- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 40
-
- Konu Sahibi dermannuri
Benim de dün belim karnım ve kasıklarım ağrıdı yatana kadar. Hafifledi saatler içinde. Bugün ara ara hafif ağrı oluyor sadece. Bu arada ben kabız kalmamak için beslenmeme ve sıvı alımıma dikkat ediyorum sen de dikkat et istersen. İnş müjdeli haberlerimizi veririz birbirimize. İlaç verdi mi sana ? Bir de yumurtanın çatladığını hissettin mi sen ? Ya da aşılama öncesi dr usg ile çatlamış mı diye kontrol etti mi? Sana hcg bakmak için gün söyledi mi ? (en erken ne zaman bakılabilir diye) ilişki günleri için ne dedi?Simdi geldim dr.dan canim guzel gecti ama bugunden beri acayip belim Agriyo anlatamam. Hayirli olur insallah canim safak 14 :)
Yine ayni jel verdi vajinadan. Ben fakulte hastahanesine gidiyorum tup bebek merkezine burdaki dr asilama gunu bakmiyo yumurtaya catlamismi diye ozele gittigimde bakiyodu dr. Ama ozelde sadece yumurta takibindeydim. 2 hafta sonra test yap bizei ara dedi. İliski gunleri yarin yapmiyorum sonra gun asiri iliski. Yumurta catladigini hissetmedim nasil hissediliyo ki :)Benim de dün belim karnım ve kasıklarım ağrıdı yatana kadar. Hafifledi saatler içinde. Bugün ara ara hafif ağrı oluyor sadece. Bu arada ben kabız kalmamak için beslenmeme ve sıvı alımıma dikkat ediyorum sen de dikkat et istersen. İnş müjdeli haberlerimizi veririz birbirimize. İlaç verdi mi sana ? Bir de yumurtanın çatladığını hissettin mi sen ? Ya da aşılama öncesi dr usg ile çatlamış mı diye kontrol etti mi? Sana hcg bakmak için gün söyledi mi ? (en erken ne zaman bakılabilir diye) ilişki günleri için ne dedi?
Benim doktorum da aşılama günü yumurta çatlamış mı bakmamış. Sanırım zaten uygulamayı değiştirmiyor bakması. Bir de bakarken jel kullanması gerekecek o da spermleri olumsuz etkiliyorsa ondan bakmıyor olabilirler. Yumurtanım çatladığını her zaman anlamak mümkün değil. Bazen şiddetli kasık ağrısı olabiliyor çatlarken.Yine ayni jel verdi vajinadan. Ben fakulte hastahanesine gidiyorum tup bebek merkezine burdaki dr asilama gunu bakmiyo yumurtaya catlamismi diye ozele gittigimde bakiyodu dr. Ama ozelde sadece yumurta takibindeydim. 2 hafta sonra test yap bizei ara dedi. İliski gunleri yarin yapmiyorum sonra gun asiri iliski. Yumurta catladigini hissetmedim nasil hissediliyo ki :)sabah karnim da agriyodu adet olacakmisim gibi suanda da hafif var.
Bende benim gittigim yer ilgisiz sabiyodum icim rahatladi.. Nasil gidiyo gunlerin :) benim asilamadan sonra gazim cok oluyo senin de oldumuBenim doktorum da aşılama günü yumurta çatlamış mı bakmamış. Sanırım zaten uygulamayı değiştirmiyor bakması. Bir de bakarken jel kullanması gerekecek o da spermleri olumsuz etkiliyorsa ondan bakmıyor olabilirler. Yumurtanım çatladığını her zaman anlamak mümkün değil. Bazen şiddetli kasık ağrısı olabiliyor çatlarken.
Hepimiz guzel haberler veririz insallah.. Bu asilamadan nedense cok umutluyum insallah bosa cikmaz :)Canlarım sizlerden güzel haberler bekliyorum. Ben aşılama daha yaptırmadım ama bu ay yumurtlama döneminde çok çalıştık bat 10 ağustos. Şimdilik bi değişiklik yok.
Evet gaz şişkinlik karnım davul gibi hissi vardı giderek azalıyor sanki. Ben bir de kabız kalmıyım diye beslenme ve sıvı alımıma dikkat ediyorum kayısılı yoğurt falan yiyorum sana da tavsiye ederimBende benim gittigim yer ilgisiz sabiyodum icim rahatladi.. Nasil gidiyo gunlerin :) benim asilamadan sonra gazim cok oluyo senin de oldumu
Canım ben ilk defa aşılama yaptırdım test günüm 11 ağustos. Aynı günlerde test yapıcaz muhtemelen. İnş hepimiz hamiş kalırız :)Canlarım sizlerden güzel haberler bekliyorum. Ben aşılama daha yaptırmadım ama bu ay yumurtlama döneminde çok çalıştık bat 10 ağustos. Şimdilik bi değişiklik yok.
