Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 ve 15 pik geldi. Son yaptığında baya koyu ama pil değil sanırım.

Testlerde fazla idrar damlatıyorsun seni yanıltabilir

Kızlar merhaba? Bugün öğlen yaptım test ama çıkmadı akşama doğru kasıklarımda ağrı olunca tekrardan yaptım. Sizce yumurtlama olmuş mu ne dersiniz ben ilk defa kendimde böyle t çizgisini koyu gördümde

Eklentiler

• A5E1AA0F-13BF-42E0-BE65-2C8EEB13F7DE.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 62
Bence tam pik değil ama olucak :) sabaha olur gibi geldi bana ama bilemiyorum yine de

Daha olmamış galiba yarın olacak. T çizgisi C çizgisine eşit veya koyu olacak..

Daha olmamış galiba yarın olacak. T çizgisi C çizgisine eşit veya koyu olacak..
Yarın sabah 9 da yapsam anlarmıyım? 10-16 arası diyor ama dışarıdayım hep iş var malum yapabilirmiyim bilemedim. Yumurtlama dahil 3 gün deniyor ya hani tutturmakta zor pik mi değil mi diye

Ya bilmiyorumki ilk 10 dk da gormedim ya inanmiyorum acikcasi ama tengide hafif kirmizi gibi sen ne yapacaksin
Benim de aynı ya sonradan bi daha test yaptım önce bisey çıkmadı sonra bi çizgi çıktı çok silik ama. Yarin sabah bi daha test yaparım ona göre bakiyim diyorum

Benim de aynı ya sonradan bi daha test yaptım önce bisey çıkmadı sonra bi çizgi çıktı çok silik ama. Yarin sabah bi daha test yaparım ona göre bakiyim diyorum
Senin testinde cok belli ama cizgi. Sabah idrarinla yaparsan net cikar. Bende pazartesiyi bekleyim bakalim.

Çok teşekkürler Çok aydınlatıcı oldu sağ olasın, dilerim sen de en kısa zamanda anne olursun

Kızlar o kadar üzgünüm ki arkadaşımın 2 aylık bebeği kanser ve sarmış her yerini gerçekten bebek istiyoruz ama lütfen eksik dua etmeyelim sağlıklı bi bebek isteyelim
Oyyy allahım yardımcıları olsun. 2 aylık bebekte ne kanseri ya of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…