İnşallah tek umudum o bugün sağlık ocağına gittim geçen hafta antibiyotiğe başladım enfeksiyonum var diye. Bıraktırdı ilaçları başka verdi çok yüksekmiş enfeksiyonum. Bel sırt kasık ağrım da var hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur bebişimCanım geç döllenmedir yüksek ihtimalle ondan düşük çıkmıştır
İnşallah yükselir 1 yılı geçti deniyiruz Allah tüm isteyene nasip etsin inşallahYukselebilir bekleyin hamilesiniz buyuk ihtimal
Merhaba hayırlı olsun kaç gün geçmisti regl gununuzdenİnşallah tek umudum o bugün sağlık ocağına gittim geçen hafta antibiyotiğe başladım enfeksiyonum var diye. Bıraktırdı ilaçları başka verdi çok yüksekmiş enfeksiyonum. Bel sırt kasık ağrım da var hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur bebişim
Teşekkür ederim canımEvet dün yok gibiydi bugün koyulasti baya
Ama ben 26 günde 1 oluyorum erken yumurtluyorum ondandır canımBende bu koyuluk bile yok şuan.
11.günüm
Ama ben 26 günde 1 oluyorum erken yumurtluyorum ondandır canım
İntolerans olabilir mi? Süt veya glutene karşı.. Bence bunları keserek gazında çözüm olacak mı bak :)Kultur yine negatif ama karın agrisim niye vardı neysek geçti. Ve bu ay da soldan yumurtlama agrisim bugün başladı 2 güne 1 devamke =)
Canım etkilemez ne güzel işte yaz ayında susuz beklemektenseKıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi?Maviesra M mavili_yeshll Margee Hali @- Janna - @Sheraaa
@Melikeben
Aaaa evet süte karşı var ondan mi kizİntolerans olabilir mi? Süt veya glutene karşı.. Bence bunları keserek gazında çözüm olacak mı bak :)
Testler gerçekten gösteriyorsa pik olunca olurdu doğru ama bazen şüphe ediyorum ben de testlerden =)Kızlar merhaba ben reglden sonra ovülasyon testine başladım. Sat 3 temmuz. Sol kasığımda ağrı var ama anlayamadım, yumurtlama mı değil mi olsa testlerde birazda olsa belirgin t çizgisi çıkmazmıydı? Resime bakıp yorumlayabilirmisiniz? Eki Görüntüle 2888001
Nerden almıştın canim allah allah gebe olunca böyle çıkar diyo bazıları ama bilemedim yada pko varsa hep pik olurmuş ben 3 gun pik gördüm amh değerinden dedi birgebenin günlüğüKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Hmm aslında benim 28 güne 1 di her ay 2 gün önceye gelirdi ama bu işi düşüneli ilk 27 ye geldi son 3 aydır 26ya grliyorHali cim ben de 26-27 günde bir olurum ama erken yumurtlama ya da yumurtlama zamanı buna bağlı değil bunu 3 aydır test ettim canım. Tamamen hormonlar ve bünyeye bağlı
Canım sende durumlar ne kaçırmış olabilirim varmı gelisme ❤ M mavili_yeshllEvet çatlama önemli cnm testi bırakma kesinlikle devam et
Evet bir süre bütün süt ürünlerini kesmen lazımAaaa evet süte karşı var ondan mi kiz
Bende anlayamadım geçen ay sıvı alımına dikkat etmedim pek bu ay resmen şu sıcaklarda kavrulup bekliyorum öyle yapıyorum testleri yine yok yine yokTestler gerçekten gösteriyorsa pik olunca olurdu doğru ama bazen şüphe ediyorum ben de testlerden =)
Minnak kurabiyelerden aldım kuzum pko yok yani doktor öyle demişti gebelik sanmıyorum tedavisiz olabileceğini bekliyip görücez bakalım bikaç tane testim kaldı zatenNerden almıştın canim allah allah gebe olunca böyle çıkar diyo bazıları ama bilemedim yada pko varsa hep pik olurmuş ben 3 gun pik gördüm amh değerinden dedi birgebenin günlüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?