Ben oldum 2. Aşıdan sonra 1 ay bekledim . Doktorlar değişik düşüncelerde en iyisi doktorunuza danışmak olurGünaydın kızlar
Aşı olmayı düşünen var mıbi şeyler okumuştum burda 3 ay korunmak gerekiyormuş vs tam bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ve olmayı düşünenn? Kararsız kaldım ben ya
32 yaşındayım ben. İlk çocuk için deniyoruz. Çocuk planlarını hep ertelemiştim ama planlı olunca da olmuyormuş demek kicanım doktorlar bu süreyi kısa görüyor o yüzden yaşın 30 altysa denemeye devam et diyorlar. Benimde 4 ay oldu ve tutmadı benimde sorun yok dedi ama bende üzülüyorum artık
Başladı mı memikler acımaya hahaha ben daha baslayamadan sizde belirtiler basladıKizzzz memikim aciyor
Günaydın aşı olduğun ay korunman gerekiyor diye duydum bende öğretmenim bize de aşı açıldı bu ay olmazsa heralde aşı olurum sonra doğum yaz dönemine denk gelecek diye hamileliği bir süre ertelemeyi düşünüyorum zatenGünaydın kızlar
Aşı olmayı düşünen var mıbi şeyler okumuştum burda 3 ay korunmak gerekiyormuş vs tam bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ve olmayı düşünenn? Kararsız kaldım ben ya
Benmde 6. Ayim adetlerim duzensiz onun disinda doktor hicbir problem gormuyo gormemesini gectim bakmiyor bile 19 yasindayim doktor hicbir şekilde tedavi uygulamiyor edim urolojiye gidicek yarinn umarim sperm twsti yaparlar gercekten cok zor bir surecKızlar benim bu ay 6. ay denemem olacak. Bu süreçte 2 kez doktora gittim hiçbir sorun olmadığı söylendi çok şükür ama henüz gebelik oluşmadı maalesef. Hsg çektireyim mi dedim, 1 yıl bekle dediler. Eşim de bu ay ürolojiye gidecek. 2.aydan itibaren de ovulasyon takibiyle piki görüp değerlendiriyorum. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorumBu süreçte de işyerimde gebelik düşünmeye başlayan 2 arkadaşım oldu ve daha 2. aylarında gebe kaldılar. Özellikle onları bu şekilde görmek beni çok üzdü gerçekten. Hatta 1 tanesinin gebelik haberini de bugün aldım daha. Şu an kendimi çok üzgün hissediyorum
Hfjdjdjfjfjfj benm belirti degil adet olcam galiba erkendenBaşladı mı memikler acımaya hahaha ben daha baslayamadan sizde belirtiler basladı
Senin ne zaman olmuştu yumurtlama benimde 5 gün oldu yumurtlama olalı sanki kasıklarımda agrı var ama enfeksiyonda var bende ondanda olabilirHfjdjdjfjfjfj benm belirti degil adet olcam galiba erkenden
Bende gittim doktora sadece bi muayene yaptı diğer şeyler için 1 yıl olsun olmazsa gel dedi banada bende 3 aydır deniyorum olmazsa bi 3 ay daha bekleyip başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah hiçbirimize doktora gitmeden en yakın zamanda hamiş olmak nasip olur32 yaşındayım ben. İlk çocuk için deniyoruz. Çocuk planlarını hep ertelemiştim ama planlı olunca da olmuyormuş demek kiBu ay da denedikten sonra klomen kullansam mı bilemiyorum. Tabi onun da çoğul gebelik ve risk oluşturma ihtimali mevcut olduğu için doktorun biri 6 aydan sonra istersen başlayabiliriz derken, diğeri 1yılı mutlaka beklememi söylüyor. Ne yapsam bilemiyorum
4 gün oldu benmde kaisklarimda hafif agrilsr var bendede vardi enfeksiyon ama gecen ay ilac kullandim gectimi bilmyrmSenin ne zaman olmuştu yumurtlama benimde 5 gün oldu yumurtlama olalı sanki kasıklarımda agrı var ama enfeksiyonda var bende ondanda olabilir
bakalım bugünkü testin nasıl çıkacakkkk çok merakk.. benim o meşhur mini ishal geldi ama yumurtlamamış olmam dışında bir eksiklik yok ahahahhahahahahaBaşladı mı memikler acımaya hahaha ben daha baslayamadan sizde belirtiler basladı
Yok artıkHfjdjdjfjfjfj benm belirti degil adet olcam galiba erkenden
hahahaha ya bende meraklıyım bakalım bugünkü test nasıl cıkacakbakalım bugünkü testin nasıl çıkacakkkk çok merakk.. benim o meşhur mini ishal geldi ama yumurtlamamış olmam dışında bir eksiklik yok ahahahhahahahaha
yarın doktordan sonra siz bir kapanın eveYok artık
hahahaha ya bende meraklıyım bakalım bugünkü test nasıl cıkacakartık eşimle duvarlara tırmancaz az kaldı
evet canım yeniden yaptım 8 gün falan var adete negatif şuanda henüz bir şey yok ama mide hassasiyetim ve arada kasık ağrım devam ediyorBerryBlossom canım sen test yapmıştın 2. Çizgi silikti 10 gün vardı. Yeniledinmi testini ?
Jdjfjfndjfjfnkf bizde 2 gundur yapmiyoz hcjfjfjfjfjfjfjf sperm testi yaparlar diyeYok artık
hahahaha ya bende meraklıyım bakalım bugünkü test nasıl cıkacakartık eşimle duvarlara tırmancaz az kaldı
Hmm anladım canım 2 3 gün sonra erken gebelik testi yapsan çıkar. İnşallah Hamilesindirevet canım yeniden yaptım 8 gün falan var adete negatif şuanda henüz bir şey yok ama mide hassasiyetim ve arada kasık ağrım devam ediyor
inşalllahhhh canım hepimiz hamile kalalım en kısa zamandaHmm anladım canım 2 3 gün sonra erken gebelik testi yapsan çıkar. İnşallah Hamilesindir
Yok artık
Valla ben geçen sefer göğsüm hiç ağrımadan adet oldum belli olmuyo. Belirtilere cok kafa yormamak lazım kuzum.. vücudunu dinleme. Ben kafamdan attım biraz bu bebek aceleliğini. Eşimle haftasonu bi tatile gidicez keyif yapacağız. Bu arada kafamdan attıgım gibi 1 kilo verdimVar artik benm.goguslerim adet olacagim zaman agrir sadece
Yok kuzum benm genelde psikolojik belirtim cok olmuyo gogsum adet olmadigim aylarda hic ağrımaz belkide yunurtlayla basladi agri ben yeni farkettimValla ben geçen sefer göğsüm hiç ağrımadan adet oldum belli olmuyo. Belirtilere cok kafa yormamak lazım kuzum.. vücudunu dinleme. Ben kafamdan attım biraz bu bebek aceleliğini. Eşimle haftasonu bi tatile gidicez keyif yapacağız. Bu arada kafamdan attıgım gibi 1 kilo verdim
Cok ilginc beyin kendini hamile sandıgından vücudumda ödem mi yaptı artık nedir
Canım naptın çektirdin mi bende Perşembe cektircemAlicam canım garanti olsun diye belki kapalı olur falan belli olmaz tabiki.muayene de bu ay ilk defa oldum alttan korkuyordum açıkçası ama korkdugum gibi çıkmadı çok şükür.birde karşıdaki insanın yaklaşımına göre çok değişiyor bence.doktor çok ılımlı ve dikkatliydi oda çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?