- 31 Temmuz 2024
- 145
- 101
- 28
İstanbul ise doktor onerisi ben de alabilirimYa üzüldüm kötü denk gelmiş bence doktor bir kadının en büyük şansı. Geçen yıllarda (çocuk düşünmediğim zamanlar) bende kötü doktorlara denk gelip sıkıntılar yaşamıştım. Nerde yaşıyorsun ? Kendi doktorumu tavsiye etmek isterim belki memnun kalırsın iyi gelir içini rahatlatır ya da doğru bir tedavi uygular
Maalesef Ankara canımİstanbul ise doktor onerisi ben de alabilirim
Evet maalesef pıhtılaşma çıktıPıhtılaşma mı çıktı sizde?
Eveett ben de inanıyorum senin güzel haberlerini alcazAh insallah canim yaa umut oldun vallabi icim huzur doldu hadi bakaliim
Bandırma'da yaşıyorumYa üzüldüm kötü denk gelmiş bence doktor bir kadının en büyük şansı. Geçen yıllarda (çocuk düşünmediğim zamanlar) bende kötü doktorlara denk gelip sıkıntılar yaşamıştım. Nerde yaşıyorsun ? Kendi doktorumu tavsiye etmek isterim belki memnun kalırsın iyi gelir içini rahatlatır ya da doğru bir tedavi uygular
Ben alırım öneri o zamanMaalesef Ankara canım
Tüh uzakmışız yaBandırma'da yaşıyorum
hemenBen alırım öneri o zaman
Merhaba, ben ovülasyon testini ilk kez deniyorum da tam olarak ne zaman birliktelik gerekiyor onu çok anlayamadım. Pikin görüldüğü ve ondan sonraki günü mü değerlendirmek gerekiyor?Pik olacak gibi zaten pikten sonra silikleşince hiç affetme hele
Ovulasyondan 3 gün önce ve 3 gün boyunca 2 günde 1. Valla böyle yazıyorum da bende tutturamadım benim hormonlar sıkıntılıMerhaba, ben ovülasyon testini ilk kez deniyorum da tam olarak ne zaman birliktelik gerekiyor onu çok anlayamadım. Pikin görüldüğü ve ondan sonraki günü mü değerlendirmek gerekiyor?
Sonrasında hamilelik oldu mu peki? Neler yapılıyor pıhtılaşma çıkınca?Evet maalesef pıhtılaşma çıktı
Yarına sökülür şimdi sökülsün istiyorsan duşa girKızlar damla damla geliyor resmen ya hala sökülmedi
Gireyim birazdan bari ya gelicekse gelsin zatenYarına sökülür şimdi sökülsün istiyorsan duşa gir
Özellikle kasıklarına ılık su tutGireyim birazdan bari ya gelicekse gelsin zaten
Ağrım da yok hafif bel ağrım var şiddetli ağrım olması lazımdı normalde ya ufffÖzellikle kasıklarına ılık su tut
Aaa şimdi anladım, teşekkürler. Benim de çok normal olduğu söylenemez pcos sağolsunOvulasyondan 3 gün önce ve 3 gün boyunca 2 günde 1. Valla böyle yazıyorum da bende tutturamadım benim hormonlar sıkıntılı
Canım belki regl değil böyle yerleşme kanaması birkaç gün süren de oluyor. Bekle bakalımAğrım da yok hafif bel ağrım var şiddetli ağrım olması lazımdı normalde ya ufff