Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet cnm 29'unda yapıldı 14'ünde test yap, tutmadıysa zaten daha önce adet olursun dedi. Şu anda dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden içime de ne olumlu ne olumsuz hiçbir şey doğmuyor :) Sadece bazen böyle içimi bi sevinç kaplıyor sanki hamileymişim gibi o kadar. Aynen senin gibi kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama elimde de değil, çalışıyor olmama rağmen çıkmıyor aklımdan.
Ben de yıllık izindeyim tatildeyim şu an. Çalışırken gün beklerken daha gergin olabiliyordum. Test günüm 11i. Ben 10unda işe geri dönüyorum. Cuma uzun yola çıkıcaz evimize dönücez. İnş mutlu haberlerimizi veririz hepimiz birbirimize :)

Canım ben de progestan kps coraspin tb folbiol tb ve balıkyağı içeren bir multivitamin kullanıyorum. Aşılama yapılan gün hep yattım sonraki günden itibaren normal yaşantıma geçtim ama şu an yıllık izinde tatildeyim o nedenle kendimi yormuyorum iş falan yapmıyorum ara ara uzanıyorum. Doktorum da 1-2 gün dinlen sonra normal yaşantına devam et dedi zaten.
Sanki insan bir şey yapacak da o Yüzden kötü bir şey olacakmış gibi hissediyor. Ben de tatildeyim okul açılmadan önce inşallah tutar da okul açıldıktan sonra çok zor oluyor.

Merhaba bayanlar bizde 1 buçuk yıldır evliyiz eşimde sperm hareketsizliği var bugün tekrar test yaptı doktor ama sonuçlar haftaya çıkacak eğer kullandığı ilaçlara ve kürlere rağmen ilerleme yoksa bizde aşılama yaptıracağız. Öncelikle Sizinkiler tutar da güzel haberlerinizle bana da umut olursunuz inşallah. Çok yorucu bir süreç mi aşılama benim aşılama konusunda hiçbir bilgim yok daha önce gittiğim doktorlar hormonlarımın düzgün olduğunu söylemişti. Adet olduğumuzda mı gidiyoruz kontrollere aşılama için?

Merhaba bayanlar bizde 1 buçuk yıldır evliyiz eşimde sperm hareketsizliği var bugün tekrar test yaptı doktor ama sonuçlar haftaya çıkacak eğer kullandığı ilaçlara ve kürlere rağmen ilerleme yoksa bizde aşılama yaptıracağız. Öncelikle Sizinkiler tutar da güzel haberlerinizle bana da umut olursunuz inşallah. Çok yorucu bir süreç mi aşılama benim aşılama konusunda hiçbir bilgim yok daha önce gittiğim doktorlar hormonlarımın düzgün olduğunu söylemişti. Adet olduğumuzda mı gidiyoruz kontrollere aşılama için?
Hoşgeldin :) aşılama Süreci o kadar da zor değil. Adetin 2 veya 3. Günü kontrole gidiyorsun daha sonra doktor yumurta oluşumuna göre ya iğne ya da ilaç veriyor. 2 günde bir takip ediyor. Iğneler de zor değil. Daha sonra yumurtalar istenen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor. 36 saat sonra da aşılama gerçekleşiyor . Aşılama 3-4 dakika Sürüyor. 15-20 dk dinleniyorsun. Doktor muayene ediyor yumurtalar çatlamış mı diye. Sonra günlük hayatına devam ediyorsun:)

Hoşgeldin :) aşılama Süreci o kadar da zor değil. Adetin 2 veya 3. Günü kontrole gidiyorsun daha sonra doktor yumurta oluşumuna göre ya iğne ya da ilaç veriyor. 2 günde bir takip ediyor. Iğneler de zor değil. Daha sonra yumurtalar istenen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor. 36 saat sonra da aşılama gerçekleşiyor . Aşılama 3-4 dakika Sürüyor. 15-20 dk dinleniyorsun. Doktor muayene ediyor yumurtalar çatlamış mı diye. Sonra günlük hayatına devam ediyorsun:)
14 gün sonrası için hamilelik testini bekliyorsun. Bence beklemek daha zor:)

