- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Evet varrr kacinci gunde yaptiniz acabaEki Görüntüle 2889346
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı yoksa ben yanlış mı görüyorum kalbim nasıl atıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varrr kacinci gunde yaptiniz acabaEki Görüntüle 2889346
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı yoksa ben yanlış mı görüyorum kalbim nasıl atıyor
Teşekkürler paylaştığın için kuzum Darısı başımızaAdet belirtileriyle aynı diyoruz ama aslında farklı oluyor hep olan şeyler her zamankinden farklıysa o zaman hamileyim galiba diyebiliyorsun.. Bennde öyleydi hep akıntı gelir ama o ay biraz kötü bir anlatım olacak ama bütün avcumu dolduracak kadar dolu dolu akıntı bir anda geldi sanki içim temizleniyor dedim leğen kemiklerimde ağrım oldu ve en son adet günüm yaklaştıkça sağ kasığımdan çok şiddetli ağrılar girdi 3 gün sürdü ağrıların olduğu 2. Akşam acile gittim beta 0.50lerde çıktı hatta dr iltihap vardır diye antibiyotik verdi ama iptal ettirdim istemedim 2 gün sonra kasık ağrım devam edince bundefa özel bi hastanenin aciline gittim orada beta 49 çıktı evde de erken gebelik testi yapmıştım gitmeden silik çizgi çıkmıştı tam bat günümdü. Benim belirtilerim battan 10 gün önce başlayan yoğun çok fazla beyaz-sarımsı akıntı, leğen kemiklerimde kalçalarımda ağrı ve son 3 gün kasık ağrısıydı
Şuan hastalığıma iki gün var ve ben şoktayım gerçekten yumurtlama üstünden 11 gün geçti nasıl heyecanlıyım inşallah doğrudur inşallahEvet varrr kacinci gunde yaptiniz acaba
Tebrikler hemen kan testineEki Görüntüle 2889346
Hadi doğru değilse diye korkuyorumTebrikler hemen kan testine
Kız sen korunmayacak mıydın hayırdır neden ovu takip ediyorsunKızlar günaydınn bu bence gene pik olur gibime geldi hala koyu ikinci cizgim dalgalanmaydı sanırım gecen günkü
Bende bugun yaptim ama bisey cikmadi canim 11. Gundeyim bende hayirli olsun senin bebiş insaAllahŞuan hastalığıma iki gün var ve ben şoktayım gerçekten yumurtlama üstünden 11 gün geçti nasıl heyecanlıyım inşallah doğrudur inşallah
Ne oldu görüldü mü sonundaDeğerim 33 saat önce 8337 di az önce 15270 olmuş. Ultrason a gireceğim bakalım inşallah sıpa büyümüştür.
İnşallah Allah kucağımızı doldursun inşallahBende bugun yaptim ama bisey cikmadi canim 11. Gundeyim bende hayirli olsun senin bebiş insaAllah
İnşallah Allah kucağımızı doldursun inşallah
Vaaar silik bir çizgi var ayy beta mı buuEki Görüntüle 2889346
Evet vaar silik bir çizgi çıkmış bata kaç gün var? Ayh hadi inşallahEki Görüntüle 2889346
Ayy ne güzel tamam artık bu kadar kan testi ultrasonda çıksın daa.. o kanlar sana lazım takviye ne verecek acaba? Benim bünyem hassas diye dr bana vinalac vermişti ful komplex vitamin folik hepsi vardıDeğerim 33 saat önce 8337 di az önce 15270 olmuş. Ultrason a gireceğim bakalım inşallah sıpa büyümüştür.
Bayram girmeden kan verseniz iyi olurŞuan hastalığıma iki gün var ve ben şoktayım gerçekten yumurtlama üstünden 11 gün geçti nasıl heyecanlıyım inşallah doğrudur inşallah
Allah iyiliğini versin emi nasıl geçiyor hamilelikmKız sen 3 kere de yumurtlasan şaşırmam ben ahahah
Eki Görüntüle 2889346
Biraz daha geçsin çizgi net olunca vereceğimBayram girmeden kan verseniz iyi olur
Evet ilk idrarla yaptım arkamı bir döndüm çıktı hemen önceden yaptığımda hayali çizgi bile göremezdim hastalığıma iki gün var :) çizgi net göreyim kan vereceğimBende görüyorum neden olmasın ki bence hamişsin canım ilk idrarla mı yaptın peki? Seni önceden de hatırlıyorum inşallah hamilesin Allahın izniyle