Anladım canım normalde istanbul çengelköyde oturuyorum suanda kastamonu da bır dag köyundeyım ınsallah dönunce kan vericem hemen dönus tarıhımde tam bekledıgım regl tarıhıne denk gelıyor ınsallah guzel sonuclar cıkar .. ama ınanılmaz bır bel agrım var sankı regl olucaakmısım gıbı ozellıkle sag tarafımda bırde bu ay cok akıntım vardı eger gerckten bısey varsa belırtı olarak bnları söyleyebılırım ve aslında cok cok erken belkı ımkansz bır belırtı ama benım koku hassasiyetım oldu ve ılk kast testi ozaman aldım reglıme 11 gun varken onda da asırı ailik cıktı kuruma dedıler ama bn bekledım bıdaha bugun erken gebelık yaptım ve sonuc bu Rabbım ısteyen herkese en hazır oldukları zamanda nasip etsın hamıle olanlarında hayırla afıyetle kucaklarına almalarını nasip etsınBu silik değil gayet net görünüyor beta hcg değeriniz yüksek çıkmayabilir normal bir sonuç. Buradaki arkadaşlar 2 günde bir hastaneye gidip kan veriyor yükselişi takip ediyor 1500 çıkmadan ultrason görünmüyormuş. Onun dışında problem yok. Yarın bence kan verin
Merhaba Enbiya suresi anlamı farkliymis onu okumak doğru değilmiş burda hocam var o söylemiştideneyelim hanımlar
Benimde regl öncesi kuru olur kimyasal kanamasından sonra bi başladı sonra bi kesildi bi sure sonra tekrar başladı beyaz desem deil,sarı desem tam sarı deil garipti bugunde sulu sulu ıslaklıgi hissedebiliyorum o derece pedsiz günüm gecmedi bu ay. Dünmü geçen günmu yaptım test bisey cikmadı bide benim biraz sıkıntılı çok şükür denediğimiz dönemlerde gebelik oluyoda bitanesinin kalbi durdu arkasindan rahim ağzı gebeliği oldu geçen ay tekrar başladik kimyasal oldu pıhtilaşma bozukluğum var, sanki gebelik olsada ilerlemicek gibi o korkuyu atamiyorum bi türlü Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsinValla geç döllenme de olsa 5 günde kendini gösterirdi ya çok ilginç aslında bana garip gelen gecikmesi değil olur arada benim ama bu sefer kanamaya kadar tüm belirtileri yaşadım yaşamaya devam ediyorum uzayan akıntı başlado bugün bende 1 ayda 10 kere mi yumurtladım da akıntım bitmedi anlamadım regl öncesi kuru olurum bide normalde bende takip etmem ama akıntım yumurtlama sonrasında kesilir ona eminim. Bulantı olsa neyse de ağrı kanama bunlar psikolojik ite olamaz bilmiyorum yani hayırlısı bakalım bari sökülseydim de rahatlasaydım. Kimyasaldan sonra bebek rahat tutar derler belki sende gebelik vardır canım test yapsaydın
Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsinAnladım canım normalde istanbul çengelköyde oturuyorum suanda kastamonu da bır dag köyundeyım ınsallah dönunce kan vericem hemen dönus tarıhımde tam bekledıgım regl tarıhıne denk gelıyor ınsallah guzel sonuclar cıkar .. ama ınanılmaz bır bel agrım var sankı regl olucaakmısım gıbı ozellıkle sag tarafımda bırde bu ay cok akıntım vardı eger gerckten bısey varsa belırtı olarak bnları söyleyebılırım ve aslında cok cok erken belkı ımkansz bır belırtı ama benım koku hassasiyetım oldu ve ılk kast testi ozaman aldım reglıme 11 gun varken onda da asırı ailik cıktı kuruma dedıler ama bn bekledım bıdaha bugun erken gebelık yaptım ve sonuc bu Rabbım ısteyen herkese en hazır oldukları zamanda nasip etsın hamıle olanlarında hayırla afıyetle kucaklarına almalarını nasip etsın
