Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdin mi tekrar canım nasıl sonucun

Kan verdin mi tekrar canım nasıl sonucun
Dün değerim 5158 çıktı. Kese iki gün önce 3 mm. Dün 5 mm di. Yarın tekrar beta verip ultrasona gireceğim. Yarın 5 hafta 1 günlük olcak hcg degerim haftama göre çok yüksek. Bakalım yarın keseyi net ve büyümüş görürsek sorun yok dedi doktor. Ben de korkuyorum açıkçası herkesin 1500 den sonra görünmüş. Ama gittiğimde ben 4+6 idim dua ediyorum işte.

Sen zaten her ihtimale karşı devam ediyordun ilişkiye değil mi canım? Çatladığı günü de değerlendirmek gerek zaten. Bence değerlendirr eğer 6 gün sonra regl olmazsan bi gebelik yaparsın gerçi bu mantığa göre yeni batın 14 gün sonra olmalı dimi

Selam canım ben de bu ay klomen + ovitralle kullandım. Pazartesi oldum iğneyi, sağda 2 solda 3 toplam beş yumurta vardı, boyutları güzel dedi. Bakalım beklemedeyim artık
aaa harika aramızda 5 gün olacak :) benim de sağda 2 solda 2 kocaman yumurtan var dedi:) iğneni kendin yapabildin mi o beni tedirgin etti

Ben 4-5 gündür falan değerlendirmiyorum yaa bugünü değerlendirebilirim anca . Ben işte onu hiç anlamadım yumurtlamadan mı çatlamadan mı sayıyoruz 14 gün

Cok korkulu ve burugum aslında. 2 ay önce aralik anneleri gurubundaydim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmuştum. Deli gibi korkuyorjm su anda
Düsünmeyin demek sağlıklı bir gebelik değilmiş. Doğsa ömür boyu daha zor. Siz dua edin sukredin rabbim aratmasın sağlık versin bu sefer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…