- 8 Şubat 2021
- 41
- 12
- 30
benide ekler misin ? BAT : 12 HAZİRAN , 2 AYDIR DENİYORUZ YAŞ 27 @HALİ
Haziran grubuna yazmanız gerekiyorTAMAM TEŞEKKÜRLER.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekler misin ? BAT : 12 HAZİRAN , 2 AYDIR DENİYORUZ YAŞ 27 @HALİ
Haziran grubuna yazmanız gerekiyorTAMAM TEŞEKKÜRLER.
Beklenen adet tarihibat ne demek acaba
beklenen adet tarihi canımbat ne demek acaba
Ben cekindimKizlar aranızda hsg çekilen varmı? 4 hazirana randevu aldım tavsiye üzerine aşılama öncesi hsg çeker diyorlar.tek tüp le olunca diğer tüp de tıkanıklık olabilir dedi bir başka doktor.bu ay yine Belimiz kopucak 1 senedir cupcupdan soğudum valla bu bu kez şansa birakmicam iki günde bir devam.temmuz listesinde herkesi hamiş görmek dileğiyle
çok acıyor mu öyle söylentiler varrBen cekindim
Evet aciyor diye çok korkuttular beni ama anestezi ile de yapılabiliyor muşBen cekindim
ekledım :)Beni de ekler misiniz bat 5 temmuz 23 yaşındayım 7 aydır istiyoruz
Ben de yarın başlıcam yumurtlama görene kadar devam ederim sonra bırakırım, bu ay ilk defa ovulasyonla takip etcemInsallah zarari yoktur çünkü ben hergun yapiyorum
Bende canım insallah ovulasyonda net çıkar yumurtlama ya da çatlamaBen de yarın başlıcam yumurtlama görene kadar devam ederim sonra bırakırım, bu ay ilk defa ovulasyonla takip etcem
İnşallah canım düzgün yapabilirim umarımBende canım insallah ovulasyonda net çıkar yumurtlama ya da çatlama
En iyi 12 ile 17 arası çıkarmış testi yaparken ilk idrar degil 2.idrarda ve 2 saat oncesinden sivi alınımını keserek yapacagim ben gazamiz mubarek olsun hadi bakalim bu temmuzdan gebe çıkalım insallahİnşallah canım düzgün yapabilirim umarım
Haydi inşallah hayırlısıyla bu ay son.. Sonra aşı olup bir kaç ay ertelicem bu ay da olmazsaEn iyi 12 ile 17 arası çıkarmış testi yaparken ilk idrar degil 2.idrarda ve 2 saat oncesinden sivi alınımını keserek yapacagim ben gazamiz mubarek olsun hadi bakalim bu temmuzdan gebe çıkalım insallah
Hayirliysa bu ay olsun insallah canımHaydi inşallah hayırlısıyla bu ay son.. Sonra aşı olup bir kaç ay ertelicem bu ay da olmazsa
Insallah canım heyecanlıyım
Hali haziran listesinden temmuz listesine geldim
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç B Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay C Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Alina26 Haziran 30 29 2ay Haso18 Haziran 30 19 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay Teach_Mavi Temmuz 2 29 7ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay @Snow1 Temmuz 11 29 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Hadi inşallah canım