Bende Üsküdar dayım. Üsküdar devlet hastanesi nde necla özcan çok iyi ilgili de ama çok konuşturmuyor. Medipol Koşuyolu şürkiye hoca, çamlıca medipol selma hoca iyi. Düşünürseniz gidebilirsiniz. Şükriye hoca ya randevu bulmak zor olabiliyorAnladım canım normalde istanbul çengelköyde oturuyorum suanda kastamonu da bır dag köyundeyım ınsallah dönunce kan vericem hemen dönus tarıhımde tam bekledıgım regl tarıhıne denk gelıyor ınsallah guzel sonuclar cıkar .. ama ınanılmaz bır bel agrım var sankı regl olucaakmısım gıbı ozellıkle sag tarafımda bırde bu ay cok akıntım vardı eger gerckten bısey varsa belırtı olarak bnları söyleyebılırım ve aslında cok cok erken belkı ımkansz bır belırtı ama benım koku hassasiyetım oldu ve ılk kast testi ozaman aldım reglıme 11 gun varken onda da asırı ailik cıktı kuruma dedıler ama bn bekledım bıdaha bugun erken gebelık yaptım ve sonuc bu Rabbım ısteyen herkese en hazır oldukları zamanda nasip etsın hamıle olanlarında hayırla afıyetle kucaklarına almalarını nasip etsın
Benimde regl öncesi kuru olur kimyasal kanamasından sonra bi başladı sonra bi kesildi bi sure sonra tekrar başladı beyaz desem deil,sarı desem tam sarı deil garipti bugunde sulu sulu ıslaklıgi hissedebiliyorum o derece pedsiz günüm gecmedi bu ay. Dünmü geçen günmu yaptım test bisey cikmadı bide benim biraz sıkıntılı çok şükür denediğimiz dönemlerde gebelik oluyoda bitanesinin kalbi durdu arkasindan rahim ağzı gebeliği oldu geçen ay tekrar başladik kimyasal oldu pıhtilaşma bozukluğum var, sanki gebelik olsada ilerlemicek gibi o korkuyu atamiyorum bi türlü Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
Medipol dusunuyorum şükriye hanımı bılmıyordum ama selma hocayı duymustum sanırım bnde 2019 ekim ayında hapla korunurken kimyasal gebelik gecirdim orda bi bayana gıdıyodum ama ayrıldı ordn ama önerılerınızı dıkkate aldım yazdım kenara gıdınce ınsallah bakıcam bu doktrlara aıle doktrumz mehtap yazıcıoğlu medıcalprk göztepedeydi fenerbahcedeki subeye gecti o da bn konuya cok ortadan daldıgım ıcın soramadım size kusura bakmayın siz hamısmısınız beklıyormusunuz calısmalar mı yoksaBende Üsküdar dayım. Üsküdar devlet hastanesi nde necla özcan çok iyi ilgili de ama çok konuşturmuyor. Medipol Koşuyolu şürkiye hoca, çamlıca medipol selma hoca iyi. Düşünürseniz gidebilirsiniz. Şükriye hoca ya randevu bulmak zor olabiliyor
Bi yıl önce hormonlu sprial vardı canım doktor herşey yolunda zamana bırak dedikçe dur Hayıt tohumu dur soğan suyu drrken bu ay tam bi sene oldu son 3 aydır bişey yapmadımCanim 1 yıldır neler yaptın anlatabilir misin canın sıkılmicaksa
Şuan ovulasyonu değerlendirmiş biriyim. 10 gün sonra ne olduğum belli olacakMedipol dusunuyorum şükriye hanımı bılmıyordum ama selma hocayı duymustum sanırım bnde 2019 ekim ayında hapla korunurken kimyasal gebelik gecirdim orda bi bayana gıdıyodum ama ayrıldı ordn ama önerılerınızı dıkkate aldım yazdım kenara gıdınce ınsallah bakıcam bu doktrlara aıle doktrumz mehtap yazıcıoğlu medıcalprk göztepedeydi fenerbahcedeki subeye gecti o da bn konuya cok ortadan daldıgım ıcın soramadım size kusura bakmayın siz hamısmısınız beklıyormusunuz calısmalar mı yoksa
