Bu kalp krizi geçirenler aşıdan hemen sonra veya birkaç günde mi geçiyor. Bende çok korkuyorum ama eşim 3 dozu biontech oldu. Dün öğlen yaptırdık akşamına bağırsakları bozuldu afedersiniz ishal oldu, kolunda ağrı oldu. Bunlar basit yan etkileridir ama daha sonra kalp krizi vb olur diye korkuyorumBizim bulunduğumuz şehirdeki bir hastanede 27 yaşında genç bir hemşire kalp krizi geçirerek vefat etti. Eşim de şimdi diyor ki acaba aşıdan mı olduaşı olmaya pek niyeti yok gibi, biz beklemedeyiz şuan ama annem ailem oldular hep
Kızlar günaaydıınÇıktı çıktı negatif 1.20 canım. Tüm hormon değerlerim de normal dediğine göre yumurtlama dönemindeymişim nasıl olur anlamadım benim adet döneminde olmam gerekiyordu hissettiğim ağrı da yumurta sancısı belli ki öyle dediğine göre..
Erken gebelik testinde belli olabilir bakın isterseniz ilk idrarlaŞuan 10. Gündeyim belli olmaz dimi
Her ilaç her durum ile ilgili bir insidans yani oluşma olasılığı vardır. Kanser ilaçları şuan en fazla yan etkiye sahip ilaçlar ama reddedeni görmeyiz. Kalp ilacı alıp yıllarca kullanlar var. Bunlar vefat edince ilactan öldü demiyoruz kalbi vardı diyoruz. Bitkisel ürünlerdr form çaylarında kanser oranı çok yüksek ama akın akın kullanılıyorlar. Burda olay yarar zarar ilişkisi ve şuan zararlarına odaklarak reddedileceğimiz bir durumda değiliz. Size istinaden söylemiyorum konu açılmışken bilinçlenelim diye yazıyorum. Bugun ilaçlar aşılar sıkı takipte ve her belirti yan etki kayıt altına alınıyor. Şuan takibi olmayan ve akın akın tüketilenler bitkisel ürünler. Hiç bir şekilde güvenlik değerlendirmeleri uygunluk kontrolleri piyasa denetimleri yok. Ama şuan hepimiz çakşır otu hayıt kullanalım diyoruz. Yan etkilerini düşünüyoruz bunlar asıl sorunBizim bulunduğumuz şehirdeki bir hastanede 27 yaşında genç bir hemşire kalp krizi geçirerek vefat etti. Eşim de şimdi diyor ki acaba aşıdan mı olduaşı olmaya pek niyeti yok gibi, biz beklemedeyiz şuan ama annem ailem oldular hep
Merhaba kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım kötü düşünmeyin benim eşim 5 yıl once kalp krizi gecirdi doktorla konustuk aşıları yapmasını kalp krizinin çok düşük bir risk olduğunu soyledi asilarimizi ikimizde olduk şükür hic birseyimiz yokBu kalp krizi geçirenler aşıdan hemen sonra veya birkaç günde mi geçiyor. Bende çok korkuyorum ama eşim 3 dozu biontech oldu. Dün öğlen yaptırdık akşamına bağırsakları bozuldu afedersiniz ishal oldu, kolunda ağrı oldu. Bunlar basit yan etkileridir ama daha sonra kalp krizi vb olur diye korkuyorum
günaydııın yolla gelsinGünaydın kızlar bir şey soracağım sizlere
ohh sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı tebrikleerrKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Bnce test yapma hatta dayanabilirsen burayı da pek ziyaret etme keyfine bak inşallah çok güzel eğlenirsin tatil bebesiyle dönersin kuzumBenim regl yeni bitti canim yarın tatile çıkıyorum bayram sonras i doktor telaşı baslicak biraz kafa dağıtırım diyorumçeşmeye didime bodruma gidicez tam da yumurtlama zamanları test yapıp yapmamakta kararda vermedim 7.günüm bitti erken yumurta oluyo bazen ama tatilde takmak istemiyorum da
Ohhh bu günün güzel haberiiiKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Bana yok mu bir bakan? Pişmiş tavuk=benKızlar günaaydıınbol pozitif haberleri alacağınız bir gün olsun inşallah ya bende hala gelen giden birşey yok kan testi de negatif çıktı kist vs de yok.. Erken gebelik testi alıp yarın ya da cuma denesem mi? Hani sonradan çıkar mı bir şey varsa? Hormonlarım gayet normal foliküler dönem değerlerinde. Kafam karıştı.. Ne yapmalı?
Tebrik ederim cnm inş sağlıkla ilerlerKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Kız ben bu ay sadece yumurtlama gününü degerlendirdim iki günü bu ay iptal yanı diye düşünüyorumgünaydııın yolla gelsin
bir arkadaş vardı tek günle hamile kaldı kız hiç belli olmazKız ben bu ay sadece yumurtlama gününü degerlendirdim iki günü bu ay iptal yanı diye düşünüyorumsizce
Teşekkür ederim, hadi bekliyoruzTebrik ederim cnm inş sağlıkla ilerlerBenimde bat 17 temmuz şimdi eczeneye gidiyorum erken gebelik testi alıcam bekleyemedim 3 gün
Kızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyor
Benim normalde 2 döngü arasında bi yumurtlama zamanları olurdu bi sure daha devam ederdi reglye 1hafta kala felan kuru olurdu bu ay ilk defa boyle oldu bende anlamadim rengini özellikle ama gebelik öncesinde sulu akintilar oldu onu farketmistim suan cok karışığım demir hapı, tiroid ilacı,corasprin felan kullanıyorum onlarin etkisi olurmu acaba onuda bilmiyorum geçmezse doktora bi görüncem artik
Teşekkür ederim canımTebrik ederim kuzummm maşallah sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?