Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geç döllenmedir yüksek ihtimalle ondan düşük çıkmıştır
İnşallah tek umudum o bugün sağlık ocağına gittim geçen hafta antibiyotiğe başladım enfeksiyonum var diye. Bıraktırdı ilaçları başka verdi çok yüksekmiş enfeksiyonum. Bel sırt kasık ağrım da var hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur bebişim

Merhaba hayırlı olsun kaç gün geçmisti regl gununuzden

Kultur yine negatif ama karın agrisim niye vardı neysek geçti. Ve bu ay da soldan yumurtlama agrisim bugün başladı 2 güne 1 devamke =)

Kultur yine negatif ama karın agrisim niye vardı neysek geçti. Ve bu ay da soldan yumurtlama agrisim bugün başladı 2 güne 1 devamke =)
İntolerans olabilir mi? Süt veya glutene karşı.. Bence bunları keserek gazında çözüm olacak mı bak :)

Kızlar merhaba ben reglden sonra ovülasyon testine başladım. Sat 3 temmuz. Sol kasığımda ağrı var ama anlayamadım, yumurtlama mı değil mi olsa testlerde birazda olsa belirgin t çizgisi çıkmazmıydı? Resime bakıp yorumlayabilirmisiniz?

Testler gerçekten gösteriyorsa pik olunca olurdu doğru ama bazen şüphe ediyorum ben de testlerden =)

Kızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Nerden almıştın canim allah allah gebe olunca böyle çıkar diyo bazıları ama bilemedim yada pko varsa hep pik olurmuş ben 3 gun pik gördüm amh değerinden dedi birgebenin günlüğü

Hali cim ben de 26-27 günde bir olurum ama erken yumurtlama ya da yumurtlama zamanı buna bağlı değil bunu 3 aydır test ettim canım. Tamamen hormonlar ve bünyeye bağlı
Hmm aslında benim 28 güne 1 di her ay 2 gün önceye gelirdi ama bu işi düşüneli ilk 27 ye geldi son 3 aydır 26ya grliyor

Testler gerçekten gösteriyorsa pik olunca olurdu doğru ama bazen şüphe ediyorum ben de testlerden =)
Bende anlayamadım geçen ay sıvı alımına dikkat etmedim pek bu ay resmen şu sıcaklarda kavrulup bekliyorum öyle yapıyorum testleri yine yok yine yok uygulama 16 temmuz gösteriyor ovülasyonu, tamda o gün doktor kontrolüm var gidebilirsen baktırıcam. Ama akıntımda başladı, amaan ne karışık işler ya

Nerden almıştın canim allah allah gebe olunca böyle çıkar diyo bazıları ama bilemedim yada pko varsa hep pik olurmuş ben 3 gun pik gördüm amh değerinden dedi birgebenin günlüğü
Minnak kurabiyelerden aldım kuzum pko yok yani doktor öyle demişti gebelik sanmıyorum tedavisiz olabileceğini bekliyip görücez bakalım bikaç tane testim kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…