Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum canım ama biraz da korkuyorum açıkçası yani acile gitmem gereken bir durum olabilir mi diyeCanım belki regl değil böyle yerleşme kanaması birkaç gün süren de oluyor. Bekle bakalım
Benim de öyledir umarım 2 saat kadar şiddetli ağrı çektim sonra geçti pembelik var tansiyonum çok düşük off ne yaşıyoruz yaaCanım belki regl değil böyle yerleşme kanaması birkaç gün süren de oluyor. Bekle bakalım
Nasıl yaşamıştınız nasıl oluyor ?Normalde bütün gebeliklerimde yerleşme kanaması yaşadım, şimdiye tutsaydi olması lazımdı diye düşünüyorum. Her hamilelik aynı değil biliyorum yine de umutlanmiyorum cok
Nasıldı yerlesme kanamanizNormalde bütün gebeliklerimde yerleşme kanaması yaşadım, şimdiye tutsaydi olması lazımdı diye düşünüyorum. Her hamilelik aynı değil biliyorum yine de umutlanmiyorum cok
Kahverengiydi çok hafif Bi pembelik var yok gibiNasıldı yerlesme kanamaniz
Sancı , halsizlik vs ?Kahverengiydi çok hafif Bi pembelik var yok gibi
Altta yazdığım gibi renk olarakNasıl yaşamıştınız nasıl oluyor ?
Bandırma’da 3 yıl yaşadım 2016-2019 arasında. 1 tane özel hastane vardı halâ öyle mi:) İlçe olmasının bazı dezavantajları vardı. Bursa’ya ya da Balıkesir’e gitmek gerekiyor.Bandırma'da yaşıyorum
5 yıl geçti o kadar ayrıntı kalmadı aklımda canimSancı , halsizlik vs ?
Anladımm beklicez bakalım birkaç gün daha5 yıl geçti o kadar ayrıntı kalmadı aklımda canim
Insallah caniiimEveett ben de inanıyorum senin güzel haberlerini alcaz
Royal evet lanetli royal:) kimse önermiyor hiç gitmedim o yüzden. Nev bandırmaya gidiyorumBandırma’da 3 yıl yaşadım 2016-2019 arasında. 1 tane özel hastane vardı halâ öyle mi:) İlçe olmasının bazı dezavantajları vardı. Bursa’ya ya da Balıkesir’e gitmek gerekiyor.
Hiç bunu düşünme şimdi canım inşallah olmaz öyle bir durum. Sen gebelik testi yapmamış mıydın bu ay?Bekliyorum canım ama biraz da korkuyorum açıkçası yani acile gitmem gereken bir durum olabilir mi diye
Korkma canım bak benim de öyle gelmişti ertesi gün söküldü senin de öyle olur ya da belki gerçekten yerleşmedirBekliyorum canım ama biraz da korkuyorum açıkçası yani acile gitmem gereken bir durum olabilir mi diye
Kötüyü çağırma kuzum. Olumlama yapıyoruzBekliyorum canım ama biraz da korkuyorum açıkçası yani acile gitmem gereken bir durum olabilir mi diye
Pıhtılaşmayı temmuz ayında öğrendim dr aspirin çinko ve folikasit verdi öyle ilerliyorum bir iki gün içinde ovulasyon günlerim işte değerlendirecem pıhtılaşmadan sonra ilk kez deniyorum inşallah hepimizinki tutarSonrasında hamilelik oldu mu peki? Neler yapılıyor pıhtılaşma çıkınca?
Çıkar bence çünkü 11. Günden sonra belli oluyorCatlatma iğnesini olduğunuz günden mi başlıyorsunuz saymaya kızlar? Öyleyse benim yarın 13. Günüm kan versem çıkar mı
4 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı canımHiç bunu düşünme şimdi canım inşallah olmaz öyle bir durum. Sen gebelik testi yapmamış mıydın bu ay?
Yarın kan vercem hayırlısı olsun bakalimÇıkar bence çünkü 11. Günden sonra belli oluyor