• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum çatlamadan sonra kaçıncı gün idrara geçer ?

Kızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede

Eklentiler

• 338EF50B-68B2-4BB9-9D0D-AF7D5AA6AE42.jpeg
    338EF50B-68B2-4BB9-9D0D-AF7D5AA6AE42.jpeg
    191 KB · Görüntüleme: 72
  • 6AF4384E-000D-4400-A772-052B33A082C2.jpeg
    6AF4384E-000D-4400-A772-052B33A082C2.jpeg
    242 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede
Net var😁 yarın sabah ilk idrarla yapın daha da net çıkacaktır hayırlı olsun ☺️

Canım benım cevabın ıcın cok tesekkur ederim 🌸 ınan hıc bısey yapmadım gerı cekınerek korundugumuzu sanıyoruz sanırım yanı acaba yanlıs cıkma ıhtımalı varmı bunun sevınmelımıyım esımin memleketıne geldık burdada tel cekmıyor bugun merkeze ınınce erken gebelık testı aldım yaptım hemen size attım vallahı
Neler yaptığınıda anlatır mısın
😂

Canım benım cevabın ıcın cok tesekkur ederim 🌸 ınan hıc bısey yapmadım gerı cekınerek korundugumuzu sanıyoruz sanırım yanı acaba yanlıs cıkma ıhtımalı varmı bunun sevınmelımıyım esımin memleketıne geldık burdada tel cekmıyor bugun merkeze ınınce erken gebelık testı aldım yaptım hemen size attım vallahı
Bir yanlışlıkla gebelik daha😂

Aslında sene sonuna dgru calısmalara baslıyacaktık bu eger varsa cıdden guzel bir surprız olucak . Ya böyle ınsna benı korkutuyorlar asırı silik yok gorunmuyo belkı kuruma cızgısıdır falan dıye yanı sankı hamıle kalmam yasakmıs ımkanszmıs gıbı ama bn cok net göruyorum cızgıyı
Bir yanlışlıkla gebelik daha😂

Aslında sene sonuna dgru calısmalara baslıyacaktık bu eger varsa cıdden guzel bir surprız olucak . Ya böyle ınsna benı korkutuyorlar asırı silik yok gorunmuyo belkı kuruma cızgısıdır falan dıye yanı sankı hamıle kalmam yasakmıs ımkanszmıs gıbı ama bn cok net göruyorum cızgıyı
Bu silik değil gayet net görünüyor beta hcg değeriniz yüksek çıkmayabilir normal bir sonuç. Buradaki arkadaşlar 2 günde bir hastaneye gidip kan veriyor yükselişi takip ediyor 1500 çıkmadan ultrason görünmüyormuş. Onun dışında problem yok. Yarın bence kan verin

Anladım canım benimde akintı rengi krem beyaz normalde beyaz olurdu bu ay biraz farklı geldi rengi yada onceden cok incelemiyodum, senin 5 gun gecikmeye cikması lazimdi ama geç döllenme olmuş olabilirmi acaba benim geçen ay kimyasal oldu kimyasal kanamasinin basladigi gune gore 18nde ama gecikmede olabiliyomuş kimyasal gebelikten sonra. acıkcasi regl gunum ne zaman tam bilmiyorum şuan
Valla geç döllenme de olsa 5 günde kendini gösterirdi ya çok ilginç aslında bana garip gelen gecikmesi değil olur arada benim ama bu sefer kanamaya kadar tüm belirtileri yaşadım yaşamaya devam ediyorum uzayan akıntı başlado bugün bende 1 ayda 10 kere mi yumurtladım da akıntım bitmedi anlamadım regl öncesi kuru olurum bide normalde bende takip etmem ama akıntım yumurtlama sonrasında kesilir ona eminim. Bulantı olsa neyse de ağrı kanama bunlar psikolojik ite olamaz bilmiyorum yani hayırlısı bakalım bari sökülseydim de rahatlasaydım. Kimyasaldan sonra bebek rahat tutar derler belki sende gebelik vardır canım test yapsaydın

Back