Dikkat ederim sagol :) off gunler gecmiyo sankii safak bugunu saymiyorum 12Evet gaz şişkinlik karnım davul gibi hissi vardı giderek azalıyor sanki. Ben bir de kabız kalmıyım diye beslenme ve sıvı alımıma dikkat ediyorum kayısılı yoğurt falan yiyorum sana da tavsiye ederim
Huuuu nerdesin canım hiç sesin çıkmıyor. Her şey yolundadır inş. Şafak 10 :)Dikkat ederim sagol :) off gunler gecmiyo sankii safak bugunu saymiyorum 12
Safak 11
3 gun hep yattim dinlendim. Bugun de temizlige basladim kasigima sanci girdi insallah kotu bise degildir cok yoruldum dinlenerek yapiyorum ama belki de psikolojiktir.. Habire onu dusunuyoum ya kendimi dusunurken yakaliyorum resmen :) ptesi tatile basliyorum unutacam insallah
İnşallah canımCanım ben ilk defa aşılama yaptırdım test günüm 11 ağustos. Aynı günlerde test yapıcaz muhtemelen. İnş hepimiz hamiş kalırız :)
Tur yapacaz 3 4 gun insallah hemen kafamda rahat olur :) sen ne yapiyosun geciyomu gunlerCanım kendini yorma. Yat demiyorum ama fazla yorma da. Tatile mi çıkıyorsun? Nereye gideceksin?
Şimdiden iyi eğlenceler :) ben yıllık izindeyim canım o yüzden iyi oluyor ama 1 haftam kaldı iznim bitiyor test günüme 3-4 gün kala evimize dönücez. Çalışmaya devam edicemTur yapacaz 3 4 gun insallah hemen kafamda rahat olur :) sen ne yapiyosun geciyomu gunler
İlk baslar tatil yapmak daha iyi stressiz gecer. Bise soracam gecen aksam idrarimi yaparken sag kasigimi bise saplandi sanki cok kotuydu ayni sey iliskiye girerkende oldu bugunde hapsirirken oldu acaba gebelikle bi ilgisi varmi ki bu arada canim kac yasindasin nerede yasiyosun :)Şimdiden iyi eğlenceler :) ben yıllık izindeyim canım o yüzden iyi oluyor ama 1 haftam kaldı iznim bitiyor test günüme 3-4 gün kala evimize dönücez. Çalışmaya devam edicem
Bence kas ağrısı gibi, gebelikle ilgili değil gibi. Ben de de ara ara kasık ağrısı oluyor benim hep solda oluyor sağda çok nadir. 30 yaşındayım eşim muğlalı ben ankaralıyım ama şimdilik urfada yaşıyoruz. Yıllık izindeyim 1 hafta daha muğladayız. Sen kaç yaşındasın nerede oturuyorsun canım? Nerelisin?İlk baslar tatil yapmak daha iyi stressiz gecer. Bise soracam gecen aksam idrarimi yaparken sag kasigimi bise saplandi sanki cok kotuydu ayni sey iliskiye girerkende oldu bugunde hapsirirken oldu acaba gebelikle bi ilgisi varmi ki bu arada canim kac yasindasin nerede yasiyosun :)
Bu sabah yine oldu canim cok fena bise kitleniyorum resmen.. Ben 27 yasindayim samsunluyum samsunda yasiyorum. 4 senelik evliyim 2 senedir bebis bekliyoruz :)Bence kas ağrısı gibi, gebelikle ilgili değil gibi. Ben de de ara ara kasık ağrısı oluyor benim hep solda oluyor sağda çok nadir. 30 yaşındayım eşim muğlalı ben ankaralıyım ama şimdilik urfada yaşıyoruz. Yıllık izindeyim 1 hafta daha muğladayız. Sen kaç yaşındasın nerede oturuyorsun canım? Nerelisin?
Ben 7 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında plansız bir şekilde hamile kaldım 6 yaşında bir prensesim var. 8 aydır 2. Bebişi düşünüyoruz bu nazlı çıktı gelmek bilmiyor. 17 ağustos evlilik yıldönümümüz test günüm 11 ağustos inş müjdeli haberi alırız canım. Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inş bana da bu duyguyu tekrar yaşatsın inş. Şafak 9 :)Bu sabah yine oldu canim cok fena bise kitleniyorum resmen.. Ben 27 yasindayim samsunluyum samsunda yasiyorum. 4 senelik evliyim 2 senedir bebis bekliyoruz :)