- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
-
- Konu Sahibi dermannuri
Allah bagislasin canim ne guzel anne olmussun insallah 2. Kezde olursun :) bu sefer cok umutlandim sonuc negatif olursa cok uzulecemBen 7 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında plansız bir şekilde hamile kaldım 6 yaşında bir prensesim var. 8 aydır 2. Bebişi düşünüyoruz bu nazlı çıktı gelmek bilmiyor. 17 ağustos evlilik yıldönümümüz test günüm 11 ağustos inş müjdeli haberi alırız canım. Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inş bana da bu duyguyu tekrar yaşatsın inş. Şafak 9 :)
Saol canım darısı başına :) umutlu olalım pozitif düşünelim ama kendimizi de çok kaptırmayalım bence, sonra çok daha fazla üzülürüz. İnş müjdeli haberleri alırız canım. Sen 12sinde mi test yapacaksın? Benim şafak da 9 :)Allah bagislasin canim ne guzel anne olmussun insallah 2. Kezde olursun :) bu sefer cok umutlandim sonuc negatif olursa cok uzulecembu sefer olur insallah safak 10 pesindeyim
Aynen canim insallah Allahim hayirlisini sagliklisini versin.. Evet 12 sinde yapacam. İlk idrar testimi yapacaksin kanmi?Saol canım darısı başına :) umutlu olalım pozitif düşünelim ama kendimizi de çok kaptırmayalım bence, sonra çok daha fazla üzülürüz. İnş müjdeli haberleri alırız canım. Sen 12sinde mi test yapacaksın? Benim şafak da 9 :)
Canım 11inde kan testi yaptırıcam kesin olsun diye, zaten dr da öyle dedi. Ama ben rahat durmadım duramadım idrar testi yapmaya başladım bugün. Aslında 2 tane geçen aydan kalma testim vardı sırf harcamak için, güya aşılama sonrası test yapmayım diye çatlatma iğnesinden 1 gün sonra birini 3 gün sonra birini yaptım zaten iğnenin etkisi ile pozitif çıktı. Sonra dayanamadım gittim idrar testi aldım 8 tane daha, şu ucuz basit olanlardan. Aslında alma amacım sırf oyalanmak için vakit geçirmek için oyuncak gibi yani. Bir de geçen cmt (aşılamadan 3 gün önce, bugünden 9 gün önce) çok şiddetli kasık ağrım oldu. Ağrının hemen üstüne o gün ilişki de oldu hani bir ihtimal çatlayan yumurtam olduysa diyorum. Sabahleyin idrar testi negatif gibiydi hayalet bir çizgi var yok arasıydı. Aslında çatlatma iğnesinin etkisinin 10 güne kadar testleri pozitif çıkarabildiğini biliyorum ama yine de yapmaktan alıkoyamadım kendimi. Öyle zaman geçiriyorum işte. Tabi bir de günden güne koyulaşırsa diye umut etmiyor da değilim :)Aynen canim insallah Allahim hayirlisini sagliklisini versin.. Evet 12 sinde yapacam. İlk idrar testimi yapacaksin kanmi?
Bu arada şafak 8 :) sen de hiç belirti var mı? Gerçi her zaman belirti olmuyor. Ben kızıma hamile olduğumu adet gecikmesiyle öğrendim sadece. Bu arada profil resmim kızımın bebekliği :)
Baya test yapmissin ben yapmamak icin almiyorum. Suan kafam o kadar rahat ki dusunecek zaman bile bulamiyorum cok guzel geciyo tatilimiz.. sonuda mutlu bitsin :) belirti hep ayni seyler psikolajik hissettigim ama sag kasigim sanci giriyo surekliBu arada şafak 8 :) sen de hiç belirti var mı? Gerçi her zaman belirti olmuyor. Ben kızıma hamile olduğumu adet gecikmesiyle öğrendim sadece. Bu arada profil resmim kızımın bebekliği :)
İyi eğlenceler canım düşünmemek en güzeli. Şafak 7, inş mutlu haberler alırız :)Baya test yapmissin ben yapmamak icin almiyorum. Suan kafam o kadar rahat ki dusunecek zaman bile bulamiyorum cok guzel geciyo tatilimiz.. sonuda mutlu bitsin :) belirti hep ayni seyler psikolajik hissettigim ama sag kasigim sanci giriyo surekli
