Bebisi oldu gitti@gumus82 pasif görünüyor. Kötü bir şey mi oldu ?
Devam canimEki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
Geçen ay 8 hazirandı reglm 9. günü pik gördüm (16 haziran) 12. gün tamamen silikleşti (19 haziran) 3 temmuzda regl oldum. Yani pik gördüğümün üstüne değil tam çatlamının üstüne 14 gün sayarsam regl oldum:) 24-26 gün arası sürüyor döngüm kuzum 39 yaşındayım ama hatta 3 ay sonra 40 :) nerde o 20 li yaşlardaki düzenimmÇok erken pik görüyorsun canım, adet döngün kaç gün sürüyor? Benim 31-37 gün arası, 22.gün pik gördüm
Abowww pco değilsen test yapppppKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Hayır ilk pozitif sonra negatifİnşallah yükselir benimde ovitrelin de etkisi olabilir tabiki ama içimde olumlu hissediyorum arkadaşınızın pozitif miydi sonucu
Hayırlısı diyim artık elimden başka birşey gelmiyorHayır ilk pozitif sonra negatif
Aldığım yere sordum günaşırı değerlendirmeye devam et dedi test yapmammm bat bu arada pazartesi değil salıymış daha 1 hafta var bişi çıkmaz zatenAbowww pco değilsen test yappppp
Ay bilmiyorum bence etkilemez sankiKıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn @yeshllMargee Hali - Janna - Sheraaa
@Melikeben
Hayırlısı aynen bekleyelim inşallah güzel haberlerini alırız kuzumHayırlısı diyim artık elimden başka birşey gelmiyor
Ayyyy hcg mi buKızlar bugün durum bu
Anne tarafından gelir ikiz geni diye biliyorumKızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
Sonuc ne canimBugun de böyle çıktı kızlar kan verdim sonuçları beklıyorum. Benim için dua eder misiniz sağlıklı bir gebelik için
Evet dün yok gibiydi bugün koyulasti bayaSelam kızlar nasılsınız çok aktif olamadım ama hep sizlerleyim okudum mesajları gebelik haberi alan arkadaşlar hayırlı olsun tamamına ersin inşallah sağsağlim.. Ben yeniden çalışmalara başladım..Bugün reglimin 12.günü ve ovulasyon testine başladım fakat lh çizgisi hiç yok gibi siz böyle bir durum yaşamışmıydınız..
Evet canım çıktı sonuç 100Çıktımı sonucunuz inşallah güzeldir değeriniz
Sonuç 100 çıktıSonuc ne canim
Benim eşim olduYa kızlar eşim biontech olacak gebelik için beklemek gerekir mi nette herkes farklı bir şey yazmış bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?