- 29 Nisan 2016
- 729
- 393
- 35
Yaa birlikte geri sayim yapicaz desene insallah hakkimizda hayirlisi olur senin belirtin var miBenmde 10 var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa birlikte geri sayim yapicaz desene insallah hakkimizda hayirlisi olur senin belirtin var miBenmde 10 var
Yaa birlikte geri sayim yapicaz desene insallah hakkimizda hayirlisi olur senin belirtin var m
Bence değerlendir olabilir11 - 12 haziran yumurtlama 13 haziran çatlama oldu. Bugün niye yine kıpkırmızı ki tekrar mı yumurtlama oluyor bu kadar kısa aralıklarla, böyle olan var mı kızlar, şaşırdım çok
4 gündür değerlendiriyoruz, yarın değerlendiririm artık hayırlsıı bakalımBence değerlendir olabilir
Fhfjfjfjfjgjfjf cupcup severiz.bilirsin4 gündür değerlendiriyoruz, yarın değerlendiririm artık hayırlsıı bakalım
Fhfjfjfjfjgjfjf cupcup severiz.bilirsin
Benimde belli olacak degerlendirmeyi dogru yaptik mi yapmadik mi.Ben bu ay cok iyi degerlendirdigimi dusunmuyorum catlama ve bir sonraki gunu degeerlendirdim sadece ama bu gun gogus agrim başladı birde akintim var gecen ay kimyasal geçirmiştim
bu pik heralde o zamanki değilmiş onları da atsana bi ciciş :d11 - 12 haziran yumurtlama 13 haziran çatlama oldu. Bugün niye yine kıpkırmızı ki tekrar mı yumurtlama oluyor bu kadar kısa aralıklarla, böyle olan var mı kızlar, şaşırdım çok
Nasip ya ne yaparsan yap olmayinca olmuyoBenimde belli olacak degerlendirmeyi dogru yaptik mi yapmadik mi.
Bende varım kızlar benimde dün sol yumurtalıkta ağrı oldu canım Haso18 kız senle yine aynıyızYaa birlikte geri sayim yapicaz desene insallah hakkimizda hayirlisi olur senin belirtin var mi
Biz senle ayni anda hamile kalcaz bu gidisle ben inaniyorum o ay bu ay olsun hayirlisiyla insallahBende varım kızlar benimde dün sol yumurtalıkta ağrı oldu canım Haso18 kız senle yine aynıyız
Hadi bakalimBende varım kızlar benimde dün sol yumurtalıkta ağrı oldu canım Haso18 kız senle yine aynıyız
Vakti zamani insallah bu aydir canim. Hamile oldugunu bu ay duyariz insallahNasip ya ne yaparsan yap olmayinca olmuyo
İnsallahVakti zamani insallah bu aydir canim. Hamile oldugunu bu ay duyariz insallah
Üzülme canım.cok kimyasal gebelik yaşayıp arkasından hamile kalan çok olmuş. İnşallah Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsinMerhaba kızlar ben de kimyasal gebelik tatmış olanlardanım bu ay fakat önümüzdeki bat 13 Temmuz bakalım neler olacak o testtte çok net pozitifleri görüp hamile olmadığını idrak etmek zormuş gerçekten tam bir hayalkırıklığı
Ben de Nisan başında kimyasal gebelik geçirdim, kaç tane test yaptım hepsinde çift çizgi çıktı, kanama olunca yaşadığım hayal kırıklığı gerçekten çok büyük oldu. Ama ben gerçekten çocuk istediğimi anlamış oldumMerhaba kızlar ben de kimyasal gebelik tatmış olanlardanım bu ay fakat önümüzdeki bat 13 Temmuz bakalım neler olacak o testtte çok net pozitifleri görüp hamile olmadığını idrak etmek zormuş gerçekten tam bir hayalkırıklığı
Test yapsana kix cikar varssKizlar benimde dün gece sağ tarafımda hafif bir ağrı oldu dün regl olmam.lazimdi olmadım henüz geri sayım yapanlardanim bu süreç insanı stresli yapıyor oldum.mu olucam mi falan diye diye ....
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize Allah'ım.o ay bu ay olsun Allahümme aminnnn