• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bi nedeni yok hamile kalamayana öneriyor saracoglu ama düzenli yapmak gerek devamında başka kür falan var
Anladım, aslında hormonlar iyiyse çokta müdahile etme derim ben. Hoş bu ay ben de testere dişli Aslan pençesi aldım 2 güne bir içtim ama bir kaç gündür içmiyorum.

Cok korkulu ve burugum aslında. 2 ay önce aralik anneleri gurubundaydim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmuştum. Deli gibi korkuyorjm su anda
Çok geçmiş olsun. Allah bi daha yataşmasın. En azından tekrardan hamile kalabildin ☺️ İnş birşey olmayacaktır da… Yarın ilk idrarda yap bakalım ne kadar net çıkacak🍀

Düsünmeyin demek sağlıklı bir gebelik değilmiş. Doğsa ömür boyu daha zor. Siz dua edin sukredin rabbim aratmasın sağlık versin bu sefer inşallah.
O bebegim bir yıl istedikten sonra olmustu. Allah kimseyi aratmasın. Buda insallah vardir. Bazi testlerde bu çizgi hep cikiyor. Bir yıl boyunca test yapmaktan her ihtimal geliyor insana

Vaov çok beğendim bunu bir yere yazayım❤️

Demi lazım olur iyi fikir aklıma gelmezdi böyle birşey ama videoyu da kendisi yapabilir tlfndan açabilir 😂ilk saçma şeyler derdim sinir ederdim sonunda güm 😱🤣batsın bu dünya bir nasip olmadı ki düşünmesi bile havalara uçuruyor insanı 🙈

Demi lazım olur iyi fikir aklıma gelmezdi böyle birşey ama videoyu da kendisi yapabilir tlfndan açabilir 😂ilk saçma şeyler derdim sinir ederdim sonunda güm 😱🤣batsın bu dünya bir nasip olmadı ki düşünmesi bile havalara uçuruyor insanı 🙈
Yusra’cım çok inanıyorum kısmetiyle gelen bir Bebişin olacak 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben daha kimseye haber vermedim eşim bile bilmyo daha nasıl söyliceğimi de bilmiyorum bana bi akıl verin
Ilk hamileligimde o kadar çok kavga ettim eşimle hatta evi terk etme kararı aldım. Esim.baya uzuldu . Is yerinde test yaptım pozitif cikti. Eve geldim eşime ben bosanmaktan vazgeçtim dedim. Oda yoksa gebe misin demisti :KK70:böylece söylemiş olmuştum yani

Ahh ahhh ne hayallerimiz var ama neyseeeee bi gün nasip olur yaparız bizde böyle şeyler

Bi gebe kalalım hep birlikte daha da fantastiğini buluruz canıııımmm ben çok inanıyorum sana hayırlı bir anda karşına pat diye çıkacak ❤️❤️

Kızlar ben ovülasyon testimden çok şüphe etmiştim acaba güvenilir mi diye markası freely önceden de pek bilgim yoktu test kaliteleri ile ilgili. Fakat denk gelirse alabilirsiniz çok doğru oranda hassas ölçtüğünü düşünüyorum. Ben sorduğumda deneyimi olan olmamıştı ama benden öneri olsun ✌🏻 3 saat sıvı almama şartı ile doğru gösterdiğini düşünüyorum hatta gidişatı ekliyorum sizlere de fikir olsun 🥰

Eklentiler

• 2FE06A36-E484-4610-BAFE-E8D6FDAA2600.jpeg
    2FE06A36-E484-4610-BAFE-E8D6FDAA2600.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar dün ve bugün yumurtlama günüm. Bugün özellikle kasığımda feci derecede ağrı var yürümekte bile zorlanıyorum. Yumurtlamam dönemi başına gelen oldu mu bu derece şiddetli ağrı.

O bebegim bir yıl istedikten sonra olmustu. Allah kimseyi aratmasın. Buda insallah vardir. Bazi testlerde bu çizgi hep cikiyor. Bir yıl boyunca test yapmaktan her ihtimal geliyor insana
Cok zor o tedirginligi suan ben de yasiyorum sizi cok iyi anlıyorum. Ama kendimi ailemi uzmekten başka bir işe yaramıyor düşünüp durmak. Şükredip yarına bakıcaz artık.

Back