- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Benimde 17.sinde canımSelam cnm benimde 17 si ama beklemek çok zor geliyor erken gebelik testi mi yapacaksın
Bu ay üstüne türlü şeyler de eklendi bende kuzu geçen ay hatırlarsan adete yakın akıntım gitti demiştim şimdi oda gitmedi ve renk kreme döndü bide gecikmem var 6 gün gecikti. Artık anlamıyorum kendimi sen ne yaptın bu ay adet oldun muBen bunu valla 3 aydır yaşıyorum N Noonameee arkadaş ile de konuştuk bunu bir onda bir bende oluyordu şimdi sizde eklendinizbende de bu sıkıntı var bazen akıntım yoğun oluyor bazen az sarı desem tam sarılık yok beyaz desem o da değil ne desem bilemedim. Bu ay da aynı durumun içindeyim yumrtlama zamanı yoğun şekilde devam ediyor adete kadar sürdüğü de oluyor günlük ped kullanmasam iç çamaşırım ıslak ıslak oluyor hatta kanamam mı oluyor nedir bu ıslaklık diyerek yokluyorum. Bunun için hertürlü test vesaire yapıldı temiz çıktı. Doktora sorduğum zaman fizyolojik yapısıyla alakalı dedi bu yapı nasıl yapıysa 3 aydır hiç durmuyor. İlaç alıyor musunuz herhangi? Su içmeyle alakası var mı bazen çok az içiyorm yok dedi. Bunu çok araştırdım her yerde normal olduğunu hatta iyi birşey olduğunu okudum. Bırkamıştım peşini siz tekrar açtınız konuyu merak ediyorum şimdi
Benimde bu ay böyle beş gün koyu çıktı, adet olunca doktora gittim. Sende pcoya yatkınlık var dediAldığım yere sordum günaşırı değerlendirmeye devam et dedi test yapmammm bat bu arada pazartesi değil salıymış daha 1 hafta var bişi çıkmaz zaten
Amin canım benim inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Aynı tarif ettiğin gibi bende de şimdi burada sarı deyince herkes enfeksiyon diyor ama koku kaşıntı yok bide uzayan şekilde beyaz sarı karışık kesilmemesi de korkutuyor beni ya gebelik yoksa da neden bu kadar uzun sürdü akıntı demi sende araştırmışsındır kesin ama ben net bir cevap bulamadımBenimde regl öncesi kuru olur kimyasal kanamasından sonra bi başladı sonra bi kesildi bi sure sonra tekrar başladı beyaz desem deil,sarı desem tam sarı deil garipti bugunde sulu sulu ıslaklıgi hissedebiliyorum o derece pedsiz günüm gecmedi bu ay. Dünmü geçen günmu yaptım test bisey cikmadı bide benim biraz sıkıntılı çok şükür denediğimiz dönemlerde gebelik oluyoda bitanesinin kalbi durdu arkasindan rahim ağzı gebeliği oldu geçen ay tekrar başladik kimyasal oldu pıhtilaşma bozukluğum var, sanki gebelik olsada ilerlemicek gibi o korkuyu atamiyorum bi türlü Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
Benim regl yeni bitti canim yarın tatile çıkıyorum bayram sonras i doktor telaşı baslicak biraz kafa dağıtırım diyorumYok cnm bata 2 gün kaldı hatta perşembe bat bugünde bitti sayılır ama regl sancılarım var umudum yok sen ne durumdasın kuzum
Ağustos Eylül gibi doktora gidicem tekrar bütün testleri yaptırıcam canım bencede normal değil 6 ay doktora gittim bi demedi ki senin yumurtan çatlamıyo iğne ilaç verelimBence doktora görün, benimde geçen ay beş gün pik oldu çatlamadı. En son havuç yedim birsürü öyle çatladı ama bence bu normal bir durum değil
Korunmak gerekmiyor dimiiBenim eşim oldu
Doktor çok önemli yaa cidden 6 ay özele dünyanın parasını verdim hem zamanım hem hayallerim hem param boşuna gittiBenimde bu ay böyle beş gün koyu çıktı, adet olunca doktora gittim. Sende pcoya yatkınlık var dedidaha öncekiler hiç böyle birşey söylememişti
Hayırlı olsun maşallah tam da görünmesi gerektiği gibi görünüyorKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Biz korunmuyoruz eşle de ilgili bisi duymadım ben vallaKorunmak gerekmiyor dimii
Hayırlı olsun canimBi yıl önce hormonlu sprial vardı canım doktor herşey yolunda zamana bırak dedikçe dur Hayıt tohumu dur soğan suyu drrken bu ay tam bi sene oldu son 3 aydır bişey yapmadım
Benim eşimde 2 dozunu tamamladı biontech oldu. Bende 3 dozumu tamamladım. Bu kısırlık muhabbet yapan doktorun videolarını bana yollandı benim alanıma giriyor diye. İsteyene yollayabilirim. Deli kuyuya taş atmış hesabı aslında ve mantık izah alacak bir nokta değil. Bunlara inanmayın benceBiz korunmuyoruz eşle de ilgili bisi duymadım ben valla
Hayırlı olsun canım gayette varKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Bizim bulunduğumuz şehirdeki bir hastanede 27 yaşında genç bir hemşire kalp krizi geçirerek vefat etti. Eşim de şimdi diyor ki acaba aşıdan mı olduBenim eşimde 2 dozunu tamamladı biontech oldu. Bende 3 dozumu tamamladım. Bu kısırlık muhabbet yapan doktorun videolarını bana yollandı benim alanıma giriyor diye. İsteyene yollayabilirim. Deli kuyuya taş atmış hesabı aslında ve mantık izah alacak bir nokta değil. Bunlara inanmayın bence
GözünaydınKızlar günaydınngece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Ben kısırlık ile ilgili değil de eşime yapılan aşıdan sonra benim korunmam gerekir mi diye merak ettim. Çünkü ilk biontech çıktığında çocuk düşünenler 3 ay ertelesin diye haber çıkmıştıBenim eşimde 2 dozunu tamamladı biontech oldu. Bende 3 dozumu tamamladım. Bu kısırlık muhabbet yapan doktorun videolarını bana yollandı benim alanıma giriyor diye. İsteyene yollayabilirim. Deli kuyuya taş atmış hesabı aslında ve mantık izah alacak bir nokta değil. Bunlara inanmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?