Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım aşılamadan çok ümitliyim çünkü sanki spermler hiç içeri gitmiyo hepsi çıkıyo gibi geliyo o uüzden aşılama olunca tutcak gibi hiasediyorum nasip kısmet bakalım. İnşallah senin de en yakın zamanda tatlı bi bebiiin olur canım burda hepimiz birbirimize destek olalım

keske 1 yilduk evliyim deseydin ben 6 aylik evliyken 1 yilim bitti dedim hemen tahlil filan yaptilar eaimin olmuyordu hemen ameliyat dediler ama yine olmadi tupe gectik direk ondada oldu ama 2.5 aylikken düştüler
Canım biz 3 yıllık evliyiz. Bi senedir de çocuk istiyoz olmadı. Yeterince bekledik yani. Düşükler için çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın canım. Peki düşük için dna testi yaptılar mı?

Ben geçen ay o tahlilleri yaptırdım çok şükir sıkıntı çıkmadı. Ama kan tahlili ve hsg yaptırmadım onları da ister mi acaba?

bi defa düşük yaptım ikizdi ama beta değerim yüksek basladı diye vucut kaldırmamışolabilir dedi 3 farklı doktora gitiim zaten ilk gebeliklerde %70 düşük olabilir dendi bana

Ben geçen ay o tahlilleri yaptırdım çok şükir sıkıntı çıkmadı. Ama kan tahlili ve hsg yaptırmadım onları da ister mi acaba?
kan tahlili yaptırır kesin ama hsg yi bilmiyorum bende sorun olmadığı için bana hsg çetirmediler boşuna acı çekme dedi doktorcum

kan tahlili yaptırır kesin ama hsg yi bilmiyorum bende sorun olmadığı için bana hsg çetirmediler boşuna acı çekme dedi doktorcum
anladım canım bende hormonlarda sıkıntı yok düzenli de adet oluyorum ama tüpler açık mı kapalı mı sadece hsg ile anlaşılıyomuş. isterse yaptırırım. bazısı çok acı çekiyo bazısı çok kolay geçti diyo.hsg biraz riskli galiba

Tatlım benim hormon tahlilim ultrason ve rahim filmim çekildi tek tüpüm kapalı çıktı. Eşimin spermiogramına bakıldı. Ateş ve enfenksiyon varken değerler kötüydü sonra bir daha bakıldı iyi sayılır dendi. Tahlillerimiz hazırdı adetin 2. Günü gittim usg baktı iğnelerin dozunu ve günlerini anlattı (yumurta artırıcı ve geliştirici ismi puregon) adetin 5. Günü iğne başlattı 4 gün iğneden sonra tekrar usg yaptı ve sonrada 2 güne bir çağırdı usg yaparak iğne dozunu ayarladı. Pzt günü aşılama yapılacak inş. Bebek isteyen herkes anne olur inş. Benim 6 yaşında bir kızım var şimdi 2. İçin uğraşıyoruz inş ben de bu duyguyu bir daha yaşarım

inşallah kızın kardeşine en kısa zamanda kavuşur canım. Peki özelde mi yapıldı ne kadar tuttu herşey dahil olarak?

Canım iğneleri doktordan alıyorum kutusu 200tl 3 kutu kullandım 4. Gerekecek mi bugün söyleyecek Ama her aşılamada illa iğne kullanılmıyor bazen hap kullanılıyor onu devlet ödüyor ucuz zaten. Benim 1 çocuğum var diye ikaç tedavi raporu verilemiyor. Sana uygunsa verirler belki. Bir görüş istersen. O zaman daha ucuz oluyor. Muayene parası hiç ödemedim ben de sağlıkçıyım diye doktor hiç almadı saolsun Almış olsaydı 10 güne bir muayene ücreti vermem gerekirdi. Aşılama işlemine ne kadar ödenecek bilmiyorum pzt yapmayı planlıyor. Özel muayenehane plk gittiğim yer canım.

Mrb kızlar. Bende bugün klomene başladım. Kısmetse Ağustos başı 2. Aşılamam olacak. Benim ilki tuttu ancak bebek gelişmesiği için 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bu sefer yine tutar ve sağlıkla alırım kucağıma.

Merhaba kizlar benim de 2. Asilamam yarin olacak 3 yumosum var 17 17 16 mm insallah hayirlisiyla bu sefer tutar.. Hakkimiz da hayirlisi olsun

Merhaba kizlar benim de 2. Asilamam yarin olacak 3 yumosum var 17 17 16 mm insallah hayirlisiyla bu sefer tutar.. Hakkimiz da hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun canım inş tutar ben de bugün ilk aşılamamı yaptırdım heyecanla test günüm olan 11 ağustosu beklemedeyim :) bu arada benim de 3 yumurtam vardı bir de ayrıca minik yumurtalar. O minikler için dr ilişki günleri verdi

Hepimiz icin hayirli olsun insallah. Yumurtalarin kac mm dr bana ikiz olabilir sakincasi varmi dedi. Bana asilamadan sonra birgun yada iki gun ara veriyorum iliskiye sonra gun asiri iliski diyo. Sanada oyle biseymi dedi kucuk yumurtalar icin. Cok heyecanliyim yaaa

Canım tam hatırlamıyorum ama cmt akşam kontrolde 3 yumurtan var biri solda 17 mm 2si sağda 16-17 mm dedi yanlış hatırlamıyorsam. Evet çoğul gebelik olabiliyor. Benim 6 yaşında bir kızım var şimdi 2.yi istiyoruz zor olur ama ben ikiz olmasını çok istiyorum biri kız biri oğlan. Ama tabi nasip inş tutar. Minik yumurtalar da cmt akşamı 10-11 mm civarıydı sanırım bugün saat 4te aşılamam yapıldı yarın akşam cuma akşam ve pazar akşam ilişki önerdi bana. Progestan ve coraspin başladı düşük riskine yönelik. Vitamin içiyorum bir de. İnş hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada ben puregon iğne kullandım yumurta geliştirici olarak sen ne kullandın? 11 ağustos test günüm heyecanla bekliyorum. Senin de aşılamam yapılsın birlikte bekleyelim haberleşelim ne dersin. İnş pozitif sonuç alırız :)

Evet iyi olur haberleselim :) bende puregon igne kullandim. 1. Asilamamda bende progestan jel kullandim bunda bakalim yarin ogrenecez :) sen 11 agustossan bende 12 agustos oluyorum beraber dogururuz insallah :)))

Evet iyi olur haberleselim :) bende puregon igne kullandim. 1. Asilamamda bende progestan jel kullandim bunda bakalim yarin ogrenecez :) sen 11 agustossan bende 12 agustos oluyorum beraber dogururuz insallah :)))
İnş canım inş müjdeli haberler alırız inşaallaaahhh. Senin de bugün güzel geçer inş. Beraber gün sayarız. Benim şafak 13 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…