ağustos. Inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkarCanım sen hangi gün aşılama yaptırdın? Test günün ne zaman? Benim salı günü inş pozitif çıkar :)
Merhaba arkadasm benmde dun asilamam yapildi ama.ben klomen kullandm.ilk asilamm di 2 yumurtam olustu bana doktor hc ilac vermedi sana verdimi.merk ettmBen dün yaptırdım. 6 ağustos yani.test günüm 20 ağustos. Inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkar
Allah ne zaman yazdysa o zaman yuzumuz gulecek canm.kismet deglmisBen 13.gün regli oldum arkadaşlar.Kısmet diğer aylara imiş.
Benimde ilk aşılamam bende klomen kullandım.tek yumurtam oluştu. Doktor bana progestan verdi.bugün kullanmaya başladım.Merhaba arkadasm benmde dun asilamam yapildi ama.ben klomen kullandm.ilk asilamm di 2 yumurtam olustu bana doktor hc ilac vermedi sana verdimi.merk ettm
Bana vermedi ya neden acabaBenimde ilk aşılamam bende klomen kullandım.tek yumurtam oluştu. Doktor bana progestan verdi.bugün kullanmaya başladım.
2 hafta sonra yap dedi.6sında yaptırdım. 20sinde test yapıcamBana vermedi ya neden acabane zaman test yapmani syledi
Hayırlısı olsun.. Allah en kisa zamanda nasip etsin inşallah.. ama hastane çıkışı bana verilen listede kullandığınız ilaçlar sebebiyle regl olmayacaksiniz kanama olsa bile yerleşmeye bağlı olup mutlaka 14. Gün gelmelisiniz yazıyordu.. o yüzden umutlandirmak istemem tabi ama yarın kan testi ile kesin sonucu alsan daha sağlıklı olur bence..Ben 13.gün regli oldum arkadaşlar.Kısmet diğer aylara imiş.
Adet oldun bitti 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi öyle mi. Bence bu kadar kısa sürede yumurtlamış döllenmiş vede yumurta rahme gelmiş olamaz. Tabii bu benim internette okuduğum bilgilere dayanarak vardığım kanaat. Sonuçta doktor değilim ama yerleşme kanamasının adetten 1 hafta önce olduğunu okumuştumBen yeni uyeeyim basimda bi dert var yardim ederseniz sevinirim subatta evlendim mayistan beri bebek istiyoruz ama bi turlu olmadi bir hafta once dr a gittim tsh 34 cikti baska hastaneye gittim 19 cikti gebelik yok deger dusene kadar dedi fakat benim adet donemim bittikten sonra 4 gun sonra kahverengi akintim geldi 2 gun boyunca geldi fakat arkadaslarim bebek yerini temizliyor olabilir dedi test yapmaya korkuyorum bi yandan cook istiyorum bi yandanda korkuyorum
Tsh yüksekliği de adet düzensizliği yapabiliyor gebe kalmayı önleyebiliyor gebelik oluşsa dahi bebişin sağlığı ve gebeliğin devamı için normal seviyelerde olması istenir. Sen yine de kanda bir baktır ve doktorunla görüş istersen. Ayrıca bebişinin sağlıklı olması için tsh değerinin istenen değere düşmesini beklemeni kesinlikle ve kesinlikle öneririm bir sağlıkçı olarak. Zaten normale dönmesi genelde çok zaman almıyor genelde 1-2 ayda normale geliyor ilaçla. Gebe olunca da sıkı takip ve ilacına devam etmen gerekiyorBen yeni uyeeyim basimda bi dert var yardim ederseniz sevinirim subatta evlendim mayistan beri bebek istiyoruz ama bi turlu olmadi bir hafta once dr a gittim tsh 34 cikti baska hastaneye gittim 19 cikti gebelik yok deger dusene kadar dedi fakat benim adet donemim bittikten sonra 4 gun sonra kahverengi akintim geldi 2 gun boyunca geldi fakat arkadaslarim bebek yerini temizliyor olabilir dedi test yapmaya korkuyorum bi yandan cook istiyorum bi yandanda korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun. Bu arada regli de olsan kandan test yaptırmanı öneririm en kısa zamanda (genelde öneriliyor)Ben 13.gün regli oldum arkadaşlar.Kısmet diğer aylara imiş.
Sevindim senin adına canım çok iyi olmuş :) evet tatil bitti biz sabahtan beri yoldayız evimize gelmek üzereyiz pzt de işbaşı var. Salı ise büyük gün. İnş mutlu haberler alırız şafak 4 :)Herkese merhaba ben geldimmm.. Tatil cok iyi geldi kafam cok rahat insallah sonucum da iyi cikar da hersey guzel olursen nasilsin huriye048 senin tatil bitti galiba, hadi bakalim sonuca yaklasiyoruz safak 5
Canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim herseyin en iyisini bilir sikma canini moralini yuksek tut diger aylarda rabbim sana bi bebis nasip eder insallahBen 13.gün regli oldum arkadaşlar.Kısmet diğer aylara imiş.
Huriye kardesim verdigin destek icin cok tesekkur ederim inan su gunlerde cok ihtiyacim vardi bu arada safak 3 oldu benimde 4 :)Insallah canim ya senin bu durumun beni umitlendirdi gercekden umarim dedigin gibi olur progestan ilaci kullaniyorum vajinal yoldan sonra 2 saat yatiyorum o ilaci aldiktan sonra.
Bende oyle biliyordum zaten ben dr a gittim dr bebek yapma dedi ondan sonra korundum ama adet bitiminde dr a gitmeden iki boyunca korunmadim leke falan gelince acaba dedim dr ada bi on gun daha durim rengli ilmazsam gidecegim ilaca basladim dusr insallahAdet oldun bitti 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi öyle mi. Bence bu kadar kısa sürede yumurtlamış döllenmiş vede yumurta rahme gelmiş olamaz. Tabii bu benim internette okuduğum bilgilere dayanarak vardığım kanaat. Sonuçta doktor değilim ama yerleşme kanamasının adetten 1 hafta önce olduğunu okumuştum