Hoşgeldin canım :) ilk aşılaman mı ? Hangi tarihte oldun? Benim ilk aşılamam 28inde yapıldı test günüm 11 ağustos. Ufukçizgisi arkadaşımızın ise 12 ağustos seninle aynı. İnş hepimiz de pozitif sonuç alırız :) bu arada yerleşme olurken de adet ağrısı gibi ağrılar da olabiliyor inş ondandırSlm kizlarr bende araniza yeni katildim benim test gunum 12 agustos rabbim insallah hepimizin gonlune gore verir:) ama bende adet olacakmisim gibi bi sanci var cok korkuyorumm
(
Aaa senin benden 1 gün önce yapılmış ama test günün 1 gün sonra. Doktorun mu dedi 12sinde baktır diye? 16 gün olmuş oluyorHosbulduk canim:) 27sinde yaptirdim evet ilk asilamam cok heyecanliyim insallah dedigin gibi pozitif sonuclar aliriz bide bende dermoid kist var bakalim artik rabbim hayirlisiyla verir insallah:)
Merhaba canım hayırlı olsun senin de, inş sonucu güzel olur :) benim de bugün 8. Günüm aşılama yaptırdığım günü saymazsam. 11 ağustos test günüm heyecanla gün sayıyorum :) senin test günün hangi gün? Aşılama sonrası ilaç verildi mi?Merhaba arkadaşlar. Ben de kaç gündür forumu okuyordum. Bu ay aşılama yaptıran var mı diye. Başlığı açan arkadaşıma teşekkür ediyorum ben 4 yıllık Evliyim. Daha önce normal yolla iki kez hamile kaldım ve düşük yaşadım. Bu ay doktorumuz ile aşılama denedik. Bugün 5. Günüm :) beklemek çok stresli oluyor:) umarım hepimiz güzel haberler alırız
Merhaba tatlım ben de 28inde aşılama oldum benim test günüm 11 ağustos heyecanla bekliyorum :) inş hepimiz mutlu haberler alırız :) sen 29unda mı aşılama oldun?Merhaba herkese benim de aşılamada 7, günüm bugün resmen günler geçmiyor 14'ü dedi doktor test için hemşire 13'ü dedi ama ben sanırım bekleyemiycem 14'ünü göğüslerde şişlik ve ağrı dışında belirti yok. Sizlerin de sonuçlarını merakla bekliyorum.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Âmin inşallah :) ben de 13 ünde test yaptıracağım . Aşılama sonrası 3 tane ilaç verdi doktorum. Protestan ,ecopirin ve folbiol. Sen kullanıyor musun ilaç? Ve aşılama yaptıran arkadaşlar yatıyor musunuz sürekli? Ben temizlik yemek falan gibi işlerimi yapıyorumMerhaba canım hayırlı olsun senin de, inş sonucu güzel olur :) benim de bugün 8. Günüm aşılama yaptırdığım günü saymazsam. 11 ağustos test günüm heyecanla gün sayıyorum :) senin test günün hangi gün? Aşılama sonrası ilaç verildi mi?
Merhaba tatlım ben de 28inde aşılama oldum benim test günüm 11 ağustos heyecanla bekliyorum :) inş hepimiz mutlu haberler alırız :) sen 29unda mı aşılama oldun?
Sanırım herkes aynı durumda:) ben de sürekli düşünüyorum. İnşEvet cnm 29'unda yapıldı 14'ünde test yap, tutmadıysa zaten daha önce adet olursun dedi. Şu anda dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden içime de ne olumlu ne olumsuz hiçbir şey doğmuyor :) Sadece bazen böyle içimi bi sevinç kaplıyor sanki hamileymişim gibi o kadar. Aynen senin gibi kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama elimde de değil, çalışıyor olmama rağmen çıkmıyor aklımdan.
Canım ben de progestan kps coraspin tb folbiol tb ve balıkyağı içeren bir multivitamin kullanıyorum. Aşılama yapılan gün hep yattım sonraki günden itibaren normal yaşantıma geçtim ama şu an yıllık izinde tatildeyim o nedenle kendimi yormuyorum iş falan yapmıyorum ara ara uzanıyorum. Doktorum da 1-2 gün dinlen sonra normal yaşantına devam et dedi zaten.Âmin inşallah :) ben de 13 ünde test yaptıracağım . Aşılama sonrası 3 tane ilaç verdi doktorum. Protestan ,ecopirin ve folbiol. Sen kullanıyor musun ilaç? Ve aşılama yaptıran arkadaşlar yatıyor musunuz sürekli? Ben temizlik yemek falan gibi işlerimi yapıyorum