Hpşbuldumm :) Peki can yakıyor mu acaba? Yani aşılama anında ağrı sızı falan oluyor mu? :KK43: Evet eminim beklemek hepsinden zordur 1 buçuk yıldır her ay adet gününü beklemekten bıktık sonuç güzel olsun da 1 ay bile beklerim :) Bu hafta izne gidiyoruz dönüşte start vereceğiz testlere göre inşallah hepimiz güzel sonuçlarla tekrar gebişler sayfasında buluşuruz :)

Hpşbuldumm :) Peki can yakıyor mu acaba? Yani aşılama anında ağrı sızı falan oluyor mu? :KK43: Evet eminim beklemek hepsinden zordur 1 buçuk yıldır her ay adet gününü beklemekten bıktık sonuç güzel olsun da 1 ay bile beklerim :) Bu hafta izne gidiyoruz dönüşte start vereceğiz testlere göre inşallah hepimiz güzel sonuçlarla tekrar gebişler sayfasında buluşuruz :)
Öyle çok can yakıcı değil. Basit bir işlem tabi bana göre:)inşallah Hakkımızda Hayırlısı olur. Kafanı dağıt izinde:) stressiz bir şekilde tedaviye başlamak da önemli

Merhaba kızlar, bende bugün öğlen aşılama oldum :KK3: yastiklardan eğim yaptım ve yatıyorum.. kasıklarımda ve belimde biraz ağrım var. benim test günüm 19 ağustos. İnşallah birer birer pozitif Sonuclarimizi yazarız buraya..

Amin inşallah öncelikle her şeyin hayırlısı zaten. Valla bana kalsa iyi kafa dağıtırım da dışardan insanların hani daha çocuk yok mu sorusu da ister istemez yıpratıyor insanı

Merhaba kızlar, bende bugün öğlen aşılama oldum :KK3: yastiklardan eğim yaptım ve yatıyorum.. kasıklarımda ve belimde biraz ağrım var. benim test günüm 19 ağustos. İnşallah birer birer pozitif Sonuclarimizi yazarız buraya..
Hayırlı olsun canım. Başta oluyor hafif ağrılar. Ilaçlardan ve iğnelerden

Hayırlı olsun canım. Başta oluyor hafif ağrılar. Ilaçlardan ve iğnelerden
İnşallah hayirli olur hepimizin tedavisi..Nasıl gecicek bu 14 gün hiç bilmiyorum.. Bu arada aşılamadan sonra biraz dinlenip kalktım islaklik hissi oluştu biraz Bir de çok minik pembemsi akıntı oluyor sizde de oldu mu?.. umarım geçer..

İnşallah hayirli olur hepimizin tedavisi..Nasıl gecicek bu 14 gün hiç bilmiyorum.. Bu arada aşılamadan sonra biraz dinlenip kalktım islaklik hissi oluştu biraz Bir de çok minik pembemsi akıntı oluyor sizde de oldu mu?.. umarım geçer..
Bende akıntı olmadı ama okuduğum kadarıyla oluyormuş bazı durumlarda . Geçmezse eğer doktorunu ararsın. En doğru bilgiyi o verir sanırım. Evet beklemek en zor kısmı:) benim de 8 günüm kaldı

Sanki insan bir şey yapacak da o Yüzden kötü bir şey olacakmış gibi hissediyor. Ben de tatildeyim okul açılmadan önce inşallah tutar da okul açıldıktan sonra çok zor oluyor.
Biz yarın uzun yola çıkıcaz evimize dönüyoruz pazartesi de işbaşı.

Hayırlı olsun canım :) test günlerimiz birbirine yakın dediğin gibi inş her gün müjdeli haberlerimiz olur inş :)

Şafak 5 kızlar :) çok meraklı ve heyecanlıyım içeride kıpırtı var mı acaba.

X