Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 13 ağustos bat tarihim gebelik testim yok ovülasyon yaptım bu şekilde olup hamile oldugunu öğrenen varmı yoksa t çizgisi dahada koyumu olmalı
Yok böyle değil kopkoyu çıkıyor. Belki 2. Kez yumurtlama gerçekleşecektir takip edin isterseniz

Kan negatif 0.359
aaaa çok üzüldüm cnm hangi testti ki:KK43: Vakti vardır canım bak geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki kan verdim 0.100 ü gördüm hamile olduğumu düşünüyodum yıkıldım. Ağladım ağladım Hemen toparlandım Rabbım inşallah en doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür. Sat 26 hazirandı. 3 temmuz olarak değiştirdi. 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi🥰
Keseyi gördünüz ama bebek görünmüş muydu 5.haftada? Benim bugün 5+4 te keseyi görüp bebeği goremedi doktor. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce normal mi?

Kızlar merhaba benim yaklaşık 1-1,5 aydır sol tarafım ağrıyor yumurtalıkların olduğu yer bi kere acile bi kere polikliniğe gittim bişey yok diyolar ama ağrıyor yani özellikle yatınca resmen bişey batıyo ne olduğunu bilmiyorum bugün yine avm de kasıldım kaldım yürüyemedim bile bacağıma kadar vurdu ağrısı başına böyle bişey gelen var mı
Benim bu belirtiler hamillegimi öğrendiğim ilk haftalarda oluyordu. Yuruuemiyordum yatınca ayağımı kendime çekiyordum

aaaa çok üzüldüm cnm hangi testti ki:KK43: Vakti vardır canım bak geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki kan verdim 0.100 ü gördüm hamile olduğumu düşünüyodum yıkıldım. Ağladım ağladım Hemen toparlandım Rabbım inşallah en doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin inşallah canım benim

Meraba kızlar konuşmalarınızı okudum kendime bi pay çıkarabilmek için ama malesef bi sonuca varamadım bana yardımcı olabilirmisiniz 🌷
Adetim 2 gün gecikmeli geldi ve 3 gün sürdü 4. Gün çok az geldi sonraki günler lekelenme gibi oldu normalde bu kadar kısa surnezdi bide bugün 7. Gün şeffaf baya yoğun bi akıntı geldi bu neyin nesi anlayamadım bu kadar erken yumurtlama olabilirmi sizce yada bu şekilde gebelik belirtisi yaşayan varmı ..?

Meraba kızlar konuşmalarınızı okudum kendime bi pay çıkarabilmek için ama malesef bi sonuca varamadım bana yardımcı olabilirmisiniz 🌷
Adetim 2 gün gecikmeli geldi ve 3 gün sürdü 4. Gün çok az geldi sonraki günler lekelenme gibi oldu normalde bu kadar kısa surnezdi bide bugün 7. Gün şeffaf baya yoğun bi akıntı geldi bu neyin nesi anlayamadım bu kadar erken yumurtlama olabilirmi sizce yada bu şekilde gebelik belirtisi yaşayan varmı ..?
Bahsettiğiniz regl tarzı ilk denediğimiz ay benim başıma gelmişti doktora gitmiştim yumurtam kiste dönüşmüştü ama basit kist regl ile atarsın demişti bi sonraki ay attım. Ona benzettim ben ama belli de olmaz 😊 akıntı da belki erken yumurtlamış olabilirsiniz ovulasyon testi öneririm

Bahsettiğiniz regl tarzı ilk denediğimiz ay benim başıma gelmişti doktora gitmiştim yumurtam kiste dönüşmüştü ama basit kist regl ile atarsın demişti bi sonraki ay attım. Ona benzettim ben ama belli de olmaz 😊 akıntı da belki erken yumurtlamış olabilirsiniz ovulasyon testi öneririm
Yaa çok geçmiş olsun inşallah öyle bisey değildir bi test alacağım inşallah 😊

Evet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastı
Hayırlı olsun yavrunuz. Testler adetine 8 gün kala hep mi pik oldu?
Varsa fotosu atar mısın?

Hayırlı olsun yavrunuz. Testler adetine 8 gün kala hep mi pik oldu?
Varsa fotosu atar mısın?
Tesekkürler, ben yumurtlama takibi yaptım. Yumurtlamadan sonra 5.günden itibaren pik basladı.fotograf ekledim.

Eklentiler

• Screenshot_20210827-095138.jpg
    Screenshot_20210827-095138.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210827-095044.jpg
    Screenshot_20210827-095044.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 54
Yumurtlamadan 5 gün sonra mı testte çıktı? Normalde 20 günden önce çıkmaz, nasıl oldu?
Evet ama benim ki geç yumurtlamaydı. 21.gün yumurtlama oldugu için bence çok çok silik gördüm erken gebelik ilk idrarda 5.gün, 7.gün betahcg 5 çıktı. Sonra yükseldi

Bende pek anlamadım çözemedim ki kuzum ne için ney diyorlar neden korun diyor hem korun derken yumrtlama sorun olur prolaktin yüksekse aşılama diyor. Niye korun dediğini düşünüyorm ilaç çok ağır ondan mı acaba bilemedim? Oysaki yüksek olan prolaktin 41 iken 2 gün sonra 28 çıktı ona ilaç veriyor hiç gerek yoktu bence. Ama doktor olamadığımız için çözümleyemiyoruz. 👍 Kaça düşmüştü prolaktinin ölçüldü mü peki sonra? Adetinde geçikme filan oldu mu kullandığın ay ilaç? Aslında her doktor ilaç vermez prolaktine bazısı ise veriyor 🤷
Ben tek tablet kullandm canım 17 den 2 ye düşmüş bu ay

Bende pek anlamadım çözemedim ki kuzum ne için ney diyorlar neden korun diyor hem korun derken yumrtlama sorun olur prolaktin yüksekse aşılama diyor. Niye korun dediğini düşünüyorm ilaç çok ağır ondan mı acaba bilemedim? Oysaki yüksek olan prolaktin 41 iken 2 gün sonra 28 çıktı ona ilaç veriyor hiç gerek yoktu bence. Ama doktor olamadığımız için çözümleyemiyoruz. 👍 Kaça düşmüştü prolaktinin ölçüldü mü peki sonra? Adetinde geçikme filan oldu mu kullandığın ay ilaç? Aslında her doktor ilaç vermez prolaktine bazısı ise veriyor 🤷
Prolaktin yükseklişi yumurtanın kalitesini bozuyor yumurtlama oluyor evet ama döllenecek bi yumurts olmuyor canım o yuzden ilac veriyorlar

X