- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün sonra genelde geçiyorArkadaşlar birşey sormak istiyorum çatlamadan sonra kaçıncı gün idrara geçer ?
İnşallahhGeçmiş olsun cabım inşallah sım sıkı tutunur
Şuan 10. Gündeyim belli olmaz dimi12 gün sonra genelde geçiyor
Ben 10. gün yaptım çıktı canımArkadaşlar birşey sormak istiyorum çatlamadan sonra kaçıncı gün idrara geçer ?
8gun sonra kanda,kandan 2 gun sonrada idrara geciyo diye biliyorum yani 10 ila 12. Gunde idrarda gozukebilir buyuk bi ihtimalArkadaşlar birşey sormak istiyorum çatlamadan sonra kaçıncı gün idrara geçer ?
14 diye biliyorum canımArkadaşlar birşey sormak istiyorum çatlamadan sonra kaçıncı gün idrara geçer ?
Erken gebelik testi ile mi öğrendiniz pekiBen 10. gün yaptım çıktı canım
14 diye biliyorum canım4 gün daha diyorsunuz
Net var yarın sabah ilk idrarla yapın daha da net çıkacaktır hayırlı olsunKızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede
Neler yaptığınıda anlatır mısınKızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede
Neler yaptığınıda anlatır mısın
Neler yaptığınıda anlatır mısın
Bir yanlışlıkla gebelik dahaCanım benım cevabın ıcın cok tesekkur ederim ınan hıc bısey yapmadım gerı cekınerek korundugumuzu sanıyoruz sanırım yanı acaba yanlıs cıkma ıhtımalı varmı bunun sevınmelımıyım esımin memleketıne geldık burdada tel cekmıyor bugun merkeze ınınce erken gebelık testı aldım yaptım hemen size attım vallahı
Hayır normal kaset test ileErken gebelik testi ile mi öğrendiniz peki
Bir yanlışlıkla gebelik daha
Bu silik değil gayet net görünüyor beta hcg değeriniz yüksek çıkmayabilir normal bir sonuç. Buradaki arkadaşlar 2 günde bir hastaneye gidip kan veriyor yükselişi takip ediyor 1500 çıkmadan ultrason görünmüyormuş. Onun dışında problem yok. Yarın bence kan verinAslında sene sonuna dgru calısmalara baslıyacaktık bu eger varsa cıdden guzel bir surprız olucak . Ya böyle ınsna benı korkutuyorlar asırı silik yok gorunmuyo belkı kuruma cızgısıdır falan dıye yanı sankı hamıle kalmam yasakmıs ımkanszmıs gıbı ama bn cok net göruyorum cızgıyı
Valla geç döllenme de olsa 5 günde kendini gösterirdi ya çok ilginç aslında bana garip gelen gecikmesi değil olur arada benim ama bu sefer kanamaya kadar tüm belirtileri yaşadım yaşamaya devam ediyorum uzayan akıntı başlado bugün bende 1 ayda 10 kere mi yumurtladım da akıntım bitmedi anlamadım regl öncesi kuru olurum bide normalde bende takip etmem ama akıntım yumurtlama sonrasında kesilir ona eminim. Bulantı olsa neyse de ağrı kanama bunlar psikolojik ite olamaz bilmiyorum yani hayırlısı bakalım bari sökülseydim de rahatlasaydım. Kimyasaldan sonra bebek rahat tutar derler belki sende gebelik vardır canım test yapsaydınAnladım canım benimde akintı rengi krem beyaz normalde beyaz olurdu bu ay biraz farklı geldi rengi yada onceden cok incelemiyodum, senin 5 gun gecikmeye cikması lazimdi ama geç döllenme olmuş olabilirmi acaba benim geçen ay kimyasal oldu kimyasal kanamasinin basladigi gune gore 18nde ama gecikmede olabiliyomuş kimyasal gebelikten sonra. acıkcasi regl gunum ne zaman tam bilmiyorum şuan