Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Inşallah hayırlı zamanlarda sağlıklı gebelikler yaşarsınız. Allah ın hazinesi geniştir. İsteyince en iyisini istemek gerekir

Canm bende hic bir belirti yok 26 gunde bir hep duzenli stresten falan bir iki gun erken olmisumdur. 3 4 aydir bebek dusunuyorum olmuyordu gittim asiri yuksek cikti dahiliyeye gonderdi tekrar olctuk bu defa 19 cikti 75 mg basladik dr a leke geldi gebelik olabilir dedim oda problem ama ilacin dozunu arttirip bebegi koruruz dusuk olabilir eger bebek varsa dikkat et dedi basindan savdi biraz baska bise demedi sagolsun

İse baslamakta zor gelir.. Biz ev hanimlarina her gun tatil :) insallah canim ya insallah.. Sonuc ne olursa olsun hakkimiz da hayirlisi oldugunu unutmayalim.
Evet zor geliyor işe başlamak 1 ay aradan sonra, ama elden birşey gelmiyor. Canım sen hiç evde test yaptın mı ? Şafak 3 :)

Hic yapmadim canim sen devam ediyomusun yapmaya.. Nasil cikiyo sonuc? Ne bilim ya icimden bi ses olmadi diyo..Allah'im muceleriyle mucizelendirsin bizi insallah :)
İnş canım bugün 12. Günüm her sabah yapıyorum bu sabahki de negatif. Ama hala idrarda çıkması için erken diye bekliyorum test günümü. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim inş pozitif çıkar :) adet ağrısı gibi ağrım başladı 1 saattir uzandım dinleniyorum inş yerleşme ağrısıdır. Belirti var mı canım sende? Bir de ilaç alıyormuydun?

Merhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu idrar testi yaptim sonuc pozitif cikti sizce dogrumudur ümitlenmeli miyim :)
Tatlım tebrik ederim idrarda pozitifse genelde gebelik oluyor çok nadir yanlış pozitif çıkıyor. Aşırı umutlanma ama inş pozitiftir canım dua edicem sana. Aşılama gününü saymadığında 13. Gün mü o günle birlikte mi? Hangi markaydı test? Normal testlerden mi erken saptayanlardandan mı? İlk defa bugün mü yaptın? Daha önce de yapmış mıydın? Ben de her gün yapıyorum 12. Gündeyim benim negatif halen. İnş erken olduğundan öyledir diye umudumu kaybetmek istemiyorum dua ediyorum
Belirtin var mı canım? Bence kanda baktır kesinleşsin inş mutlu haber verirsin bize :)

İnsallah canim ayni agrilar bende de var belim ve karnim agriyo cok uzuluyorum suan. Belirti olsa da ben hep psikolajiktir diye dusunuyoum. Bazi seylerden tiskinmeye basladim ama bi belirtimidir bilemem. İlac folic asit kullaniyorum bi de o vajinadan progestan jeli kullaniyorum. Ruyamda da bi arkadasim hamileymis ikizmis oyle gordum

Tesekkur ederim canim benim insallah hepimiz guzel haberler aliriz :) asilama gununden itibaren 13. Gunum canim normal testlerden aldim hic umudum yoktu ama oylesine ilk defa yaptim goguslerimde agri var ama adet olacakmisim gibi de sancim var onun disinda bi belirti yok kardesim dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim razi olsun bende hepimiz icin dua ediyorum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…