- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 40
-
- Konu Sahibi dermannuri
Ya aslında benim ilk gebeliğim plansızdı o nedenle kendimi hiç dinlemedim adetime 3-4 gün kala aynı adet olacak gibi ağrım başladı ve 3-4 gün sürdü (bazı aylar aynen böyle olurdu ve sonra adet olurdum) ama bi baktım adetim gecikmiş ve hamileyim ( başka hiçbir belirtim de olmamıştı) bu da öyle olabilir mi diyorum ama hem bir yandan adet olursam diye korkuyorum bir yandan da çok umutlanıp çok daha fazla üzülmek istemiyorumİnsallah canim ayni agrilar bende de var belim ve karnim agriyo cok uzuluyorum suan. Belirti olsa da ben hep psikolajiktir diye dusunuyoum. Bazi seylerden tiskinmeye basladim ama bi belirtimidir bilemem. İlac folic asit kullaniyorum bi de o vajinadan progestan jeli kullaniyorum. Ruyamda da bi arkadasim hamileymis ikizmis oyle gordum
Huriye kardesim daha erken idrar testi icin hemen cikmayabiliyor ümidini yitirme insallah guzel haberlerinle sevindirirsin bizi:)Tesekkur ederim canim benim insallah hepimiz guzel haberler aliriz :) asilama gununden itibaren 13. Gunum canim normal testlerden aldim hic umudum yoktu ama oylesine ilk defa yaptim goguslerimde agri var ama adet olacakmisim gibi de sancim var onun disinda bi belirti yok kardesim dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim razi olsun bende hepimiz icin dua ediyorum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir
Aşılama yapılan günü mü 1. Gün saydın? Aşılaman tam hangi tarihte? Test hangi markaydı canım?Tesekkur ederim canim benim insallah hepimiz guzel haberler aliriz :) asilama gununden itibaren 13. Gunum canim normal testlerden aldim hic umudum yoktu ama oylesine ilk defa yaptim goguslerimde agri var ama adet olacakmisim gibi de sancim var onun disinda bi belirti yok kardesim dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim razi olsun bende hepimiz icin dua ediyorum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir
İnş canım inş ben de sen de ve isteyen herkes deHuriye kardesim daha erken idrar testi icin hemen cikmayabiliyor ümidini yitirme insallah guzel haberlerinle sevindirirsin bizi:)
Aşılama yapılan günü mü 1. Gün saydın? Aşılaman tam hangi tarihte? Test hangi markaydı canım?[/QUOTE evet canim asilama yapilan gunu de saydim 28inde yaptirdim gecen defa sormustun ben 27 si demisim yanlislikla ama 28inde yaptirdim. Markasi pyro clınıce
Evet canim asilama yapilan gunude saydim ayin 28inde yaptirdim gecen defa sordugu da yanlislikla 27 si demisim ama 28inde yaptirdim. Markasi pyro clınıce canimAşılama yapılan günü mü 1. Gün saydın? Aşılaman tam hangi tarihte? Test hangi markaydı canım?
Canım benim durumumuz aynı. Benim de kanama başladı yine de belki yerleşme kanaması olabilir mi diye kanda baktırıcam. Bence sende hemen baktır canım belki bir umut vardır ikimiz için de. Bazen de bebek oluşuyor düşük tehditi falan oluyor öyle birşeyse önlemi de alınır. İnş bir umut vardır ikimiz için de. Dua edelim canımYine olmadi yine olmadi cildiracam yaaa asilamamin 11. Gunu ve adet oldumarkadaslar bu ayda nasibimde yokmus
Rabbim yardimciniz olsun canim insallah guzel haberlerle gelirsiniz rabbim herseyin hayirlisini versin cok uzuldum gercekten sizin adiniza moralinizi bozmayin iyi olur insallah iyi dusunun iyi olsunKızlar şimdi lavaboya gittim bir miktar kanama var rengi tipi adetimle aynı. Sanırım adet başlıyor aslında daha 2 gün vardı. Ben yine de şimdi kanda baktırmaya gidiyorum ne olur bana dua edin yerleşme kanaması falan olsun. Off çok üzgünüm
Saol canım inş bir umut vardırRabbim yardimciniz olsun canim insallah guzel haberlerle gelirsiniz rabbim herseyin hayirlisini versin cok uzuldum gercekten sizin adiniza moralinizi bozmayin iyi olur insallah iyi dusunun iyi olsun
Tebrik ederim canım:) hemen bir kan testi yaptırMerhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu idrar testi yaptim sonuc pozitif cikti sizce dogrumudur ümitlenmeli miyim :)
Moralini bozma hemenKızlar şimdi lavaboya gittim bir miktar kanama var rengi tipi adetimle aynı. Sanırım adet başlıyor aslında daha 2 gün vardı. Ben yine de şimdi kanda baktırmaya gidiyorum ne olur bana dua edin yerleşme kanaması falan olsun. Off çok üzgünüm
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Sıkma canını diyeceğim ama biliyorum çok zor. Allah'ım tez vakitte hayırlı haberlerimizi versinYine olmadi yine olmadi cildiracam yaaa asilamamin 11. Gunu ve adet oldumarkadaslar bu ayda nasibimde yokmus
Ümitlen tabi canım.. Gebelik Testi en az beta hcg 30 da çıkıyor çünkü ☺şimdiden tebrik ederim.. inşallah diğer arkadaslarinda sonuçları müjdeli olur..Merhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu idrar testi yaptim sonuc pozitif cikti sizce dogrumudur ümitlenmeli miyim :)
Moralini bozma hemenbakalım testin sonu ne çıkacak.
Ufukçizgisi ve huriye048 çok ama çok üzüldüm..ama hala minicikte olsa bir umut var.. bazen Allahın takdirine bırakmak lazım.. o bizim için her şeyin en iyisini bilir. Kan testi Sonuclarinizi merakla bekliyorum ve size dua ediyorum.
Canım en iyisini doktorun bilir tabi..test tarihin iki gün sonra olduğu için testi gününde tekrar edebilir.. ara ve kafandaki bütün soruları sor.. haberlerini bekliyoruz.kızlar malesef <1.2 neg çıktı. Kanama devam etse bile 2 gün sonra tekrar baktırsam mı ki? Birazdan doktorumu arıycam ulaşabilirsem progestanı keseyim mi diye sorcam