• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtileriyle aynı diyoruz ama aslında farklı oluyor hep olan şeyler her zamankinden farklıysa o zaman hamileyim galiba diyebiliyorsun.. Bennde öyleydi hep akıntı gelir ama o ay biraz kötü bir anlatım olacak ama bütün avcumu dolduracak kadar dolu dolu akıntı bir anda geldi sanki içim temizleniyor dedim leğen kemiklerimde ağrım oldu ve en son adet günüm yaklaştıkça sağ kasığımdan çok şiddetli ağrılar girdi 3 gün sürdü ağrıların olduğu 2. Akşam acile gittim beta 0.50lerde çıktı hatta dr iltihap vardır diye antibiyotik verdi ama iptal ettirdim istemedim 2 gün sonra kasık ağrım devam edince bundefa özel bi hastanenin aciline gittim orada beta 49 çıktı evde de erken gebelik testi yapmıştım gitmeden silik çizgi çıkmıştı tam bat günümdü. Benim belirtilerim battan 10 gün önce başlayan yoğun çok fazla beyaz-sarımsı akıntı, leğen kemiklerimde kalçalarımda ağrı ve son 3 gün kasık ağrısıydı
Teşekkürler paylaştığın için kuzum 🙏🏻🙏🏻 Darısı başımıza 🎉

Değerim 33 saat önce 8337 di az önce 15270 olmuş. Ultrason a gireceğim bakalım inşallah sıpa büyümüştür.
Ayy ne güzel tamam artık bu kadar kan testi ultrasonda çıksın daa.. o kanlar sana lazım 😁 takviye ne verecek acaba? 🤔 Benim bünyem hassas diye dr bana vinalac vermişti ful komplex vitamin folik hepsi vardı

Günaydın kızlar 9-10 -11 ovu testlerim bence 9 yumurtlama bugünde çatlama ama tam anlayamadım bı bakarmisiniz 🤗
Birde durdukça siliklesiyor normalmi

Eklentiler

• IMG_20210716_114315.jpg
    IMG_20210716_114315.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210715_113258.jpg
    IMG_20210715_113258.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210714_095320.jpg
    IMG_20210714_095320.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 38
Bende görüyorum neden olmasın ki bence hamişsin canım ilk idrarla mı yaptın peki? Seni önceden de hatırlıyorum inşallah hamilesin Allahın izniyle 😍
Evet ilk idrarla yaptım arkamı bir döndüm çıktı hemen önceden yaptığımda hayali çizgi bile göremezdim hastalığıma iki gün var :) çizgi net göreyim kan vereceğim 🙏

Back