Sağol canım benimİnşAllah bu sefer olmuştur ve yanılmazsın kuzumyakın zamanda betanı da görmek nasip olur inşallah
Canım benım ınsallah 10 gun sonra hayırlı haberlerını alırız olmazsa bıdahakı ay sonucta Rabbım saglık sıhhat versın uc ay sonra bes ay sonra olurŞuan ovulasyonu değerlendirmiş biriyim. 10 gün sonra ne olduğum belli olacakUmarım ikinci aydan sonra artık olur Ama doktorun beklentisi 6 ay… Bakalım
Benim normalde 2 döngü arasında bi yumurtlama zamanları olurdu bi sure daha devam ederdi reglye 1hafta kala felan kuru olurdu bu ay ilk defa boyle oldu bende anlamadim rengini özellikle ama gebelik öncesinde sulu akintilar oldu onu farketmistim suan cok karışığım demir hapı, tiroid ilacı,corasprin felan kullanıyorum onlarin etkisi olurmu acaba onuda bilmiyorum geçmezse doktora bi görüncem artikBen bunu valla 3 aydır yaşıyorum N Noonameee arkadaş ile de konuştuk bunu bir onda bir bende oluyordu şimdi sizde eklendinizbende de bu sıkıntı var bazen akıntım yoğun oluyor bazen az sarı desem tam sarılık yok beyaz desem o da değil ne desem bilemedim. Bu ay da aynı durumun içindeyim yumrtlama zamanı yoğun şekilde devam ediyor adete kadar sürdüğü de oluyor günlük ped kullanmasam iç çamaşırım ıslak ıslak oluyor hatta kanamam mı oluyor nedir bu ıslaklık diyerek yokluyorum. Bunun için hertürlü test vesaire yapıldı temiz çıktı. Doktora sorduğum zaman fizyolojik yapısıyla alakalı dedi bu yapı nasıl yapıysa 3 aydır hiç durmuyor. İlaç alıyor musunuz herhangi? Su içmeyle alakası var mı bazen çok az içiyorm yok dedi. Bunu çok araştırdım her yerde normal olduğunu hatta iyi birşey olduğunu okudum. Bırkamıştım peşini siz tekrar açtınız konuyu merak ediyorum şimdi
Öneri üzerine necla hocaya gittim geçen hafta ama düzenli olarak 2 yıldır medipol Koşuyolu da esra hocaya gidiyorum. Esra hoca da iyi infertilite uzmanlık alanı denemeler başarısız olursa direk ona gideceğim. Hayırlısı olsun inşallahCanım benım ınsallah 10 gun sonra hayırlı haberlerını alırız olmazsa bıdahakı ay sonucta Rabbım saglık sıhhat versın uc ay sonra bes ay sonra olursuan hangı doktra gıdıyorsun
Benimde nerdeyse 10 günde çıktıŞuan 10. Gündeyim belli olmaz dimi
İnşallah canımMerhaba kızlar herkese bol şansbenimde bata 14 gün var umarım herkes beklediği haberi alır
Selam cnm benimde 17 si ama beklemek çok zor geliyor erken gebelik testi mi yapacaksınGünaydın kızlarKısa bir tatildeydim tüm mesajlarınızı okudum. Yeni haberlere çok sevindim sağlıkla büyüsün bebişler inşallah ben hala beklemedeyim bat 17 si. Sanırım yarın sabah bir erken gebelik yapıcam
Tabıkı kesınlıkle burdakı hrkesın en guzel haberlere tez zamanda şahıtlık edelım ınsallahÖneri üzerine necla hocaya gittim geçen hafta ama düzenli olarak 2 yıldır medipol Koşuyolu da esra hocaya gidiyorum. Esra hoca da iyi infertilite uzmanlık alanı denemeler başarısız olursa direk ona gideceğim. Hayırlısı olsun inşallahBurda daha uzun süredir bekleyen çabalayanlar var inş hep beraber güzel haberler alırız
Bence doktora görün, benimde geçen ay beş gün pik oldu çatlamadı. En son havuç yedim birsürü öyle çatladı ama bence bu normal bir durum değilKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?